Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Вільямс, Тріт


Flag of the United States.svg

План:


Введення

Річард Тріт Вільямс ( англ. Richard Treat Williams ; Рід. 1 грудня 1951) - американський актор, режисер і продюсер.


1. Початок кар'єри

Тріт Вільямс народився 1 грудня 1951 року в Коннектикуті в сім'ї Річарда Уїльямса (керівника невеликої компанії) і Меріон Ендрю (фахівця з старовинним речам). Батьки постаралися дати тритію гідну освіту - спочатку він навчався в елітній школі New England prep school, після - відвідував Кентський Школу Kent School і коледж Franklin and Marshall College.

Початком акторської кар'єри Тріта Вільямса можна вважати 1979 рік, коли на екрани вийшов фільм режисера Мілоша Формана - "Волосся". Ця кінострічка була створена на основі театральної однойменної бродвейської постановки. Кінострічка Формана миттєво зробила Тріта популярним, і з тих пір він став зніматися в кіно все частіше.


2. Кіно і телебачення

З моменту появи Тріта у фільмі "Волосся", він знявся ще в сімдесяти кінострічках, серед яких таке відоме кіно, як "Одного разу в Америці" (1984), "Смертельна лють" (1988), "Чим зайнятися мерцеві в Денвері" (1995 ) і "Підйом з глибини" (1998).

Згодом Тріт Вільямс зіграв ще безліч ролей, кожна з яких заслуговує окремої уваги і, безсумнівно, заохочення.

Тріт брав участь не тільки в кінопроектах і телевізійних виставах (телесеріалах та іншому). Одночасно, він чудово грав у театралізованих постановках (на Бродвеї, наприклад), де також мав неабиякий успіх у глядачів.


3. Нагороди та номінації

За участь в кінострічці " Волосся "актор був номінований на отримання премії" Золотий глобус "як кращий дебютант, а пізніше отримав другу номінацію - на цей раз за участь у кінопроекті" Принц міста ". Третя номінація дісталася тритію за роль Стенлі Ковальські в телевізійному фільмі 1984 року" Трамвай "Бажання" ".

4. Особисте життя

В даний час Тріт Вільямс проживає в Юті - з дружиною Пем Ван Сент та двома дітьми.

5. Фільмографія

Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
1951 - 2008 з Зал слави Hallmark Hallmark Hall of Fame Norman Cohen
1971 - 2009 з Великі вистави Great Performances Російське ім'я персонажа не вказано
1976 ф Ріц The Ritz Michael Brick
1976 ф Смертоносний герой Deadly Hero Billings
1976 ф Орел приземлився The Eagle Has Landed Captain Clark
1976 ф Марафонець Marathon Man Central Park jogger, в титрах не вказаний
1979 ф Волосся Hair Berger
1979 ф 1941 1941 Cpl. Chuck 'Stretch' Sitarski
1980 ф Навіщо мені брехати? Why Would I Lie? Cletus
1980 ф Зоряні війни. Епізод V: Імперія завдає удару Jess Allashane, Jerrol Blendin, в титрах не вказаний Російське ім'я персонажа не вказано
1981 ф Принц міста Prince of the City Daniel Ciello
1981 ф Переслідування Д. Б. Купера The Pursuit of DB Cooper DB Cooper
1981 ф James Cagney: That Yankee Doodle Dandy оповідач
1981 ф Розваги сьогодні ввечері Entertainment Tonight грає самого себе
1982 - 1987 з Театр чарівних історій Faerie Tale Theatre Prince Andrew
1983 ф Stangata napoletana Ferdinando detto Giugiu
1983 ф Dempsey Jack Dempsey
1984 ф Одного разу в Америці Once Upon a Time in America James Conway O'Donnell
1984 ф Трамвай "Бажання" A Streetcar Named Desire Stanley Kowalski
1984 ф Спалах Flashpoint Ernie Wyatt
1985 ф Some Men Need Help Hudley T. Singleton III
1985 ф Приємна розмова Smooth Talk Arnold Friend
1986 ф Чоловічий клуб The Men's Club Terry
1987 ф J. Edgar Hoover J. Edgar Hoover
1987 ф Echoes in the Darkness Rick Guida
1988 ф Русікум, дні диявола Russicum - I giorni del diavolo Mark Hendrix
1988 ф Ніч акул La notte degli squali David Ziegler
1988 ф Мертвий поліцейський Dead Heat Det. Roger Mortis
1988 ф Мила брехня Sweet Lies Peter Nicholl
1989 ф Опік третього ступеня Scott Weston Російське ім'я персонажа не вказано
1989 - 1996 з Байки зі склепу Tales from the Crypt Howard Prince
1989 ф Серце Діксі Heart of Dixie Hoyt Cunningham
1989 ф Нарковійни Drug Wars: The Camarena Story Ray Carson
1989 - 1996 з Дорога в Ейвонлі Road to Avonlea Zak Morgan
1990 ф Макс і Олена Max and Helen Max Rosenberg
1990 ф Oltre l'oceano Російське ім'я персонажа не вказано
1991 ф Остаточний вирок Final Verdict Earl Rogers
1992 ф Till Death Us Do Part Alan Palliko
1992 ф Водяний мотор The Water Engine Dave Murray
1992 - 1995 з Бетмен Batman Professor Milo
1992 ф Порушені обіцянки Deadly Matrimony Alan Masters
1993 ф Bonds of Love Robby Smith
1993 ф Там, де ріки течуть на північ Where the Rivers Flow North Champ's Manager
1994 ф Паралельні життя Parallel Lives Peter Barnum
1994 ф Техасець Texan Man in Chinos, короткометражка
1994 ф Пістолет у руці Hand Gun George McCallister
1994 ф Байки зі склепу Vault of Horror I Російське ім'я персонажа не вказано
1995 ф У тіні зла In the Shadow of Evil Jack Brenner
1995 ф Дівчинка Джонні Johnny's Gir Johnny
1995 ф Чим зайнятися мерцеві в Денвері Things to Do in Denver When You're Dead Critical Bill
1995 ф The Taming Power of the Small Російське ім'я персонажа не вказано
1995 ф Містер дог Mister Dog Російське ім'я персонажа не вказано
1996 ф Опівнічна зміна The Late Shift Michael Ovitz
1996 ф Скала Малхолланд Mulholland Falls Colonel Nathan Fitzgerald
1996 ф Фантом The Phantom Xander Drax
1996 ф Людина Канн Cannes Man грає самого себе
1997 ф Власність диявола The Devil's Own Billy Burke
1997 ф Підйом з глибини Deep Rising John Finnegan
1997 - 2008 з Погляд The View грає самого себе, в титрах не вказаний
1997 ф Behind the Music грає самого себе
1998 ф Втеча: Живий вантаж Escape: Human Cargo John McDonald
1998 ф Заміна 2: Останній урок The Substitute 2: School's Out Karl Thomasson
1998 ф Материнський кошмар Every Mother's Worst Fear Mitch Carson, в титрах не вказаний
1999 ф На самому дні океану The Deep End of the Ocean Пат Каппадора
1999 ф 36 годин 36 Hours to Die Noah Stone
1999 ф Заміна 3: Переможець отримує все The Substitute 3: Winner Takes All Karl Thomasson
1999 ф Подорож до центру Землі Journey to the Center of the Earth Theodore Lytton
1999 - 2003 з Режисери The Directors грає самого себе
2000 ф Критична маса Critical Mass Mike Jeffers
2000 ф Hopewell Російське ім'я персонажа не вказано
2001 ф Точка падіння Crash Point Zero Agent Jason Ross
2001 ф Заміна 4: Без права на поразку The Substitute: Failure Is Not an Option Karl Thomasson
2001 - 2002 з Під прикриттям UC: Undercover Грає саму себе
2001 ф Скелети в шафі Skeletons in the Closet Will
2001 - 2002 з Повернення до Каліфорнії Going to California Officer Terrence 'Terry' Miller
2001 ф Гримучі змії Venomous Dr. David Henning
2002 ф Цунамі Gale Force Sam Garrett
2002 ф Приречені серця Guilty Hearts Stephen Carrow
2002 ф Голлівудський фінал Hollywood Ending Hal Jaeger
2002 ф Коло The Circle Mr. Spencer Runcie
2002 - 2006 з Любов вдівця Everwood Dr. Andrew 'Andy' Brown
2003 ф Еллен: Шоу Елен Дедженерес Ellen: The Ellen DeGeneres Show грає самого себе
2003 ф Clean Flicks грає самого себе, короткометражка
2005 ф Міс Конгеніальність 2: Прекрасна і небезпечна Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous FBI Asst. Director Walter Collins
2006 ф Брати і сестри Brothers & Sisters David Morton
2007 ф Вбивство на сходах The Staircase Murders Michael Peterson
2007 ф Moola Luis Gordon
2007 ф Пристанище Il nascondiglio Father Amy
2007 ф Heartland Dr. Nathaniel 'Nate' Grant
2008 ф Одного разу у Вегасі What Happens in Vegas Jack Fuller Sr.
2008 ф Перед класом Front of the Class Norman Cohen
2008 ф Good Behavior Burt Valencia
2009 ф Chasing a Dream Gary Stiles
2009 ф Сейв-Харбор Safe Harbor Doug
2009 ф Шторм The Storm Robert Terrell
2009 ф Маскарад Maskerade Mr. Tucker
2010 ф Крик Howl Mark Schorer
2010 ф 127 годин 127 Hours Aron's Dad
2010 ф Літо Мартіно L'estate di Martino Capitano Jeff Clark
2011 ф Головне - не боятися! A Little Bit of Heaven Jack Corbett
2011 ф Обидва: Останній самурай Taiheiyou no kiseki: Fokkusu to yobareta otoko Colonel Wessinger
2011 ф Beyond the Blackboard Dr. Warren
2011 ф Обличчям до стіни Against the Wall Don Kowalski
2012 ф Чорний дрізд Blackbird Becker
2009 - 2012 з Білий комірець (серіал) White collar Сем

6. Цікаві факти

Тріт Вільямс - лівша.


Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Тріт
Вільямс, Хенк
Вільямс, Фаррелл
Вільямс, Джордж
Вільямс, Енді
Вільямс, Кліфф
Вільямс, Хейлі
Вільямс, Серена
Вільямс, Вінус
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru