Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Беркут, Артур


Arthur Berkut 2008.jpg

План:


Введення

Артур Беркут (справжнє ім'я Артур В'ячеславович Міхєєв; 24 травня 1962, Харків) - радянський і російський рок-музикант, що завоював популярність як вокаліст груп Автограф і Арія. З моменту початку професійної кар'єри змінив в цілому десять музичних колективів.


1. Біографія

1.1. Ранні роки

Артур - спадкоємець династії потомствених циркових артистів. Народився в Харкові на гастролях цирку. Виріс в Москві. Почав співати в 11 років у шкільному ансамблі, після закінчення школи вступив до музичне училище імені Гнесіних по класу вокалу.

У 1981 році 19-річний Артур Міхєєв отримує запрошення стати вокалістом групи Чарівні сутінки після відходу звідти Віталія Дубініна. Незабаром Міхєєв покидає колектив, перейшовши в швидко набирає популярність групу Автограф.

У "Автограф" (з 1982 року) Артур Міхєєв почав виступати під псевдонімом Артур Беркут. В 1990 група припиняє своє існування. Після цього деякий час Беркут виступає в глем-рок групі Рококо, а потім їде в США.


1.2. 1990-і роки

У США c 1992 по 1994 рік Артур Беркут працював з групою Siberia, а в 1994-97 роках співав і грав на гітарі в групі ZOOOM, де виступав також як композитор і автор текстів.

У 1997 Беркут повертається в Росію і спочатку починає співпрацювати з групою Треф, а потім в якості сесійного музиканта працює з групою Майстер. Разом з минулими з Майстра гітаристом Сергієм Поповим та ударником Анатолієм Шендеровим (відомий також як Тоні Шендера) намагається відтворити ZOOOM, однак швидко розчаровується в перспективах проекту в Росії.

У 1998-2000 роках Артур Беркут співав у групі Маврік, потім зробив спробу відродити групу Автограф з новими музикантами під назвою "Автограф XXI", однак він не отримав підтримку основних власників авторських прав колективу, в результаті проект перейменовується в групу "Беркут" [1].


1.3. 2000-ті роки

З Листопад 2002 Артур Беркут був вокалістом групи Арія, замінивши в ній Валерія Кіпелова після "Судного дня". З його участю записані альбоми " Хрещення вогнем "і" Армагеддон ". В Арії Беркут вперше почав влаштовувати сценічні шоу, переодягаючись для виконання деяких пісень у сценічні костюми.

Незважаючи на роботу в Арії, Беркут вже в наступному році бере участь в записі першої російської метал-опери " Ельфійська рукопис "групи Епідемія, де грав мага Ірдіса, і сольного альбому Аліка Грановського. У 2007 році став одним з основних вокалістів на альбомі Margenta - " Династія присвячених ". Також в 2007 році Артур бере участь у записі другої частини метал-опери" Ельфійська Рукопис "-" Сказання на всі часи ".

27 червня 2011 було заявлено про припинення спільної діяльності Артура Беркута та групи "Арія" [2] [3]. Останні концерти "Арії" за участю Артура пройшли в липні - серпні.

Артур Беркут створює нову групу у складі:

  • Артур Беркут - вокал
  • Олексій Страйк - гітара, вокал
  • Ігор "Бах" Моравський - бас, вокал
  • Олег "Kobra" Хавран - барабани

Музичний напрям, в якому працює група, можна охарактеризувати як мелодійний важкий рок. Творчість колективу - це мелодії з вокалом Артура Беркута, в поєднанні з аранжуваннями від гітариста вітчизняної рок-сцени Олексія Страйк і ритм-секцією в особі Олега Хавран і Ігоря Баха.

Новий склад:

  • Артур Беркут - вокал
  • Михайло Шаев - Гітара \ Бек вокал
  • Станіслав Козлов - Бас гітара
  • Олексій Климов - Барабани

З оновленням складу, напрямок музики не змінилося. Стрижнем групи залишився Артур Беркут, тепер його вокал доповнюють складні технічні гітарні партії Михайла Шаева, оригінальний бас Станіслава Козлова і енергійна ударна партія Олексія Климова.

На концертах Артура Беркута можна буде почути як власні композиції групи, так і музичний матеріал "Автограф" та "Арії".

17 вересня 2011 вийшов міні-альбом " Право дано ". Цей міні-альбом став першим пунктом в дискографії групи. А 25 вересня у Житомирі відбувся перший концерт гурту, присвячений презентації міні-альбому.

