Логінов, Віктор Олександрович

Логінов Віктор Олександрович (нар. 13 лютого 1975, Кемерово, РРФСР) - російський актор і телеведучий.


1. Біографія

Віктор Олександрович Логінов народився 13 лютого 1975 року в Кемерово. Його захоплення театром почалося зі школи, коли Віктор опинився в театрально-літературному класі. У 1992 році Логінов виїхав зі свого рідного міста і вступив до Єкатеринбурзький державний театральний інститут за фахом актор театру і кіно (майстерня народного артиста РФ В. І. Марченко). В цей же час він одружився і для утримання сім'ї працював машиністом підземних установок на шахті "Березовська", шахтарем, рятувальником, екскурсоводом у Гірської Шорії.

Пізніше Віктор працював ді-джеєм на радіо, арт-директором нічного клубу, телеведучим на "РТР-Урал".

В Єкатеринбурзі Логінов був одним з провідних акторів у Єкатеринбурзькому академічному театрі драми і Камерному театрі Музею письменників Уралу.

У 2006 році їде до Москви для зйомок в телесеріалі " Щасливі разом ". Спеціально для ролі Гени Букіна Логінов повністю змінив імідж:

Я носив волосся в хвості, іспанську борідку, сережку у вусі. І вів спосіб життя майже справжнього мачо. І ось знімальна група серіалу приїхала в Єкатеринбург на акторський кастинг. Мою кандидатуру ніхто не запропонував: я зі своєю сережкою у вусі зовсім не підходив на роль головного героя. Гена Букін працює у взуттєвому магазині, у нього двоє дітей, а тут цей, з хвостом, борідкою, напевно з іншими поглядами на життя [1] [2].

З 2007 року веде програму "Інтуїція" на каналі ТНТ.

Раніше вів "Чемпіонат анекдотів" на ДТВ.


2. Сім'я

Складається в третьому шлюбі, дружина Ольга.

Має чотирьох дітей - Дочка Ганна Логінова (1995) від першого шлюбу, син Дмитро Логінов від другого шлюбу і третій син Олександр Логінов (грудень 2006), син Іван (червень 2011)

Прийомний син Логінова (1986) живе і працює в Приморському краї

[3] [4] [5] [6]. [7] [6] [8]

3. Творчість

3.1. Ролі в театрі


3.1.1. Камерний театр


3.2. Фільмографія

Рік Назва Роль
1997 ф Зроби мені боляче Ім'я персонажа не вказано
2006 ф Золота теща Ім'я персонажа не вказано
2006 - 2012 з Щасливі разом Гена Букін
2007 з Прапорщик, або "Е-мое" Вовчик
2009 ф Монстри проти прибульців Б. О. Б.
2009 з Останній секрет Майстра Федір Караваєв
2009 з Універ Гена Букін, самозваний брат Сильвестра Сергєєва
2010 з Масквічі Ім'я персонажа не вказано
2011 з Дитинка Володимир (актор у лісі)

3.3. Робота на телебаченні

  • "Чемпіонат анекдотів" (2006)
  • "Інтуїція" (2007 - теперішній час)
  • "Їж і худни" (2010 - теперішній час)

3.4. Кліпографія

4. Цікаві факти

  • У серіалі "Щасливі разом" Віктор грає 40-річного чоловіка, а насправді на момент початку зйомок йому виповнився 31 рік.
  • У Єкатеринбурзі на вулиці Вайнера встановили пам'ятник герою Віктора Логінова Геннадію Букіну. Скульптор Віктор Мосіелев виліпив 2,2 метрову (435 кг) статую з туфлею в руці [9] [10].

Примітки

  1. Інтерв'ю Журналу Cosmo - bukiny.by.ru / cosmo.htm
  2. Фото Віктора Логінова на сайті Єкатеринбурзького театру драми - www.uraldrama.ru/face.php?id=91&num=5
  3. Віктор Логінов батько в п'ятий раз - www.novostimira.com.ua/comments.php?id=9187
  4. Віктор Логінов з дружиною Ольгою - Зоряний відпочинок: де проводять літо багаті і знамениті - entertainment.ru.msn.com / gallery.aspx? cp-documentid = 154173478 & page = 27
  5. Віктор Логінов впав у дитинство - www.wek.ru/articles/cult/229215/index.shtml
  6. 1 2 ВІКТОР ЛОГІНОВ - не одружений і З ДІТЬМИ - lean-m.ru/node/1481
  7. Віктор Логінов: "У Кемерово я бачив НЛО" - kp.by/daily/24493.4/648350 /
  8. Виступаючи у Владивостоці, Оскар Кучера дізнався, що у нього народилася дочка, а у Віктора Логінова прийомний син працює в Примор'ї - kp.ru/daily/24502.5/655108 /
  9. Олена Літусова, Надія Михайлова, Ірина Смоляна Букін в бронзі / / Телесемь. - 2011. - В. 121. - № 8. - С. 7.
  10. Ксенія Дубічева, Антон Буценко. В Єкатеринбурзі встановили пам'ятник герою серіалу "Щасливі разом" Гені Букіну - www.rg.ru/2011/02/04/reg-ural/bukin-anons.html, Російська Газета.