Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Кутепова, Поліна Павлівна



План:


Введення

Поліна Павлівна Кутепова ( 1 серпня 1971, Москва) - радянська і російська актриса. Заслужений артист Російської Федерації (2004) [1].


1. Біографія

Разом з сестрою-близнюком Ксенією готувалася до артистичній кар'єрі з дитинства. Займалася в театральній студії і кіношколі. Знімалася в кіно. В 1993 закінчила [2] режисерський факультет ГІТІСу (майстерня Петра Фоменка). З 1993 - актриса Московського театру "Майстерня П. Фоменко".


2. Сім'я

Праворуч Поліна з дочкою Надею.

3. Основні театральні роботи


4. Фільмографія

  1. 1981 - Василь і Василина
  2. 1981 - Куди він дінеться!
  3. 1984 - Рудий, чесний, закоханий
  4. 1985 - З нами не засумуєш
  5. 1993 - Діти грають російських (Les enfants jouent la Russie)
  6. 1993 - Наша свята Русь
  7. 1993 - Настя - Настя
  8. 1994 - Агнець Божий
  9. 1995 - Дрібний біс
  10. 1995 - Орел і решка - Зіна Пріщепкіна
  11. 1999 - Помирати легко - Ліза
  12. 2000 - Далекобійники - "Марина" (3 серія "Експедитор")
  13. 2003 - Прогулянка
  14. 2004 - Зима весна
  15. 2004 - Штрафбат
  16. 2005 - Все золото світу
  17. 2005 - Інді - Ліза, дружина Арсенія
  18. 2007 - Батько - Люба
  19. 2008 - Мій чоловік - геній
  20. 2008 - Клінч
  21. 2009 - Обставини
  22. 2009 - Чудо
  23. 2009 - Пелагія і білий бульдог - Пелагія (вона ж Поліна Лисицина)
  24. 2009 - У Париж! - Маша
  25. 2010 - Каденції II - Віра, юрист
  26. 2010 - Шпана Замоскворіцька
  27. 2011 - Будинок вітру - Таїсія Левшина, двірничка

5. Визнання і нагороди

  • 1995 - премія газети "Комсомольська правда" кращій актрисі року
  • 1996 - спеціальний приз кращій молодій актрисі на театральному фестивалі "Контакт-96" у Польщі (спектакль "Таня-Таня")
  • 1997 - премія "Кінотавра" "Золотий Овен" за внесок у кіномистецтво.
  • 1997 - премія "Кумир" у номінації "Майбутній кумир".
  • "Овен-96"
  • "Овен-99"
  • 2004 - Лауреат театральної премії "Чайка"
  • 2004 - Заслужений артист Російської Федерації
  • 2007 - Лауреат міжнародної театральної премії ім. К. С. Станіславського за 2007 в номінації "Майстерність актора. Жіноча роль" [4]
  • 2010 - лауреат Національної театральної премії " Золота Маска "за роль Моллі Блум у виставі театру "Майстерня П. Фоменко" "Улісс" [3].

Примітки

  1. Почесне звання присвоєно указом президента Росії № 131 від 2 лютого 2004 - document.kremlin.ru / doc.asp? ID = 020940
  2. Коротка біографія Поліни Кутеповою на ruskino.ru - ruskino.ru/art/172
  3. 1 2 Лауреати премії "Золота маска" 2010 року / / Офіційний сайт премії - www.goldenmask.ru/fest.php?area=123&year=16. - 17.04.2010.
  4. Міжнародний фонд К. С. Станіславського - www.stanislavskyfestival.ru/laureate/history/2007

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Поліна
Бонапарт, Поліна
Сібагатулліна, Поліна
Порізкова, Поліна
Стрепетова, Поліна Антіпьевна
Осипенко, Поліна Денисівна
Віардо-Гарсіа, Поліна
Ольга Павлівна
Катерина Павлівна
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru