Макарський, Антон Олександрович

Антон Олександрович Макарський ( 26 листопада 1975, Пенза, СРСР) - російський актор театру і кіно, співак.


1. Біографія

Народився в місті Пенза, в акторській родині (актор у третьому поколінні). Дід - народний артист Росії Михайло Якович Каплан (найстаріший актор пензенського драмтеатру), вітчим - Олександр Макарський (усиновив Антона в 10 років), актор ставропольського і пензенського театру ляльок і мати, Олена Михайлівна - музичний педагог, у минулому також актриса театру ляльок (батьки і сестри нині живуть в Холоне, Ізраїль). [1] [2] [3] З восьми років брав участь в спектаклях Пензенського драматичного театру. З десятирічного віку носить прізвище Макарський. [4] Після закінчення школи в Пензі поїхав до Москви і вступив в три театральних вузу, але для навчання вибрав Щукінське училище (1993-1998). З п'яти дипломних спектаклів Макарський був зайнятий у чотирьох, з 17 іспитів по танцю - у 12, підготував 7 номерів по вокалу. Близько двох місяців відіграв в театрі Марка Григоровича Розовського і прийняв рішення піти в армію. Після півторамісячної служби в конвойної роти був відряджений у Академічний ансамбль пісні і танцю внутрішніх військ МВС Росії, де співав, був першим тенором і вів концерти близько року. Після служби півроку ніде не працював, почув про мюзиклі "Метро" і прийшов на кастинг, де був прийнятий відбірковим журі.

З травня 2002 зайнятий ще і в мюзиклі "Нотр Дам де Парі". Він грав одну з головних ролей - капітана Феба де Шатопера. Знявся в кліпі на російський варіант головної музичної теми з мюзиклу - "Belle". Саме роль капітана Феба де Шатопера визначила амплуа Макарського - через романтичною зовнішності, голосу і чуттєвості в кіно він найчастіше відіграє романтичних героїв.

Знявся у фільмі Леоніда Кулагіна про нафтовиків "Бурова", зйомки якого проходили на справжній буровій в Сургуті, а також у фільмі "Любовні авантюри" по новелам Мопассана.

Влітку 2003 записав сольний альбом. З осені 2003 року бере участь у спільному американо-російському серіальному проекті - телевізійному романі " Бідна Настя ". В серіалі зіграв роль князя Андрія Долгорукого. Крім того, разом із Сергієм Лі і Орисею виконав заголовну пісню фільму" Мені не шкода ".

У 2006-2007 знімався в серіалі "Пером і шпагою", в ролі французького резидента. У 2007 - у фільмах "Кривава Мері" реж. Н. Агаджанова, "І падає сніг" реж. М. Мігунової, де грає викрадача автомобілів.

Одружений на співачці Вікторії Морозової, з якою познайомився на кастингу мюзиклу "Метро". Повінчалися через рік, а одружилися через три роки після вінчання і в цей же день відлетіли до Франції, на зйомки телешоу " Форт Боярд ".

9 вересня 2012, після 13 років шлюбу дружина актора Антона Макарського, 39-річна співачка Вікторія Морозова, народила дочку в одній із акушерських клінік Єрусалима. Дівчинку назвали Марією: саме це ім'я подружжя обрало ще задовго до появи малятка на світ. [5]


2. Фільмографія

  1. 2002 - Бурова
  2. 2003 - Бідна Настя - князь Андрій Долгорукий
  3. 2004 - Гріхи батьків - Інокентій Туманов
  4. 2004 - Любовні авантюри - Россель
  5. 2004 - Моя прекрасна няня - Женя, однокласник Вікторії
  6. 2005 - Адам і перетворення Єви
  7. 2005 - Даша Васильєва 4. Любителька приватного розшуку Хобі гидкого каченяти
  8. 2005 - Даша Васильєва 4. Любителька приватного розшуку Привид у кросівках
  9. 2005 - Даша Васильєва 4. Любителька приватного розшуку Будиночок тіточки брехні
  10. 2005 - Примадонна - Вчитель
  11. 2006 - Полювання на генія - Павло Заславський
  12. 2006 - Парижани - онук Кувалдіна, пастух і співак-початківець
  13. 2007 - І падає сніг - Макс
  14. 2007 - Пером і шпагою - Шевальє Де Еон
  15. 2007 - СМЕРШ - старший лейтенант Павло Векліч
  16. 2007 - Кривава Мері - Антон
  17. 2007 - В очікуванні дива - Фей Роман Миколайович
  18. 2008 - Скарби кардинала Мазаріні, або Повернення мушкетерів - Анрі, син Араміса
  19. 2008 - Пригоди Оленки та Яреми - Єрема (голос)
  20. 2008 - Золотий ключик - Алік
  21. 2008 - Тітка Клава фон гетто - Денис Радецький
  22. 2009 - Правосуддя вовків - Лаврик
  23. 2009 - Одружити Казанову - Артем Тарасов
  24. 2009 - Тихі сосни - Кирило
  25. 2009 - Дихай зі мною - Петро
  26. 2010 - Як козаки ... - підпоручик Орлов
  27. 2010 - Зворотний шлях - Ілля Колесніков, бізнесмен, спонсор фотовиставки Тетяни Ледіевой
  28. 2010 - Коли цвіте бузок - Андрій Родіонов (Кліменскій)
  29. 2011 - Годинник любові - Андрій Нікітін
  30. 2011 - Серце Марії - Матвій Варягів
  31. 2011 - Терміново!Шукаю чоловіка - Антон Андрійович Кирилов
  32. 2012 - Дихай зі мною 2 - Петро

3. Телевізійна кар'єра

Ведучий телевізійних програм:

  1. 2011 - " Привид Опери "на Першому каналі. Ведучі Катерина Гусєва, Саті Казанова

Примітки

  1. Кумир, або "зоряний час" Михайла Каплана - www.ijc.ru/humour/teatr/t1_63.html
  2. Не залишай мене, божевільна мрія! .. - www.stapravda.ru/2002/08/17/2002-08-17-11.shtml
  3. Антон Макарський мріяв стати фізруком - kp.ru/daily/24128.3/348049 /
  4. Макарський вжився в роль єврейського чоловіка - www.jewish.ru/culture/events/2009/05/news994274471.php
  5. Антон Макарський став батьком - deti.mail.ru / news / beremennosty_i_rody / anton_makarskij_stal_otcom /