Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Лайвлі, Блейк


Фото

План:


Введення

Блейк Христина Лайвлі ( англ. Blake Christina Lively ; 25 серпня 1987, Тарзана (Англ.) рос. , Каліфорнія, США) - американська актриса і фотомодель. У кіно прославилася роллю Серени ван дер Вудсен з телесеріалу " Пліткарка "(2007).


1. Біографія

Блейк Христина Лайвлі народилася 25 серпня 1987 в Тарзана (Англ.) рос. (Штат Каліфорнія, США) у родині акторів Ерні та Елейн Лайвлі. Росла в середовищі Південних баптистів. Наймолодша з 5 дітей в сім'ї, у неї є рідний брат Ерік Лайвлі, актор, єдинокровні сестри - Лорі і Робін, і єдинокровний брат Джейсон. Вся сім'я: і батьки, і діти працюють в індустрії розваг. У дитинстві батьки Блейк брали її з собою на заняття з акторської майстерності, оскільки не хотіли залишати її з нянею. Таким чином, вона почала пізнавати ази акторського мистецтва, спостерігаючи за батьками.


2. Особисте життя

У 2004-2007 року Блейк зустрічалася з Келлі Блаца [1].

У 2007 [2] [3] [4] -2010 роках [5] - з Пенном Беджлі.

З травня [6] [7] по жовтень 2011 року [8] - з Леонардо Ді Капріо.

З 14 вересня 2012 Блейк заміжня за Райаном Рейнольдсом [9], з яким вона зустрічалася 11 місяців до їхнього весілля [10].


3. Фільмографія

Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
1998 ф Піщана людина Sandman Тріксі / Зубна фея
2005 ф Джинси-талісман The Sisterhood of the Traveling Pants Бріджет Вріленд
2006 ф Нас прийняли! Accepted Моніка
2006 ф англ. Саймон говорить Simon Says Дженні
2007 ф англ. Елвіс і Анабелла Elvis and Anabelle Анабелла
2008 ф Джинси-талісман 2 The Sisterhood of the Traveling Pants 2 Бріджет Вріленд
2008 ф Нью-Йорк, я люблю тебе New York, I Love You Габріель, подружка
2009 ф Приватне життя Піппи Лі The Private Lives of Pippa Lee Юна Піппа Лі
2010 ф Місто злодіїв The Town Кріста
2007 - 2012 з Пліткарка Gossip Girl Серена ван дер Вудсен
2011 ф Зелений Ліхтар Green Lantern Керол Ферріс
2011 ф Провінціалка Hick Гленда
2012 ф Особливо небезпечні Savages Офелія "О"

4. Нагороди та номінації

4.1. Нагороди


4.2. Номінації

  • Премія Teen Choice Awards
    • 2005 - номінація на премію за кращу жіночу роль у фільмі " англ. Джинси-талісман "
    • 2008 - номінація на премію Choice Female Hottie
    • 2009 - номінація на премію Найкраща драматична телеактрисою за роль в телесеріалі " Пліткарка "
    • 2010 - номінація на премію Найкраща драматична телеактрисою за роль в телесеріалі " Пліткарка "
  • Премія Prism Awards
    • 2009 - номінація на премію Виступ в драматичному епізоді за роль в телесеріалі " Пліткарка "

Примітки

  1. Blake Lively Biography - www.people.com / people / blake_lively / biography. People. Читальний - www.webcitation.org/66KyNNWsv з першоджерела 21 березня 2012.
  2. Blake Lively Match Isn't Just 'Gossip' - www.nydailynews.com/gossip/2007/12/24/2007-12-24_blake_lively_match_isnt_just_gossip.html. New York Daily News (24 грудня 2007). Читальний - www.webcitation.org / 66KyOJSMK з першоджерела 21 березня 2012.
  3. Exclusive: Blake & Penn's Romantic Getaway - www.people.com/people/gallery/0,, 20199754,00. html. People (May 13, 2008). Читальний - www.webcitation.org/66KyPMOGX з першоджерела 21 березня 2012.
  4. Give Her A Hand - www.people.com/people/gallery/0,, 20210739_14, 00.html. People (8 липня 2008). Читальний - www.webcitation.org/66KyPzh8H з першоджерела 21 березня 2012.
  5. Rep: Blake Lively, Penn Badgley Split! - www.usmagazine.com/celebritynews/news/blake-lively-penn-badgley-split-20102710. Us Weekly (27 жовтня 2010). Читальний - www.webcitation.org/66KyQdknK з першоджерела 21 березня 2012.
  6. His heart will go on! Newly-single Leonardo DiCaprio floats Blake Lively's boat in Cannes - 18, 2011). Читальний - www.webcitation.org/66L31tSu4 з першоджерела 22 березня 2012.
  7. Talarico, Brittany TIKA Sumpter On Blake Lively Dating Leonardo DiCaprio: "He Got Himself a Big Catch" - Magazine (June 7, 2011). Читальний - www.webcitation.org/66L33BWKF з першоджерела 22 березня 2012.
  8. Blake Lively, Leonardo DiCaprio Split - www.webcitation.org/66L33yhir з першоджерела 22 березня 2012.
  9. Steve Helling AND Jennifer Bradley Franklin People.com "Blake Lively & Ryan Reynolds Are Married" - www.people.com/people/article/0,, 20628487,00. html (09.09.2012). Читальний - www.webcitation.org / 6Bcw6CcMl з першоджерела 23 жовтня 2012.
  10. Ryan Reynolds & Blake Lively are Dating - www.hollyscoop.com/blake-lively/its-confirmed-ryan-reynolds-and-blake-lively-are-dating.html/

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Блейк, Арт
Блейк, Арт
Блейк, Вільям
Блейк, Джеймс
Блейк, Аманда
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru