Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Барнс, Бен


Фото

План:


Введення

Бенджамін (Бен) Томас Барнс ( англ. Benjamin "Ben" Barnes ; 20 серпня 1981, Лондон, Великобританія) - англійський актор, відомий ролями у фільмах " Хроніки Нарнії: Принц Каспіан "," Хроніки Нарнії: Підкорювач Зорі "і" Доріан Грей ".


1. Біографія

1.1. Ранні роки

Бен народився 20 серпня 1981 в Лондоні. Батько Томас Р. Барнс (Thomas R. Barnes) - професор психіатрії Лондонського Імперського Коледжу, що спеціалізується на шизофренії, мати Тріша Барнс (Tricia Barnes) є провідним британським шлюбним терапевтом і всесвітньо відомим консультантом з питань сім'ї та шлюбу, член британської асоціації терапевтів, які займаються шлюбними і сексуальними проблемами (British Association of Marital and Sexual Therapists), брат Джек (на 3 роки молодший)

Бен навчався в Кінгстонському університеті (Kingston University), закінчивши в 2004 зі ступенем бакалавра з англійської мови та драмі, а також був членом Національного музичного молодіжного театру (National Youth Music Theatre) з 1997 по 2003 р.

Співає, грає на барабанах і фортепіано.


1.2. Акторська кар'єра

Професійний дебют Барнса відбувся в 2004 році - він виконав роль Данте Габріеля Россетті у виставі "Loving Ophelia". Свою екранну кар'єру він починав з маленьких ролей в англійських телевізійних шоу, таких як "Liquid News", "Making Up Your Mind", "Doctors" і "Split Decision". У 2006 році він отримав роль Дейкіна у виставі "Любителі історії" ("The History Boys"). Барнс співав у групі "Hyrise" і в 2004 брав участь у складі цієї групи в британському відборі на конкурс Євробачення.

Пізніше Бен з'явився в двох фільмах: " Зоряний пил "( 2007) та "Більше Бена" ( 2008).

У першому з них він виконав невелику роль юного Дунстана Торна, а в другому - Павла Тетерський (Собакка), де він зіграв у парі з Андрієм Чадовим.

Після того, як йому запропонували роль Каспіана у фільмі "Хроніки Нарнії: Принц Каспіан", Барнс розірвав контракт з "The History Boys". На Уест-Енді Барнса замінив Джеймі Кінг. Бен підписав контракт з Walt Disney Pictures і Walden Media на три фільми. В 2010 на екрани вийшов фільм "Хроніки Нарнії: Підкорювач зорі".

У травні 2009 вийшов фільм за участю Бена " Легка поведінка "(" Easy Virtue "), де він грає Джона Уіттейкера. У вересні того ж року відбулася прем'єра екранізації твору Оскара Уайльда "Портрет Доріана Грея" режисера Олівера Паркера, в якій Барнс зіграв головну роль.

У листопаді 2008 стає піклувальником британського благодійного фонду "Загадай бажання" (" Make a Wish "), який займається виконанням бажань важкохворих дітей.

Музичні пристрасті Барнса різноманітні: The Beatles, The Rolling Stones, Queen, Френк Сінатра, Стіві Уандер, Донні Хетеуей, Arctic Monkeys, Mumford & Sons, Kings of Leon, Каньє Уест.


1.3. Особисте життя

За даними сайту IMDb, зростання Бена 6 футів і 1 дюйм (185 см), а улюблений фільм - "Це - Spinal Tap". Зараз серце Бена вільно. Він говорить: "Складно знайти стоїть людини, коли ти знаменитий".

2. Петиція на підтримку випуску фільму "Під замком" ("Locked in") на DVD

11 травня 2011 шанувальники Бена Барнса запустили петицію в підтримку виходу фільму "Locked in", у якому Барнс виконав головну роль (Джош Сойєр). За останніми даними, через незгод між продюсерами і спонсорами, випуск фільму відклали на невизначений час. Текст петиції можна знайти на сайті The Petition Site під назвою Release the film "Locked In" to DVD. Будь-який бажаючий може залишити свій підпис на підтримку цього проекту.

3. Фільмографія

Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
2007 ф Зоряний пил Stardust [Молодий Данстан
2008 ф Більше Бена Bigger than Ben Собакка
2008 ф Хроніки Нарнії: Принц Каспіан The Chronicles of Narnia: Prince Caspian Принц Каспіан
2008 ф Легка поведінка Easy virtue Джон Уіттейкер
2009 ф Доріан Грей Dorian Gray Доріан Грей
2010 ф Замкнений Locked in Джош
2010 ф Хроніки Нарнії: Підкорювач зорі The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader Принц Каспіан
2010 ф Вбити Боно Killing Bono Ніл Маккормік
2011 ф За течією The Big Wedding Алехандро Гріффін
2012 ф Слова The words Російське ім'я персонажа не вказано
2013 ф Сьомий син The seventh Son Тому
  1. 2006 - телесеріал "Лікарі" / Doctors; серія "Facing Up" - Крег Анвін
  2. 2006 - "Split Decision" (ТБ) - Кріс Уілбур

Примітки


Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Леві бен Авраам бен Хаїм
Барнс, Джуліан
Джиммі Барнс
Барнс, Альберт Кумс
Евіан-ле-Бен
Чіфлі, Бен
Муді, Бен
Біг-Бен
Уотсон, Бен
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru