Кайков, Андрій Альбертович

Андрій Альбертович Кайков ( 25 грудня 1971, Брянськ) - російський актор театру і кіно. Відомий по участі в шоу " 6 кадрів ".


1. Біографія

Народився 25 грудня 1971 в місті Брянську. Навчався в середній школі № 56. З 1990 по 1994 - Вище театральне училище імені М. С. Щепкіна (курс Н. А. Верещенко).

2. Діяльність

З 1994 по теперішній час - театр " Співдружність акторів Таганки ".

2.1. Роботи на телебаченні

"Дорога передача" на REN-TV, скетч-шоу " 6 кадрів "на СТС.

Брав участь в рекламних проектах: "Topik", "Естіел", "Lay's", а також у різних гумористичних телепроектах.

2.2. Роботи в театрі

  • "Білі стовпи" М. Є. Салтиков-Щедрін - провінціал (режисер-постановник Н. Н. Губенко)
  • "ВВС" (Висоцький Володимир Семенович) - пісні, вірші, танці (режисер-постановник Н. Н. Губенко)
  • "Іванов" А. П. Чехов - Косих (режисер-постановник Н. Н. Губенко);
  • "Дуже проста історія" М.Ладо - сусід (режисер-постановник Н. Н. Губенко);
  • "Ми потрапили в пастку" А. П. Чехов - Ломов (режисер-постановник А. А. Кирющенко);
  • "Дурниця" Н. А. Некрасов - Єгор (режисер-постановник А. А. Кирющенко);
  • "Вороги" М. Горький - Рябцов (режисер-постановник Н. А. Поглазов);
  • "Дві Баби-Яги" Р. Сеф - Баба-Яга (режисер-постановник К. Д. Гарін);
  • "Іван-царевич, Сірий вовк та інші" В.Маслов - Кащей (режисер-постановник С. А. Кутас).
  • театральний проект " Шість кадрів шоу "(режисер-постановник А. А. Жігалкін)

2.3. Фільмографія

  1. 1994 - Ліміту - епізод
  2. 2001 - На розі, у Патріарших 2 - епізод
  3. 2001 - Сімейні таємниці - епізод
  4. 2003 - Золотий вік - епізод
  5. 2003 - Француз - епізод
  6. 2004 - Моє велике вірменське весілля
  7. 2004 - Солдати - епізод
  8. 2005 - Аеропорт (25-я серія "Транзит") - Брілліантоглотатель
  9. 2005 - Дівчатка - Серьожа
  10. 2005 - Золоте теля - Шурин Берлаги
  11. 2006 - Кінець світу - Білий
  12. 2006 - Ніхто не знає про секс - Алік
  13. 2006 - Кадетство - епізод
  14. 2007 - Аферисти (Росія, Україна) - Адміністратор
  15. 2007 - Морська душа - Леонідов
  16. 2007 - Студенти-International - Бурий
  17. 2007 - 2009 - Татусеві дочки - інспектор міністерства освіти
  18. 2008 - Адель - епізод
  19. 2008 - Всупереч здоровому глузду (Росія, Україна)
  20. 2008 - Ніхто не знає про секс 2 - Майкл
  21. 2008 - Новорічна засідка
  22. 2008 - Дуже російський детектив - Священик
  23. 2008 - Терміново в номер 2 ("Чужа стаття") - продавець дисків
  24. 2009 - Генеральська онука - Роман Стріжевський
  25. 2009 - Сільська комедія - фельдшер
  26. 2009 - Синдром Фенікса - психіатр
  27. 2010 - На зраді - Костянтин Вишневський, помічник Депутата
  28. 2010 - Вороніни - Рома, брат Насті
  29. 2011 - All inclusive, або Все включено - Боря
  30. 2011 - Молодята
  31. 2012 - Ржевський проти Наполеона - полонений
  32. 2012 - Вулиці розбитих ліхтарів - ст. лейтенант Лев Глушко
  33. 2012 - Велика Ржака - Філіп
  34. 2012 - Побачення
  35. 2012 - Про нього - дільничний
  36. 2012 - Москва 2017 - Павло
  37. 2012 - Горюнов
  38. 2012 - Неваляшка 2
  39. 2013 - Країна хороших діточок - Кот

Примітки