11 лютого 2012 року в Магнітогорську, під час урочистої церемонії відкриття Кубка Виклику вперше прозвучав гімн МХЛ, у виконанні Артура, який так само є і його автором. [4] [5]


2. Дискографія

Рік випуску Група Реліз Тип альбому
1983 Автограф Автограф I Магнітоальбом
1984 Автограф Автограф II Магнітоальбом
1985 Автограф Істина / Монолог Сингл
1986 Автограф Автограф Студійний альбом
1989 Автограф Місто /
Кам'яний край
Магнітоальбом /
Студійний альбом
1990 Автограф Світ у собі Сингл
1991 Автограф Tear down the border Студійний альбом
1995 TSAR TSAR Студійний альбом
1996 ZOOOM ZOOOM Студійний альбом
1997 спільно з групою Треф Рівновага
(04.Белая птах, 07. Чи варто?)
Студійний альбом
1998 Маврік Блукач Студійний альбом
2002 Арія Колізей Сингл
2003 Арія Хрещення вогнем Студійний альбом
2003 спільно з проектом Margenta Відлітали
(07.Пляжная)
Студійний альбом
2004 Арія Живий вогонь Концертний альбом
2004 спільно з групою Епідемія Рок-опера
Ельфійська рукопис
роль Ірдіса
Студійний альбом
2005 спільно з групою Боні НЬОМУ
(Трек "Child In Time" - спільно з Самосват)
Крайня плоть
(14.Child In Time)
Студійний альбом
2005 Автограф Корабель Сингл
2005 Автограф 25 років потому Концертний альбом
2006 Арія Чужий Сингл
2006 Арія Армагеддон Студійний альбом
2007 Арія Танець пекла Концертний альбом
2007 спільно з проектом Margenta
(Трек "Ніхто (бонус)" - спільно з Кіпєлова)
Династія присвячених
(01.Лілія і Ліліт, 02.Змея, 07.Нікто, 10.Андайскій хрест, 13.Нікто (бонус))
Студійний альбом
2007 спільно з групою Епідемія Рок-опера
Ельфійська рукопис: Оповідь на всі часи
роль Ірдіса
Студійний альбом
2008 спільно з групою Боні НЬОМУ
(Трек "Новонароджений вогонь" - спільно з Самосват та ін)
Важкі пісні про головне # 2
(15.Новорожденний вогонь)
Студійний альбом
2008 Арія Герой асфальта XX років Концертний альбом
2009 спільно з групою Віконт На підступах до неба
(06.Две грози)
Міні-альбом
2009 спільно з групою The Arrow Lady Nite
(05.Shorter than the night)
Студійний альбом
2009 Арія Поле битви Сингл
2010 спільно з групою Маврін
(Трек "Дай руку мені" - спільно з Дубініним, Вітартом)
Неформат-2
(03.Дай руку мені)
Подвійний сингл
2010 спільно з групою Amalgama Ініціація
(04.Зачем)
Демо
2010 спільно з групою Пілігрим 7.62
(09.Крест і меч)
Студійний альбом
2011 Артур Беркут Право дано міні-альбом
2011 спільно з групою Trust X Згаслі Cолнце [6]
(01.Погасшее сонце)
Сингл
2011 спільно з групою Слот F5 [7]
(11.Уліца Троянд)
Студійний альбом
2011 спільно з Андрієм Смирновим Adrenaline [8]
(Народжений дихати свободою; Листя; Час вітру; Любов сильніше, ніж смерть)
інтернет-реліз
2011 спільно з групою Stonehand альбом Black Babylon [9]
(Rock-n-Roll)

Також Артур Беркут є автором і виконавцем гімну МХЛ (Молодіжній хокейній лізі) [5], а також виконав пісню до фільму " Камінь "" Десь на краю "


Примітки

  1. Артур Гаспарян "Собака на рок-сцені?". - Московський комсомолець, 26 жовтня 2001
  2. Mastersland - Артур Беркут залишає групу АРІЯ - www.mastersland.com/index.php?content=4113
  3. Офіційний сайт гурту "Арія" - www.aria.ru/
  4. Новини МХЛ - mhl2.khl.ru/news/index.php? ELEMENT_ID = 61761
  5. 1 2 Новини на офіційному сайті Артура Беркута - arthur-berkut.ru/blog/gimn_mkhl/2012-01-27-65
  6. Дискографія групи "Trust X" - www.trust-x.org/discography
  7. Інформація на Mastersland - www.mastersland.com/index.php?content=4612
  8. Нова композиція з сольного альбому Андрія Смирнова - everlost.ru/2011/11/04/novaya-kompoziciya-s-solnogo-alboma-andreya-smirnova /
  9. / Нова композиція з альбому Black Babylon]

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Беркут
Еш, Артур
Артур
Рубінштейн, Артур
Тадей, Артур
Шніцлер, Артур
Салліван, Артур
Дімітерс, Артур
Хейлі, Артур
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru