Госс, Ангела

Ангела Наталі Госс ( ньому. Angela Nathalie Gossow , Народилася 5 листопада 1974 в Кельні, Німеччина). Є однією з найвідоміших дез-метал -вокалісток з Німеччини. В даний час полягає в шведській групі Arch Enemy. Раніше брала участь у групах Asmodina і Mistress. Є однією з небагатьох успішних вокалісток в жанрі метал-музики, використовує грального в якості основного стилю виконання. Найбільше музичне вплив на неї справили: Джефф Уокер, Девід Вінсент, Чак Біллі, Джон Тарді, Чак Шульдінер з Death, Дейв Мастейн з Megadeth і Роб Хелфорд з Judas Priest.


1. Кар'єра

Госсе приєдналася до Arch Enemy в листопаді 2000, після звільнення попереднього вокаліста Йохана Ліів. Незадовго до цього Ангела брала інтерв'ю у Крістофера Емотта для німецького інтернет-журналу. Під час інтерв'ю Госс передала Емотту демозапис, яку вона описує як запис "жахливої ​​якості" її "живого" виступу в клубі. Після відходу Йохана Ліів учасники Arch Enemy запросили її на прослуховування. Емотт говорить, що "вона витерла підлогу іншими претендентами".

У квітні 2008 Ангела вперше відвідала Росію в рамках туру Arch Enemy, 9 жовтня 2009 року вона разом із групою знову відвідала Москву, давши концерт у ДК Горбунова.


2. Додаткові факти

Я їм тільки сирі продукти, я строга вегетаріанка. Наприклад, влітку я йду в ліс і збираю багато ягід, листя і їм їх прямо там. Це дуже здоровий спосіб життя, тому що я не готую, не варю і не руйную вітаміни і мінерали. Я в гарній формі і ніколи не набирала велику вагу в своєму житті, я завжди була худою і дуже сильною, тому що моя дієта абсолютно здорова [1].
  • Є переконаною атеїсткою:
Все це схоже на інститут зла, і я думаю, що релігія використовується тільки для зловживання владою та проведення воєн ... Так, я вперта атеїстка. Що стосується сатанізму, я вважаю, що це перевернуте Християнство, що молиться тим же богам - але для мене немає Бога! Я не припускаю подібний авторитет, будь то божественний або сатанинський [1].
  • Під час тривалих переїздів в гастрольних турах Госс пише книгу про жінок в металі.
На метал-сцені найбільше, звичайно, жінок-вокалісток. Причому самих різних видів, починаючи від "оперних" і закінчуючи гроулінг, кричущими і верещати. А найменше жінок-драммер ... тобто, взагалі практично немає. Дуже важко знайти дівчину, яка б сиділа за барабанами в метал-групі ... ну і серед гітаристів їх небагато. Рідкісна порода, хех ... " [2]
  • Ангела є модельєром і дизайнером одягу для себе та інших учасників Arch Enemy.
  • Займається боксом.
  • З 2008 року вона є менеджером Arch Enemy і Spiritual Beggars.

3. Дискографія

3.1. Asmodina

  1. Your Hidden Fear (Demo, 1991)
  2. The Story of the True Human Personality (Demo, 1994)
  3. Promo 1996 (Demo, 1996)
  4. Inferno (1997)

3.2. Mistress

  1. Promo (Demo, 1998)
  2. Worship the Temptress (Demo, 1999)
  3. Party in Hell (Demo, 2000)

3.3. Arch Enemy

  1. Wages of Sin (2001)
  2. Burning Angel (2002, EP)
  3. Anthems of Rebellion (2003)
  4. Dead Eyes See No Future (2004, EP)
  5. Doomsday Machine (2005)
  6. Live Apocalypse (2006, 2 DVD)
  7. Revolution Begins (2007, EP)
  8. Rise of the Tyrant (2007)
  9. Tyrants of the Rising Sun (2008)
  10. The Root of All Evil (2009)
  11. Khaos Legions (2011)

3.4. Як запрошена вокалістка

  1. Kalisia - Cybion (2009)
  2. Never - Questions Within (2009) [3]
  3. Astarte - Black at Heart (2007)
  4. Amaseffer - Slaves for Life (2008)
  5. Annihilator - Couple Suicide (2007)
  6. Rise - Pentagramnation (2009)

Примітки

  1. 1 2 Для нового альбому ARCH ENEMY написано 12 пісень - darkside.ru/news/28025 /
  2. Інтерв'ю c Arch Enemy на сайті Hitkiller.com - www.hitkiller.com/index.php?d=metal&p=link6
  3. Arch Enemy frontwoman to guest on Never album - www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=115195 (Англ.) , Blabbermouth.net (27 лютого 2009).

5. Сайти

Перегляд цього шаблону Arch Enemy
Анжела Госс Майкл Емотт Крістофер Емотт Шарлі Д'Анджело Даніель Ерландссон
Фредрік Окессон Йохан Ліів Мартін Бенгтссон Петер Вільдур Гас Джі Пер Вайберг Дік Левгрен Роджер Нільссон
Студійні альбоми Black Earth Stigmata Burning Bridges Wages of Sin Anthems of Rebellion Doomsday Machine Rise of the Tyrant The Root of All Evil Khaos Legions
EP Burning Angel Dead Eyes See No Future
Живі виступи Burning Japan Live 1999 Live Apocalypse Tyrants Of The Rising Sun: Live In Japan
Сингли "Bury Me An Angel" "The Immortal" "Ravenous" "We Will Rise" " Nemesis " "My Apocalypse" "I Will Live Again" " Revolution Begins " "The Beast Of Man" "Dark Insanity"
Інші проекти учасників Armageddon, Candlemass, Carcass, Carnage, Dismember, Eucharist, In Flames, Liers in Wait, Mercyful Fate, Mistress, Opeth, Sinergy, Spiritual Beggars, Witchery