Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Губін, Андрій Вікторович


Flag of Russia.svg

План:


Введення

Андрій Вікторович Губин (нар. 30 квітня 1974, Уфа, Республіка Башкортостан) - російський естрадний поп-виконавець, автор пісень і колишній продюсер Юлії Берети.


1. Біографія

Андрій Губін народився в Уфі, його сім'я переїхала в Москву, коли Андрію було 8 років, у 1983 вони часто переїжджали по Москві. Отець Віктор Вікторович Губін (Клементьєв) (помер 3 березня 2007) [2] працював науковим співробітником, і карикатуристом в багатьох радянських журналах, колишній віце-президент Російської товарно-сировинної біржі, був продюсером Андрія, мав кілька звукозаписних фірм. [3] Мама Андрія, Світлана Василівна домогосподарка (померла 14 червня 2012) [4] [5]. Молодша сестра - Настя Клементьєва. [1] [6] [7]

Андрій Губін займався шахами [1], потім професійно футболом і навіть "дістався до збірної Москви", але після перелому ноги його спортивна кар'єра закінчилася. Він працював журналістом, але після інтерв'ю з Андрієм Макаревичем, яке порахував невдалим, вирішив реалізувати себе в музиці. Згодом Губін визнав, що поспішив з висновками [8]. Потім був прийнятий в Гнесинськоє державне музичне училище, але виключений після першого курсу, через неповагу до правил відвідуваності.

В кінці 1980-х років Андрій Губін був учасником телевізійної програми " До 16 і старше ", звідки почалася його публічна діяльність.

Першу пісню під назвою "Хлопчик-Бродяга" написав у 1986. В 1989 випустив музичний диск "Я бомж" з піснями під гітару. Диск не був професійним, вийшов накладом у 200 штук і складався з пісень соціально-політичного змісту. Потім вийшло ще два непрофесійних альбому: "Аве Марія" і "Принц і Жебрак".

В 1994 Андрій Губін виступив на конкурсі "Славутич-94", де познайомився з Леонідом Агутіним. При його підтримці в 1995 вийшов перший музичний диск "Хлопчик-Бродяга". До 1996 було продано понад 500 000 оригінальних копій дебютного альбому.

В 1998 вийшов другий диск Андрія Губіна "Тільки ти". З цією програмою Андрій Губін почав виступати сольно в Росії, Казахстані, Україні і в Білорусії, в 1998-1999 роках.

В 2000 вийшло два диска: "Було, але пройшло" і "Хмари". Піар альбомів почався масивними гастролями в США, Ізраїлі, Німеччині, Латвії, Азербайджані, Казахстані і в Узбекистані.

В 2001 Губін випустив диск "Краще" та на час зупинив гастролі і концерти.

В 2002 вийшов альбом "Завжди з тобою".

В 2004 Губін записав агітаційну пісню "DJ Путін", випущену лейблом "Шаурма рекордз" на диску "Пісні про Путіна". [9]

В 2007 з'явилася нова пісня "Лєна". Також Губін продюсував співачку Юлію Беретту.

В 2009 вийшла лише одна пісня "Ніжність". З тих пір співак більше не випускав жодного нового матеріалу.

В даний час Андрій Губін рідко з'являється на публіці, в основному - в якості члена журі на конкурсах. У нечисленних інтерв'ю стверджує, що записав кілька нових пісень, спростовує чутки про свій зловживанні алкоголем [10].

Андрій зробив аранжування для пісні Леоніда Агутіна "Босоногий хлопчик", написав пісню "Ла-ла-ла" для Жанни Фріске. Також вона переспівала його пісню "Мама Марія".

Пісня Антона Зацепіна "Нижче зростанням тільки Губин", а ріст у Губіна 1,66 м, викликала невдоволення Андрія Губіна, він викликав на дуель її автора, Ігоря Ніколаєва, потім планував подати до суду [11].


2. Сім'я і особисте життя

Незважаючи на чутки, що справжнє прізвище Андрія Губіна - Клементьев, його родичі по батькові носять прізвище Губін [12].

Захоплюється комп'ютерними іграми та футболом, живе в триповерховому особняку на Рубльово-Успенському шосе [13].

3. Дискографія

  • 1995 - Хлопчик - бродяга
  • 1998 - Тільки ти
  • 2000 - Було, але пройшло
  • 2000 - Хмари
  • 2002 - Завжди з тобою
  • 2008 - Нове і краще

4. Інша

5. Відеографія

  • 1994 - Ліза
  • 1995 - Хлопчик-бродяга
  • 1996 - Ніч
  • 1997 - Зима-холоду
  • 1998 - Птах
  • 1998 - Я знаю, ти знаєш
  • 1999 - Дай мені слово
  • 2000 - Хмари
  • 2000 - Без тебе
  • 2001 - Плач любов
  • 2001 - Будь зі мною
  • 2002 - Танці
  • 2002 - Вона одна
  • 2003 - Дівчата як зірки
  • 2003 - Я завжди з тобою (feat. Ольга Орлова)
  • 2004 - Сонечко
  • 2006 - Ті, хто любить (feat. Фарби)

6. Фільмографія

  • 1999 - Я знаю, ти знаєш

Примітки

  1. 1 2 3 Біографія Андрія Губіна зростання 1.66 м - www.gubin.aha.ru/about/
  2. У Губіна помер батько - forevergubin.narod.ru/statii/07/ymer_otec.htm
  3. Трагедія сім'ї Андрія Губіна - www.peoples.ru/art/music/pop/gubin/news_17012.shtml
  4. : AndreyGubin.Ru: Сайт співака, композитора і Поета Андрія Губіна: - www.andreygubin.ru / news.htm
  5. / / AndreyGubin.narod.Ru - Сайт співака, композитора і Поета Андрія Губіна / / - www.andreygubin.narod.ru/pressa/pr_03.htm
  6. / / AndreyGubin.narod.Ru - Сайт співака, композитора і Поета Андрія Губіна / / - www.andreygubin.ru/pressa/pr_18.htm
  7. Андрій Губін kinopoisk.ru - www.kinopoisk.ru/level/4/people/1557154/view_info/ok/
  8. Андрій Губін / Andrey Gubin: У сексі я не егоїст - www.peoples.ru / art / music / pop / gubin / interview.html
  9. "Пісні про Путіна" - www.kommunizm.ru / shaurma / pop.html
  10. Андрій Губін планує повернутися на сцену - www.kleo.ru/items/news/2009/11/06/gubin.shtml
    Он-лайн спілкування Андрія з шанувальниками в чаті - www.andreygubin.ru/pressa/pr_56.htm
  11. Андрій Губін образився на Ігоря Ніколаєва - www.angubin.narod.ru / nikev.html
  12. Генеалогічне древо Андрія Губіна / - www.andreygubin.narod.ru/pressa/pr_03.htm
  13. Андрій Губін: без інтиму жити нелегко - www.andreygubin.ru/pressa/pr_33.htm
Silk-film.png Зовнішні відеофайли
Silk-film.png Андрій Губін в передачі "До 16 і старше" бере інтерв'ю у Андрія Макаревича (Машина Времени) - 1989 - - youtube.com / watch? v = _xVFvhKmEXU & hl = ru на YouTube

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Караулов, Андрій Вікторович
Марков, Андрій Вікторович
Хуторський, Андрій Вікторович
Воронін, Андрій Вікторович
Волков, Андрій Вікторович
Рибін, Віктор Вікторович
Гусєв, Михайло Вікторович
Ілічевський, Олександр Вікторович
Жигунов, Сергій Вікторович
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru