Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Бондарчук, Федір Сергійович


Фото

План:


Введення

Федір Сергійович Бондарчук ( 9 травня 1967, Москва) - радянський і російський актор, режисер, продюсер, сценарист, кліпмейкер, телеведучий, ресторатор. Син актора і режисера Сергія Бондарчука. З листопада 2009 року - член Вищої Ради партії " Єдина Росія " [2].


1. Біографія

Федір Бондарчук народився 9 травня 1967 в Москві в сім'ї актриси Ірини Скобцевої і режисера Сергія Бондарчука. Він був пізньою дитиною, коли він народився, батькові було 46 років, а матері - 39 років. Його виховувала бабуся Юлія Миколаївна. Закінчив художню школу і середню школу № 31 з англійським ухилом в Москві на проспекті Вернадського, в школі вчився погано, тому туди часто викликали його мати. У 8-му класі він познайомився зі Степаном Михалковим.

Після школи вступив до ВГИК на режисерсько-постановочний факультет (майстерня Ігоря Таланкін), відучився 2 роки. Служив в армії, спочатку в Красноярську в навчальній частині, потім в Алабіне ( Підмосков'ї) в кінному полку, створеному для зйомок фільму " Війна і мир ". Після армії в 1989 продовжив навчання.

Навчався на одному курсі з багатьма майбутніми діячами російського кінематографа: Тиграном Кеосаяном, Бахтіяров Худойназаровим, Іваном Охлобистіним, Олександром Башировим, Рашидом Нугманова та іншими. На паралельному курсі, на сценарному факультеті в той же час навчалися Рената Литвинова, Роман Качанов та інші. Згодом з багатьма з них Федір Бондарчук продовжить, розпочаті ще в інституті, дружбу і співробітництво.

Після закінчення інституту разом зі Степаном Михалковим в 1991 створив продюсерську компанію "Art Pictures Group". У 2005 році створив кінокомпанію "Art Pictures Studio" разом з продюсером Дмитром Рудовський. Займався продюсуванням, знімає фільми і знімається в них, знімає музичні кліпи і рекламу. Вів передачі на СТС : Крісло, Кіно в деталях, Ти - супермодель. Викладає в Державному університеті управління. Радник Президента Росії з культури і мистецтва [3].

Отримав ТЕФІ в 2003 [4] [5].


2. Сім'я

Батько Сергій Федорович Бондарчук (1920-1994) - радянський актор і режисер.

Мати Ірина Костянтинівна Скобцева (нар. 1927) - актриса кіно.

Рідна сестра Олена Бондарчук (1962-2009) - актриса.

Племінник Костянтин Крюков.

Сестра по батькові Наталія Бондарчук (нар. 1950) - актриса і кінорежисер, як актриса відома за фільмом " Солярис ".

Племінник Іван Бурляєв (нар. 1976)

Дружина Світлана Віталіївна Бондарчук (д. Рудська) (нар. 1968) [6] - телеведуча, головний редактор журналів "HELLO!" і "Icon", актриса.

Син Сергій Бондарчук (нар. 1991). Дочка Варвара Бондарчук (нар. 2001).


3. Політичні погляди

В інтерв'ю журналу " Esquire "про ставлення до партії" Єдина Росія "заявив:

Я не є членом "Єдиної Росії" або якої б то не було іншої політичної партії. Я підтримую політику Володимира Володимировича Путіна і Дмитра Анатолійовича Медведєва, беру участь в форумі "Стратегія-2020", але полягати в якихось партіях не має наміру. [7]

Через два тижні після інтерв'ю Ф. Бондарчук вступив в ряди "Єдиної Росії" [7] [8] . Член Громадської Ради Молодої гвардії Єдиної Росії [9].

Бондарчук висловив своє ставлення до несанкціонованих демонстрацій громадян щодо захисту Конституції Росії, заявивши:

... Вистачить труїти нашу міліцію. Вона захищає закони і наші права, тобто - нас. Виходить, що міліціонери на Тріумфальній площі - вони і є справжні правозахисники. А зовсім не ті, хто себе цим словом називають. [10]

Дружина Ф. Бондарчука Світлана не підтримала позицію чоловіка:

Я "незгодна"! Я вважаю, що в країні втрачена свобода слова. [11]

6 лютого 2012 був офіційно зареєстрований як довірена особа кандидата в Президенти РФ і чинного прем'єр-міністра Володимира Путіна [12].


4. Цікаві факти

В одному з інтерв'ю зізнався, що єдиним його другом є російський підприємець чеченського походження Руслан Байсаров [ ]

Восени 2010 р. Федір Бондарчук став власником 15% московського банку "АБ Фінанс" [13]. За повідомленнями ЗМІ через цей банк проводитимуться платежі, що направляються інвесторами і державою на реалізацію партійного проекту "Єдиної Росії" "Кіноклуб".

В ході виборчої кампанії на виборах президента Росії 2012 року був одним з довірених осіб кандидата Путіна В. В. [14]


5. Фільмографія

5.1. Акторські роботи

  1. 1986 - Борис Годунов - царевич Федір
  2. 1988 - Сонячний берег
  3. 1989 - Сталінград - Іван
  4. 1989 - Сон в літню ніч - Федір
  5. 1992 - Арбітр
  6. 1992 - Біси - Федько-каторжна
  7. 1993 - Ангели смерті - снайпер Іван
  8. 1993 - Стріляючі ангели
  9. 1997 - Криза середнього віку - Влад
  10. 1998 - Зупинка
  11. 1999 - Вісім з половиною доларів - Федір / Степан
  12. 2000 - Вітрина
  13. 2000 - Формула щастя
  14. 2001 - Даун Хаус - князь Мишкін
  15. 2001 - Чоловіча робота - майор Ребров
  16. 2002 - У русі - Газізов
  17. 2002 - Кіно про кіно - Продюсер
  18. 2002 - Чоловіча робота 2 - майор Ребров
  19. 2004 - Свої - поліцмейстер
  20. 2004 - Моя прекрасна няня
  21. 2004 - День народження кращого друга
  22. 2005 - 9 рота - Хохол, прапорщик
  23. 2005 - Від 180 і вище - Савік
  24. 2005 - Статський радник - Бурчинський Петро Іванович
  25. 2005 - Продається дача - Володимир
  26. 2005 - Мама не горюй 2 - політтехнолог Лева
  27. 2005 - Загибель імперії - генерал Денікін
  28. 2006 - Дев'ять місяців - Костя
  29. 2006 - Три напівграції - Святослав Ігорович Курбатов
  30. 2006 - Спека - оператор
  31. 2007 - 7 кабінок - наркодилер
  32. 2007 - Я залишаюся - інструктор
  33. 2007 - Нульовий кілометр
  34. 2007 - Глянець
  35. 2007 - Артистка - режисер фільму
  36. 2007 - Лещата - наркоторговець Ігор Вернер
  37. 2007 - 1814 - граф Толстой
  38. 2008 - Адмірал - Сергій Бондарчук ( псевдокамео)
  39. 2008 - Залюднений острів - Розумник
  40. 2009 - Найкращий фільм 2 ( камео)
  41. 2010 - ПіраМММіда - Белявський
  42. 2010 - Про любоff - Володимир Вікторович
  43. 2011 - Весілля по обміну - Руслан
  44. 2011 - Псевдонім для героя - директор фірми
  45. 2011 - 2 дня - Петро Дроздов
  46. 2011 - Золото
  47. 2011 - Байдужість - Петя Селютін
  48. 2012 - Біла гвардія - Шполянський, поручник-футурист
  49. 2012 - Шпигун - Олексій Жовтневий
  50. 2012 - Лектор (у виробництві) - Володимир

5.2. Режисерські роботи


5.3. Продюсер

  1. 2006 - Спека
  2. 2010 - Фобос
  3. 2011 - 2 дня

6. Робота на ТБ

  1. Кіно в деталях - канал СТС
  2. Крісло - канал СТС
  3. Ти - супермодель - канал СТС

7. Ресторанний бізнес

Федір Бондарчук - власник трьох ресторанів у Москві (деякі - спільно зі Степаном Михалковим і Аркадієм Новіковим) [15] : "Vaніль", "Вертинський", "Bistrot". В 2010 спільно з іншими рестораторами відкрив у Москві кондитерську "Булка".

У вересні 2009 запустив ресторанний бізнес в Єкатеринбурзі - відкрив два ресторани та кондитерську [16] [17].


Примітки

  1. "Орфеї" для "Ідіота" і братків - www.ng.ru/culture/2003-09-29/8_tefi.html Незалежна газета, 29 вересня 2003
  2. Хто є хто - er.ru/persons/35 / Офіційний сайт партії " Єдина Росія "
  3. FreshWeb :: Знамениті люди. Федір Бондарчук - www.freshweb.com.ua/celebrities/fedor_bondarchuk/
  4. Біографія БОНДАРЧУКА Федора Сергійовича - www.mega-stars.ru/actors/bondarch_f.php
  5. Федір Бондарчук (Fyodor Bondarchuk) - біографія - російські актори - Кіно-Театр. РУ - www.kino-teatr.ru/kino/acter/m/ros/520/bio/
  6. Світлана Бондарчук - біографія - актриси - знаменитості в кіно - Кіно-Театр. РУ - www.kino-teatr.ru/kino/acter/w/star/6251/bio/
  7. 1 2 А. Лошак Однаково - esquire.ru / reklama /. " Esquire "№ 54 ( Квітень 2010).
  8. Безпартійний режисер Бондарчук переміг своє "легкодухість" і став "єдиноросів" - www.newsru.com/cinema/17apr2009/bondarchuk.html Публікація на сайті NEWSru.com від 17 квітня 2009
  9. Громадська рада ВГО "Молода Гвардія" - www.molgvardia.ru / persons / obshchestvennyi-sovet
  10. Федір Бондарчук: з подіями на Тріумфальній все зрозуміло - www.politonline.ru/authored/3785.html. politonline.ru (04-06-2010).
  11. Ринських Б. Цивільний протест Бондарчуків - www.gazeta.ru/column/rynska/3381797.shtml. Газета.ru (08-06-2010).
  12. Постанова ЦВК РФ № 96/767-6, 6 лютого 2012 - www.cikrf.ru/law/decree_of_cec/2012/02/06/Zp12767.html
  13. Федір Бондарчук став співвласником банку, через який будуть проходити гроші для державного проекту - Газета "Маркер" - www.marker.ru/news/1973
  14. ЦВК опублікував повний список довірених осіб Путіна - rostov.kp.ru/daily/25830/2805715
  15. Федір Бондарчук: Я ходжу в свої ресторани - www.dni.ru/style/2008/5/30/143203.html
  16. Федір Бондарчук відкриває два ресторани та кондитерську в центрі Єкатеринбурга - Новини ділового порталу BFM.ru -
  17. Федір Бондарчук планує відкрити два ресторани в Єкатеринбурзі "Бізнес" Короткі новини "Новости" RB.ru - www.rb.ru/news/business/2009/06/11/190309.html

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Бондарчук, Наталя Сергіївна
Бондарчук, Сергій Федорович
Бондарчук, Олена Сергіївна
Федір
Федір Кузьмич
Федір Любартович
Федір II Годунов
Федір Ярославович
Шелудяк, Федір
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru