Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Каста, Летиція


CASTA Laetitia-24x30-2005b.jpg

План:


Введення

Летиція Каста ( фр. Laetitia Marie Laure Casta , ( 11 травня 1978, Понт-Одеме) - французька фотомодель і актриса.


1. Біографія

Летиція Каста народилася у французькому місті Понт-Одеме в 30 км на захід від Руана. Її мати була місцевою уродженкою, а батько родом з Корсики. У родині крім неї було ще двоє дітей: старший брат Жан-Батист і молодша сестра Марі-Анж.

1.1. Кар'єра

У 15 років вона отримала запрошення від модельного агентства "Madison Models" і незабаром стала фотомоделлю в журналі " Elle ". В 1993 вона взяла участь в успішній рекламній кампанії джинсів "Guess". У 18 років вона стає провідною моделлю фірми Victoria's Secret. Вона знялася в рекламних роликах, її фотографії з'являлися на обкладинках модних журналів. В 1999 вона вперше знялася у фільмі "Астерікс і Обелікс проти Цезаря".

В 2000 зібранням мерів міст Франції вона була обрана прототипом національного символу Франції - Маріанни.


1.2. Особисте життя

19 жовтня 2001 вона народила дочку Сатин від французького фотографа Стефано Седнуі.

24 вересня 2006 Летиція народила сина Орландо від італійського актора Стефано Аккорсі ("Молодий Казанова", "Останній поцілунок").

30 серпня 2009 у Франції у Летиції і Стефано народилася ще одна донька. Дівчинку назвали Афіна.

2. Фільмографія

1999
Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
1999 ф Астерікс і Обелікс проти Цезаря Astrix et Oblix contre Csar Фальбала
2000 ф Блакитний велосипед La Bicyclette Bleue Леа Дельма
2000 ф Циган Gitano Люсія
2001 ф Сильні душі Les mes fortes Тереза
2002 ф Вулиця насолод Rue des plaisirs Меріон
2003 ф Оману Errance Лу
2004 ф Луїза Сан-Феліче Luisa Sanfelice Луїза Сан-Феліче
2006 ф Нерозсудливість Лувра La Draison du Louvre відвідувачка
2006 ф Велика квартира Le Grand appartement Франческа
2008 ф Дівчина і вовки La jeune fille et les loups Енджела
2008 ф Народжені у 68-му Ns en 68 Кетрін
2009 ф Особи Visages зірка / Соломія
2010 ф Генсбур.Любов хулігана Serge Gainsbourg, vie hroque Бріжіт Бардо
2011 ф Кошмар за стіною Derrire les murs Сюзанна
2011 ф Нова війна гудзиків La guerre des boutons Симона
2012 ф Порочна пристрасть Arbitrage Жюлі Кот

3. Нагороди та номінації

  • Bambi Awards
    • 1999, нагорода в категорії "постріл зірка"
  • Cabourg Romantic Film Festival
    • 2008, нагорода в категорії "Краща актриса" (за фільм "Народжені у 68-му")

Примітки

  1. 1 2 3 4 Laetitia Casta - www.fashionmodeldirectory.com/models/laetitia_casta/ (Англ.) . fashionmodeldirectory.com. Читальний - www.webcitation.org/6BVy1GWrM з першоджерела 19 жовтня 2012.

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Каста
Летиція
Рамоліно, Летиція
Барбо, Анна-Летиція
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru