Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Куликов, Георгій Іванович



Георгій Куликов
Фото
Ім'я при народженні:

Георгій Іванович Куликов

Дата народження:

9 червня 1924 ( 1924-06-09 )

Місце народження:

СРСР

Дата смерті:

24 грудня 1995 ( 1995-12-24 ) (71 рік)

Громадянство:

Flag of the Soviet Union.svg СРСР , Flag of Russia.svg Росія

Професія:

актор

Кар'єра:

1944 - 1995

Нагороди:

Заслужений артист РРФСР

IMDb :

ID 0474553

Георгій Іванович Куликов ( 9 червня 1924 - 24 грудня 1995) - російський і радянський актор театру і кіно, Заслужений артист РРФСР.


Біографія

Георгій Куликов закінчив курс Костянтина Зубова в Театральному училищі ім.Щепкіна у 1946 році і тоді ж вступив до Малий театр.

Фільмографія

  1. 1952 - Вовки і вівці
  2. 1955 - Весняні голоси - продавець
  3. 1955 - Урок життя - Костя
  4. 1956 - Карнавальна ніч - художник Сергій Усиков
  5. 1956 - Звичайна людина - Олексій Ладигін
  6. 1957 - Дівчина без адреси - Юрій Олександрович, художник-модельєр ательє
  7. 1957 - Справа була в Пенькові - гість на весіллі
  8. 1957 - Летять журавлі - інженер із заводу
  9. 1957 - Пігмаліон - перехожий родом з Фокстона
  10. 1957 - Випадок на шахті вісім - Іван Васильович Гущин
  11. 1960 - Тричі воскреслий - Аркадій
  12. 1960 - Стрибок на зорі - підполковник Лесун
  13. 1961 - Цілком серйозно (кіноальманах) - сценарист
  14. 1961 - Людина нізвідки - помічник режисера в театрі
  15. 1961 - Чисте небо - Митя
  16. 1962 - Хто винен?
  17. 1962 - Сірий вовк
  18. 1963 - Їм підкоряється небо - Віталій Ілліч
  19. 1963 - Людина, яка сумнівається - Михайло Артемович Лекарев
  20. 1963 - Це трапилося в міліції - лікар у дитбудинку
  21. 1965 - Двадцять років потому - товариш Семен, голова Ревкому
  22. 1965 - На завтрашній вулиці - Федір Сергійович Большаков
  23. 1966 - Дачники - Кирило Якимович Дудаков
  24. 1966 - Королівська регата - Микола Львович Борисов
  25. 1967 - Випадок у готелі - професор
  26. 1967 - 1970 - Штрихи до портрета В. І. Леніна
  27. 1968 - Втікач з "Бурштинового" - конструктор
  28. 1968 - Гроза над Білої - представник наркома
  29. 1968 - Шосте липня - Бонч-Бруєвич
  30. 1969 - Серце Бонівура - Паркер
  31. 1969 - Солдати в синіх шинелях - Аркадій Аркадійович Головкін, старший слідчий
  32. 1969 - Туга
  33. 1969 - Я його наречена - батько Валі
  34. 1970 - Поїзд у завтрашній день
  35. 1970 - Кут падіння - Ілля Благовідов
  36. 1971 - Старики-розбійники - начальник технічного відділу, який подарував вудку Воробйову
  37. 1972 - Іжорський батальйон - Геннадій Вікентійович, вчитель
  38. 1972 - Приборкання вогню - Шаров
  39. 1972 - Шкільний спектакль - Андрій Данилович
  40. 1973 - Справи сердечні - Сергєєв, хворий з інфарктом
  41. 1973 - Як гартувалася сталь - голова залізничного лісового комітету (в 3-й серії)
  42. 1973 - Призначення
  43. 1973 - Так і буде - Дмитро Іванович Савельєв
  44. 1973 - Товариш генерал - начальник Генштабу
  45. 1974 - Перед заходом сонця - доктор Штейніц
  46. 1974 - Юркін світанки - парторг колгоспу Степан Миколайович Іщенко
  47. 1975 - Рідний край
  48. 1976 - Ви мені писали - Олександр Іванович, батько Ніни Журавльової
  49. 1976 - Два капітана - вчитель Іван Павлович Корабльов
  50. 1976 - Сонце, знову сонце
  51. 1976 - Ярмарок марнославства - генерал тафта
  52. 1977 - Знак вічності - Буданцев
  53. 1977 - Четверта висота - лікар у військовому госпіталі
  54. 1979 - Дивовижні пригоди Дениса Корабльова - голова журі
  55. 1981 - Дочка командира - Лопаткін
  56. 1982 - Бій на перекрестве - Бонч-Бруєвич
  57. 1983 - Визнати винним - директор школи
  58. 1985 - Улюбленець публіки
  59. 1985 - Незважаючи на похилий вік - Лев Львович Колданов
  60. 1986 - Одруження Бальзамінова - Неуеденов
  61. 1987 - Повернення
  62. 1987 - Слідство ведуть знавці.Бумеранг - академік Микола Митрофанович Нікітін
  63. 1990 - Аферисти - пенсіонер
  64. 1995 - Арктур ​​- гончий пес

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Гурджієв, Георгій Іванович
Знаменський, Георгій Іванович
Сальников, Георгій Іванович
Жарков, Георгій Іванович
Челпанов, Георгій Іванович
Сафаров, Георгій Іванович
Габашвілі, Георгій Іванович
Дрозд, Георгій Іванович
Бурков, Георгій Іванович
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru