Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Корольков, Геннадій Анатолійович


Фото

План:


Введення

Геннадій Анатолійович Корольков ( 3 липня 1941, Рославль, СРСР - 23 лютого 2007, Москва, Росія) - радянський актор театру і кіно, заслужений артист РРФСР.


1. Біографія

Геннадій Корольков народився 3 липня 1941 в місті Рославль Смоленської області. В 1960 Корольков закінчив студію при Львівському українському театрі ім. М. Звегільского, потім, в 1964 закінчив Школу-студію ім.В. І. Немировича-Данченка.

Був актором Центрального дитячого театру, з 1968 в трупі Академічного театру ім.Володимира Маяковського, в період 1973-1975 рр.. - У трупі театру ім. Ленінського комсомолу, з 1976 - Театру-студії кіноактора.

Популярність до Геннадія Королькову прийшла в 1967, коли він зіграв головну роль в кіноповісті " Три дні Віктора Чернишова ". З початку 1970-х багато знімався в різних фільмах, найчастіше в детективах і пригодницьких стрічках, наприклад," Чорний принц "," Кільце з Амстердама "," Трактир на П'ятницькій ". Серед інших його робіт - ролі у фільмах" Тіні зникають опівдні "," Тому що люблю "," Коней на переправі не міняють "," Альоша "," Інспектор Лосєв "," Державний кордон "Але з початку 1990-х він не з'являвся ні на сцені, ні на екрані. Про його долю розповіла у фільмі" Де я його бачив "документаліст Галина Долматовська. Головним героєм цієї стрічки став гардеробник Геннадій Корольков. Після цього він знову був затребуваний в мистецтві, але вже в іншому амплуа. Так, в серіалі "Сищик з поганим характером" знявся в епізодичній ролі алкоголіка.

Помер 23 лютого 2007 [1] від раку. Похований на Хованському кладовищі в Москві.


1.1. Сім'я

У Королькова залишився син Антон і позашлюбна дочка Ленка Бурдова від чеської актриси Зденко Бурдова. В 1976 актор знімався зі Зденко Бурдова у фільмі "Зірки на ранковому небі" на кіностудії "Баррандов", Чехія. [2] [3]

2. Звання та нагороди

3. Фільмографія

  1. 1963 - Людина, яка сумнівається?
  2. 1965 - Рано вранці
  3. 1968 - Три дні Віктора Чернишова - Віктор Чернишов
  4. 1968 - Пряма Лінія
  5. 1969 - Вчора, сьогодні і завжди - Сергій
  6. 1970 - Севастополь - Сергій Шелехов
  7. 1970 - Нічна зміна
  8. 1971 - Тіні зникають опівдні - Федя Морозов
  9. 1971 - Поїзд у далекий серпень
  10. 1971 - Людина в прохідному дворі - Борис Вараксін
  11. 1972 - Ілга-Іволга - Федір полігінія
  12. 1973 - Чорний принц - Ямцов
  13. 1973 - Гарячий сніг - Аржемачев
  14. 1973 - Різні люди - Котовський
  15. 1974 - Вірний друг Санчо - Вадим, водій
  16. 1974 - Тому що люблю
  17. 1975 - Юркін світанки
  18. 1975 - Маленький сержант - Клімов
  19. 1976 - Жити по-своєму
  20. 1976 - Додумався, вітаю!
  21. 1976 - Пам'ять землі
  22. 1976 - Зірки на ранковому небі (ЧССР)
  23. 1977 - Кафе "Ізотоп"
  24. 1977 - Солдати свободи
  25. 1978 - Голубка - Олександр Чуркін
  26. 1978 - Сутичка в хуртовині
  27. 1978 - Трактир на П'ятницькій - Клімов
  28. 1978 - У день свята - Василь
  29. 1978 - І ти побачиш небо
  30. 1978 - Рахунок людський
  31. 1979 - У день свята
  32. 1980 - Альоша - Аркадій Миколайович, директор технікуму
  33. 1980 - Бажаю успіху
  34. 1980 - Коней на переправі не міняють
  35. 1981 - Кільце з Амстердама
  36. 1982 - В останню чергу
  37. 1982 - Спадкоємиця по прямій
  38. 1982 - Інспектор Лосєв - Петро Горохов, кримінальник
  39. 1983 - Двічі народжений
  40. 1984 - Хто сильніший його
  41. 1984 - Перша кінна - Єфремов
  42. 1985 - Батальйони просять вогню - підполковник Семинін
  43. 1985 - Контрудар
  44. 1986 - Державний кордон.Фільм 5-й: Рік сорок перший - Свиридов
  45. 1987 - Долина помсти
  46. 1987 - Причали
  47. 1987 - Державний кордон.Фільм 6-й: За порогом перемоги - Свиридов
  48. 1988 - Білі ворони
  49. 1989 - Колишній папа, колишній син
  50. 1990 - Невідомі сторінки з життя розвідника
  51. 1991 - Глухомань
  52. 1992 - Осколок "Челенджера"
  53. 1993 - Навіщо алібі чесній людині
  54. 1998 - Відображення
  55. 2000 - Президент і його внучка
  56. 2001 - Ніч на кордоні - лісник Аржанов
  57. 2001 - Сищик з поганим характером - алкоголік
  58. 2007 - Диверсант.Кінець війни - Аркадьич

Примітки


Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Геннадій
Геннадій Новгородський
Геннадій Схоларій
Зюганов, Геннадій Андрійович
Селезньов, Геннадій Миколайович
Польовий, Геннадій Петрович
Казанський, Геннадій Сергійович
Жилін, Геннадій Олександрович
Васильєв, Геннадій Леонідович
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru