Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Іванов, Сергій Петрович (актор)


Фото

План:


Введення

Сергій Петрович Іванов ( укр. Сергій Петрович Іванов ; 22 травня 1951, Київ - 15 січня 2000, там же) - радянський кіноактор, народний артист України ( 1998). Найбільшу популярність здобув як виконавець ролей "Кузнєчика" у фільмі " В бій ідуть одні "старики" "і Ларіосика у фільмі" Дні Турбіних ".


1. Біографія

Сергій Петрович Іванов народився 22 травня 1951 в місті Київ. Батько актора - відомий український поет Петро Іванов.

В 1972 закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. У тому ж році Леонід Биков запросив Іванова на зйомки своєї знаменитої картини " В бій ідуть одні "старики" " [1].

У 1970-х роках актор дуже багато знімався - Ларіосик у фільмі " Дні Турбіних ", сержант Цибуля у фільмі" Дачна поїздка сержанта Цибулі ", Лавкін у фільмі" Ати-бати, йшли солдати ".


1.1. Смерть

Помер 15 січня 2000 в Києві. Причиною смерті став інфаркт [1]. Похований на Байковому кладовищі.

2. Фільмографія

2.1. Акторські роботи

  1. 1970 - Сім'я Коцюбинських - Павло Тичина
  2. 1971 - Зозуля з дипломом - Свічка
  3. 1971 - Зірки не гаснуть
  4. 1972 - Випадковий адресу - інспектор
  5. 1973 - В бій ідуть одні "старики" - лейтенант Александров "Коник"
  6. 1974 - Народжена революцією - Афіноген Полюгаев
  7. 1975 - Ар-хі-ме-ди! - Альоша Метьолкін
  8. 1975 - Ральф, здрастуй!
  9. 1975 - Не віддавай королеву - Кошич
  10. 1975 - Дума про Ковпака
  11. 1975 - Розповідь про просту річ
  12. 1975 - Як гартувалася сталь - Серьога Брузжак
  13. 1975 - Марина
  14. 1976 - Тривожний місяць вересень - Абросіменко
  15. 1976 - Дні Турбіних - Ларіосик
  16. 1976 - Сімдесят два градуси нижче нуля - Петя Задирако
  17. 1976 - Хвилі Чорного моря - Святослав
  18. 1977 - Перед іспитом - Леонід (наречений)
  19. 1977 - Ати-бати, йшли солдати ... - Лавкін
  20. 1977 - Три веселі зміни - доктор
  21. 1978 - Суєта суєт - Василь
  22. 1978 - Алмазна стежка - Льонька
  23. 1979 - Пані Марія - Станіслав
  24. 1979 - Особливо важливе завдання - Гінців
  25. 1979 - Загін особливого призначення - Мудряков
  26. 1979 - Слід на землі - Веригін
  27. 1979 - Дружина пішла
  28. 1979 - Інженер Графтіо - Ульман
  29. 1979 - Вперше заміжня - Юрій Гвоздецький
  30. 1980 - Дачна поїздка сержанта Цибулі - сержант Цибуля
  31. 1980 - Сімейний коло - син
  32. 1981 - Депутатський годину
  33. 1981 - Ранок вечора мудріший - Доценко
  34. 1981 - Будемо чекати, повертайся
  35. 1981 - Зниклі серед живих - Бугайов
  36. 1981 - Куди він дінеться! - Григорій
  37. 1982 - Таємниці святого Юра - Єгор
  38. 1982 - Польоти уві сні та наяву - актор ( камео)
  39. 1982 - Без сина не приходь - хуліган
  40. 1983 - Ослина шкура
  41. 1983 - За законами воєнного часу
  42. 1983 - Справа для справжніх чоловіків
  43. 1982 - Якщо ворог не здається
  44. 1983 - Шурочка
  45. 1984 - Звинувачення
  46. 1985 - Стрибок
  47. 1986 - Поруч з вами - фізкультурник
  48. 1986 - Що зійшли з небес
  49. 1986 - Капітан "Пілігрима" - боцман
  50. 1988 - Дама з папугою - Вітьок
  51. 1988 - Діскжокей
  52. 1988 - Світла особистість
  53. 1989 - Вантаж "300"
  54. 1989 - Чаша терпіння
  55. 1991 - Медовий місяць
  56. 1991 - Неповерненець
  57. 1991 - І чорт з нами - актор ( камео)
  58. 1993 - Тутейшія
  59. 1995 - Вальс золотих тельців
  60. 1997 - Дві Юлії - професор

2.2. Режисерські роботи

  • 1991 - Медовий місяць

2.3. Сценарії

  1. 1979 - Ти тільки не плач
  2. 1986 - З життя Потапова
  3. 1988 - Діскжокей
  4. 1992 - Детонатор

Примітки


Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Виноградов, Сергій Олександрович (актор)
Іванов-Вано, Іван Петрович
Іванов, Сергій Аркадійович
Іванов, Сергій Борисович
Обнорський, Сергій Петрович
Лейферкус, Сергій Петрович
Мельгунов, Сергій Петрович
Цой, Сергій Петрович
Голованов, Сергій Петрович
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru