Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Державін, Андрій Володимирович


Андрій Державін.jpg

План:


Введення

Андрій Володимирович Державін ( 20 вересня 1963, Ухта, Республіка Комі) - радянський і російський музикант, співак, композитор, аранжувальник. Колишній лідер групи " Сталкер ". В даний час - клавішник групи" Машина часу "(з 2000). Пише музику для кіно. Продовжує сольну кар'єру.


1. Біографія

  • Державін Андрій Володимирович (нар. 20.09.1963, м. Ухта, Комі АРСР)
  • Батько - Державін Володимир Дмитрович 24.07.1942 р. Міасс, Челябінської обл.
  • Мати - Державіна Галина Костянтинівна 02.10.1937 р. Енгельс, Саратовської обл
  • Сестра - Державіна Наталія Володимирівна 12.02.1971 р. Ухта, Комі АРСР

1.1. Освіта

Музична школа по класу фортепіано.

Ухтинський Індустріальний Інститут.

Чому ви пішли саме в цей інститут?

- А іншого у нас в місті не було. Був один-єдиний інститут - Ухтинський індустріальний інститут. Він існує й донині, тільки називається університетом.

- [1]


1.2. Музика

Грати в самодіяльних групах почав зі шкільних років (клавіші, гітара).

17 липня 1985, була записана пісня "Зірки", що дала назву перший магнітоальбом. Цей день вважається днем ​​народження групи "Сталкер". У той час до складу групи входили: Лідер гурту: Андрій Державін - автор музики, клавішні інструменти, аранжування, вокал; Сергій Костров - автор текстів пісень і звукооператор; Олександр Чувашії - ударні інструменти, бек-вокал; Віталій Ліхтенштейн - клавішні інструменти, бек -вокал .. Спільно з Сергієм Кострова, своїм однокашником по Ухтинського індустріальному інституту, Андрій Державін випустив велику кількість альбомів.

У 1990-х роках займався сольною кар'єрою.


2. Особисте життя

Одружений, син Владислав, дочка Ганна.

3. Цікаві факти

- У дитинстві займався самбо. У той час країна взагалі приділяла велику увагу спортивній підготовці підростаючого покоління. Тому доводилося бігати кроси на лижах, просто бігати і грати в різні ігри, на зразок волейболу і баскетболу. Мені це завжди було до душі, приносило задоволення. Хоча б тому, що можна було прогуляти пару уроків, виступаючи за шкільну або інститутську команду.

Сьогодні я не став би себе зараховувати до активних спортсменам, тому що все, що змушую себе робити - це ходити час від часу в басейн і займатися гімнастикою. А от ходити в тренажерний зал кожен день на жаль не виходить.

- [1]


4. Відомі пісні у його виконанні

  1. Не плач, Аліса!
  2. Чуже весілля
  3. Брат
  4. Ці річки нікуди не течуть
  5. Журавлі
  6. Катя-Катерина
  7. Наташа
  8. Коли ти підеш
  9. З днем ​​народження, друже!
  10. Та, яка йде в дощ
  11. Вірю
  12. Крила і небо
  13. Я почекаю
  14. Не забувайте друзів
  15. Зірки

5. Дискографія

З групою "Сталкер"

  • 1986 - "Зірки"
  • 1988 - "Новини з перших рук"
  • 1989 - "Життя у вигаданому світі"

Сольні альбоми:

  • 1994 - "Найкращі пісні"
  • 1996 - "Сам по собі"

З Олександром Кутіковим:

  • 1989 - "Танці на даху"

З Євгеном Маргулісом:

  • 2001 - "7 +1"
  • 2007 - "Далі буде"
  • 2009 - "Листи"

З групою "Машина Времени"

  • 2001 - "50 років на двох" (з гр. "Воскресіння")
  • 2004 - "Машинально"
  • 2004 - "Невидане 2"
  • 2005 - "Kremlin Rocks!"
  • 2007 - "Time Machine"
  • 2009 - "Машини не паркувати"
  • 2009 - "Машинопис"
  • 2010 - "День 14 810-й"

6. Фільмографія

участь у фільмах

  • 2006 - "Я вернусь" ... Ігор Тальков (документальний)
  • 2008 - "Ділки. Бути разом" - камео
  • 2009 - "Чоловік у моїй голові" - камео

Композитор:


Примітки

  1. 1 2 http://fdpp-tyrizm.narod.ru/003_RIFFORMA/RIFFORMA_GL_music_derzavin.htm - fdpp-tyrizm.narod.ru/003_RIFFORMA/RIFFORMA_GL_music_derzavin.htm
  2. Циганки - www.1tv.ru/anons/id=155868 на сайті Першого каналу
  3. Андрій Державін буде одружити мільйонера. - www.apt-visit.ru/1news/andrej_derzhavin_budet_zhenit_millionera/ apt-visit.ru

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Клімковскій, Андрій Володимирович
Шевельов, Андрій Володимирович
Хливнюк, Андрій Володимирович
Плетньов, Андрій Володимирович
Богданов, Андрій Володимирович
Степанчук, Андрій Володимирович
Максімушкін, Андрій Володимирович
Берестенко, Андрій Володимирович
Гульцев, Андрій Володимирович
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru