Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Вишневський, Володимир Петрович


Vladimir Vishnevsky.jpg

План:


Введення

Володимир Петрович Вишневський (до 18-річного віку носив прізвище батька Гехт [1]; 20 серпня 1953 ( 19530820 ) , Москва) - російський поет.


1. Біографія

Закінчив факультет російської мови та літератури Московського обласного педагогічного інституту ( 1975). Епізодично друкував ліричні, сатиричні та гумористичні вірші в періодиці, широко публікується з 1987 р. Вів "Парк гумору" на ТВЦ з 2003 по 2006 роки.
Широку популярність здобув завдяки роботам в оригінальному жанрі гумористичних " одновірші ".
З 2001 р. знімається в кіно, знявся в 14 фільмах. Член Російського ПЕН-центру і Спілки письменників Москви, Академік Російської академії гумору та Євразійської телеакадемії Член громадської ради Російського єврейського конгресу [2].

Вірші Вишневського увійшли в Антологію "Строфи століття".


2. Книги віршів

Володимир Вишневський читає вірші, 2008
  • Поцілунок з перших вуст. М., "Правда", 1987.
  • Підписка про взаємність. М., "Московський робітник", 1988.
  • Московська прописка. М., "Сучасник", 1989.
  • ДвоЯкорь, або На відміну від себе. М., 1992.
  • Спасибі мені, що є я в тебе. М., "Прамінко", 1992.
  • Прожитковий мінімум, або Як вижити красиво. М., 1994.
  • Прожитковий мінімум-2, або Як вижити красиво. М., 1997.
  • Володимир Вишневський в супер. М., "Підкова", 1998.
  • Байки про Батьківщину М., "Можайськ-Терра", 2001; М., "Підкова", "Деконт +", 2000
  • Володимир Вишневський у Золотій серії гумору, М., "Вагріус", 2001
  • тому Вибраного в Антології сатири і гумору Росії ХХ століття М., ЕКСМО, 2001-2008
  • Байки про Батьківщину-2 М., "Зебра Е", "ЕКСМО", 2002
  • Десять років, ЯКІ, або Країна з рук в руки М., "Пронто-Москва", 2002,2004
  • Байки про Батьківщину-3, "Зебра Е", "ЕКСМО", "Деконт +", 2003
  • тому в серії Вибрані М., "Зебра Е", 2006
  • Фарман кормат М. "Зебра Е", 2007
  • Бути замінимим некрасиво М., АСТ "Зебра Е", 2008
  • Першоджерела М., "Алмі", 2008
Володимир Вишневський на 5 Московському міжнародного відкритого книжкового фестивалю, 2010

2.1. Фільмографія

  • Love - Сервіс (1995)
  • Ювілей прокурора (1998)
  • Тільки раз ... (ТБ) (2002)
  • Посмішка Меломети (серіал) (2002)
  • Штрафбат (серіал) (2004)
  • Бомба для нареченої (ТБ) (2004)
  • Секрет Фараона (2004)
  • Загибель Імперії (серіал) (2005)
  • Любов і золото (серіал) (2005)
  • Глянець (2007)
  • Важкий пісок (серіал) (2008)
  • Слід перископа (багатосерійний фільм) (2009) [3]

2.2. Диски

  • Прижиттєва запис. М., "Мелодія" 1992.
  • Вибране для вибраних - мультимедійне видання "Юмор FM", "Моноліт-рекордс" 2007
  • Заборонений Вишневський - аудіодиск "Юмор FM", "Моноліт-рекордс", 2008

Примітки

  1. Горіхова мазурка: Інтерв'ю з В. Вишневським - www.sem40.ru/arts/vishnevsk.shtml / / Алеф, 2000, № 9.
  2. Структура Російського єврейського конгресу - www.rjc.ru/rus/site.aspx?IID=52949&SECTIONID=52908 / / Офіційний сайт РІЧОК
  3. Це попередню назву, фільм вийшов під назвою На всіх широтах ...

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Потьомкін, Володимир Петрович
Сербська, Володимир Петрович
Ушаков, Володимир Петрович
Тарасов, Володимир Петрович
Фокін, Володимир Петрович
Драчов, Володимир Петрович
Налівкін, Володимир Петрович
Холстінін, Володимир Петрович
Недялко, Володимир Петрович
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru