Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Астрахан, Дмитро Ханановіч


Фото

План:


Введення

Дмитро Ханановіч Астрахан (нар. 17 березня 1957, Ленінград) - російський режисер театру і кіно, заслужений діяч мистецтв Росії (2009 рік) [1].



1. Біографія

Дмитро Астрахан народився в сім'ї ленінградських істориків - Ханана Марковича Астрахана і Сусанни Марківни Маневич, вихідців з Білорусії [2]. Він був молодшим, п'ятою дитиною в сім'ї. У школі захоплювався читанням, математикою і спортом. Після закінчення восьмого класу вступив до фізико-математичну школу № 30 на Василівському острові і одночасно продовжував займатися класичною боротьбою. Після закінчення школи був прийнятий в Ленінградський електротехнічний інститут ім.Ульянова (Леніна). Протягом декількох років Дмитро змінив декілька інститутів, поки не був прийнятий в Ленінградський Інститут Театру, Музики і Кінематографії, в клас Музіля (закінчив у 1982 році).

C 1981 по 1987 - режисер Свердловського театру юного глядача. Потім служба в армії (морська авіація), постановки в різних театрах Росії і за кордоном, стажування у Товстоногова в Ленінграді, і далі робота в театрі і кіно. Спеціалізується на психологічних драмах.

З 1991 по 1995 роки керував Театром комедії ім.Н. П. Акімова (м. Санкт-Петербург).

Дядько - композитор Олександр Менделевич Маневич ( 1908 - 1976).

Олена - третя за рахунком дружина Астрахана (вперше він одружився ще в інституті і розлучився через 4 роки, а друга дружина режисера, актриса Ольга Бєляєва, трагічно загинула у 2000 році). Подружжя виховує шестеро дітей: Паші - 18, Маші - 15, Наташі - 12, Глаші (за паспортом вона Аня) - 6, Віті - 4, Лізі - 2.

Інформація була взята з - http://7days.ru/article/privatelife/593699/11 # ixzz24dKt1rfc -син.


2. Творчість

2.1. Театр

З 1981 по 1996 поставив більше 40 спектаклів у різних театрах [3].

П'єса "Удатний молодець - гордість Заходу" ірландського драматурга Д. Сінга ставилася режисером неодноразово [4].


2.2. Фільмографія

2.2.1. Режисер

  1. 1988 - Фатальна помилка
  2. 1991 - Вийди!
  3. 1993 - Ти в мене одна
  4. 1995 - Все буде добре
  5. 1995 - Четверта планета
  6. 1996 - З пекла в пекло
  7. 1998 - Зал очікування (Серіал)
  8. 1998 - Контракт зі смертю
  9. 1998 - Перехрестя
  10. 2000 - Алхіміки
  11. 2000 - Леді Казахстан
  12. 2001 - Жовтий карлик
  13. 2001 - Подаруй мені місячне світло
  14. 2001 - Леді на день
  15. 2002 - Диявол, який називає себе Богом
  16. 2003 - Тартарен з Тараскона
  17. 2004 - Темна ніч
  18. 2005 - Неділя в жіночій лазні (Серіал)
  19. 2006 - Іго кохання
  20. 2007 - Все по-чесному
  21. 2010 - На світі живуть добрі і хороші люди
  22. 2011 (?) - На круги своя
  23. 2012 (?) - Діточки
  24. 2012 - Нічний таверни вогник

2.2.2. Актор

  1. 1993 - Ти в мене одна - суддя з боксу
  2. 1995 - Все буде добре - математик
  3. 1995 - Четверта планета - саксофоніст в ресторані
  4. 2011 - Висоцький.Спасибі, що живий - Леонід Фрідман

Примітки

  1. Нагороджений указом президента РФ Д. А. Медведєва 6 лютого 2009 - document.kremlin.ru / doc.asp? ID = 50699 & PSC = 1 & PT = 3 & Page = 5
  2. Степура С. Дмитро Астрахан: Найпривабливіше в сьогоднішньому Голлівуді - зарплата / / TUT.BY. 2009.09.12 - news.tut.by/culture/147338.html
  3. Свердловський Академічний Театр Драми - Астрахан Дмитро Ханановіч - uraldrama.ru / face.php? id = 104 & num = 2
  4. Шітенбург Л. лютого 1991 Головним режисером Театру Комедії ім. Акімова стає Дмитро Астрахан - www.russiancinema.ru/template.php?dept_id=3&e_dept_id=5&e_chrdept_id=7&e_chr_id=2403&chr_year=1991 / / Новітня історія вітчизняного кіно: 1986-2000. - СПб.: Сеанс, 2004 Т. V: Кіно та контекст.

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Дмитро
Дмитро Борисович
Дмитро Ольгердович
Дмитро Виноградов
Дмитро Олександрович
Дмитро Герасимов
Ісаєв, Дмитро
Іванов, Дмитро
Долгальов, Дмитро
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru