Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Галустян, Михайло Сергійович



План:


Введення

Михайло Галустян (в правому нижньому куті) на КВН

Михайло Сергійович Галустян (ім'я при народженні Ншан Сергійович Галустян [1], рід. 25 жовтня 1979, Сочі, СРСР) - російський шоумен вірменського походження, гуморист, комедійний актор, сценарист, продюсер, колишній учасник КВН і запрошений резидент шоу " Comedy Club ".


1. Сім'я

  • Дружина - Вікторія Галустян
  • Дочка - Естелла Галустян
  • Батько - Сергій Ншановіч Галустян - кухар [2] [3]
  • Мати - Сусанна Ардашовна Галустян (нар. 31 грудня 1948) - медпрацівник, працює в травмпункті [3]
  • Брат - Давид Галустян (нар. 20 березня 1986) - теж КВНщик (сочинська команда КВН "Південніше нікуди", грав у "Тихому годині". Грав у "Оскар" і "Пальма-de-Сочі"), працює в "Камеді Клаб Продакшн ". [4] [5] [6].
  • Бабуся - Валентина Марківна Галустян, пенсіонерка [4].

2. Біографія

Михайло Сергійович Галустян народився 25 жовтня 1979 року в Сочі.

У дитячому садку брав участь у ранках, співав, танцював і читав вірші [4].

Спочатку навчався в сочинській школі № 2. З 3 класу за 5 клас навчався в музичній школі, по класу фортепіано. Займався в ляльковому театрі та в секції дзюдо при Палаці піонерів [4].

Після п'ятого класу батьки перевели його в гімназію № 8, де він і вийшов вперше на сцену. Перша роль: Вінні-Пух, номер він придумав сам [4].

В 10 класі брав участь у шкільному КВК, і його клас переміг одинадцятикласників. Михайло став капітаном шкільної команди КВК, вона виграла у всіх шкіл, училищ і навіть вузів міста і краю, не виграли тільки у СГУТіКД ( Сочинський державний університет туризму і курортної справи) [4].

В 1996 він закінчив школу і вступив в медучилище, де навчався за фахом "фельдшер-акушер". Він в цей час грав у команді " Стомлені сонцем ". Після закінчення училища, поступив в Сочинський Державний Університет Туризму і Курортного Справи на соціально-педагогічний факультет за спеціальністю "вчитель історії та права" [4].

У 1998 році команда його університету взяла участь у Воронезькій Лізі "Старт" КВН, вона дійшла до фіналу. Після виступу у Воронежі, команда "Стомлені сонцем" отримує від А. В. Маслякова запрошення брати участь в Вищій лізі [4].

У Вищій лізі команда була чотири сезони, Михайло був відрахований з інституту за непосещаемость - так як "УС" були на гастролях і давали деколи по три концерти на день [4].

У 2002 році став капітаном команди "Стомлені сонцем". У 2003 році "Стомлені сонцем" стали чемпіонами сезону. В інституті був відновлений в 2003 році. "Стомлені сонцем" тричі завоювали Літній кубок КВН 2004, 2005 і 2009 роках [4].

У 2003 році Михайло познайомився зі своєю майбутньою дружиною Вікторією [4].

У 2011 році Михайло став студентом Московської Державної Юридичної академії імені О. Є. Кутафина. [4]


2.1. Нагороди [4]

  • 1995 - Чемпіон КВН Сочі
  • 1996 - Премія "За акторську майстерність" Москва
  • 1998 - Премія "Овація" Санкт-Петербург
  • 1999 - Премія "побороли!" Москва
  • 2000 - Премія "За ударну працю" Москва
  • 2003 - Чемпіон Вищої ліги КВН
  • 2008 - Кубок "Легенда КВН" Москва
  • 2008 - Був номінований в " MTV Russia Movie Awards "за кращу комедійну роль, але премію не отримав
  • 2009 - Літній кубок КВН "У стилі Ретро" (Сочі)

2.2. Цікаві факти

  • Зріст: 1 метр 63 см [7].

2.3. Особисте життя

  • Дружина (7 липня 2007) Вікторія Галустян (дев. Штефанець) (нар. 1986) закінчила Кубанський державний університет за фахом бухгалтер. [8] [9]
    • дочка Естелла (нар. 25 серпня 2010) [10]
    • У березні 2012 народилася друга дочка

3. Фільмографія

  1. 2006 - Іспанський вояж Степанича - Яничар
  2. 2007 - Щасливі разом (телесеріал) - камео (одиничне поява)
  3. 2008 - Найкращий фільм - "Півкіло"
  4. 2008 - Гітлер капут! - партизан Рабинович
  5. 2008 - Кунг-фу панда (мультфільм) - Панда По (російський дубляж)
  6. 2009 - Найкращий фільм 2 - Катерина II
  7. 2010 - Наша Russia.Яйця долі - Равшан / "Борода" / Дімон / Олена (подруга нареченої)
  8. 2011 - 2012 - Зайцев +1 (телесеріал) - Федір (головна роль)
  9. 2011 - Кунг-фу панда 2 (мультфільм) - Панда По (російський дубляж)
  10. 2011 - Вагітний - Жора
  11. 2012 - Ржевський проти Наполеона - Маркіз де Мазосад
  12. 2012 - Той ще Карлосон! - Карлсон
  13. 2012 - Квиток на Vegas - Гарік

3.1. Телебачення [4]

  1. з 2006 - Наша Russia - різні ролі (див. нижче)
  2. Льодовиковий період (2008, 2009, 2 та 3 сезони)
  3. Прожекторперісхілтон (2008)
  4. Розсміши коміка (з 2011)
  5. Стінка на стінку (2008)
  6. Хто хоче стати мільйонером (2010)
  7. Доки всі вдома (2008)
  8. Великі перегони (2008)
  9. Камеді Клаб (з 2006)
  10. Кіно в деталях (2010)
  11. Супер Інтуїція (2011, 4-й сезон)

3.1.1. Ролі в проекті "Наша Russia"

  1. Равшан - будівельник-таджик ( Москва, Сочі)
  2. Людвіг Аристархович - консьєрж ( Санкт-Петербург)
  3. Євген (Геннадій) Михайлович Кішельскій - тренер футбольного клубу "ГАЗМЯС", пізніше - жіночого футбольного клубу "ГазМясочка" ( Омськ)
  4. Михалич - начальник цеху трубопрокатного заводу № 69 ( Челябінськ) - в 1 сезоні його звали Ігор Михайлович, у 2-му і 3-му сезоні Олексій, а в 4-му його звали Віктор Михайлович Орєшкін.
  5. Дімон - тінейджер ( Краснодар)
  6. Анастасія Кузнецова - офіціантка суші -бару ( Іваново)
  7. Гаврилов - інспектор ГИБДД (Траса " Пенза - Копейськ ")
  8. Віктор Харитонович Мамонов - депутат (Нефтескважінск)
  9. Борода - бомж ( Рублівка)
  10. Жорік Вартанов - телеведучий на "Сівба-Кав TV" ( П'ятигорськ)
  11. Єгор Сергійович Дронов - майор міліції (Усть-Кузьмінський)
  12. Вован - турист з Нижнього Тагілу ( Туреччина)
  13. Валера - сусід Сергія Бєлякова ( Таганрог)
  14. Вася - уболівальник петербурзького футбольного клубу "Нева".
  15. Олександр Родіонович Бородач - охоронець ( Рязань)

4. Політичні погляди

У 2012 році брав участь у передвиборній програмі за кандидата В. В. Путіна [11].

Засудив виступ панк-групи "Pussy Riot" в Храмі Христа Спасителя [12].

Примітки

  1. Михайло Галустян на comedyfiles.net - comedyfiles.net/biography/370-mixail-galustyan-biografiya.html
  2. Михайло Сергійович Галустян: "У моєму житті все трапляється вчасно" - www.peoples.ru/art/theatre/actor/michael_galustyan/interview6.html
  3. 1 2 Галустян дзвонить мамі кожен день | KP.UA - kp.ua/daily/170108/16446 /
  4. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Біографія / Офіційний сайт Михайла Галустяна - galustyan.ru / bio /
  5. Галустян Давид - kvnpalma.narod.ru / komanda / David_G.html
  6. КВН для ВСЕХ. Галустян: дайте два! - kvnru.ru/13.01.2008/2/comments
  7. Лора Тім. Миша Галустян: Я пишаюся своїм зростом! - www.tula.rodgor.ru/gazeta/631/otpusk/1862/, MySlo (10 січня 2007).
  8. Вікторія Штефанець дружина Галустяна - veseley.com / blog / viktoriya-shtefanets-zhena-galustyana.html
  9. Михайло Галустян став батьком | "TV.NET.UA" - www.tv.net.ua/news/showbusiness/1050652040-mixail-galustyan-stal-otcom.html
  10. Твіттер М Галустяна
  11. Михайло Сергійович Галустян: "Моя справа - допомагати тим, у кого виходить виконувати свою роботу. Путін - професіонал, і я йому довіряю." - www.putin2012.ru/people/teen # person = person_36
  12. Радіо ЕХО Москви / / Михайло Галустян, актор, шоумен: Pussy Riot і з чим його їдять! - echo.msk.ru/blog/echomsk/920432-echo /

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Бабушкін, Михайло Сергійович
Горбачов, Михайло Сергійович
Боярський, Михайло Сергійович
Соломенцев, Михайло Сергійович
Грушевський, Михайло Сергійович
Євдокимов, Михайло Сергійович
Восленский, Михайло Сергійович
Сміртюков, Михайло Сергійович
Андронов, Михайло Сергійович
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru