Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Маргуліс, Джуліанна


Фото

План:


Введення

Джуліанна Маргуліс англ. Julianna Margulies (Нар. 8 червня 1966, Спрінг-Веллі, Нью-Йорк) - американська акторка.


1. Біографія

Вона була наймолодшою ​​з трьох дочок у родині Франчески Маргуліс, балерини та вчительки хореографії, і Пола Маргуліса, автора рекламних текстів. Будучи дитиною, майбутня актриса разом із сім'єю кочувала з місця на місце, проживаючи то у Франції, то в Нью-Йорку, то в Англії. Батьки майбутньої актриси були дітьми єврейських іммігрантів зі Східної Європи.

У свій час Джуліанна вчилася в школі Green Meadow Waldorf School, а після - вступила до вищої школи High Mowing School. Ще через деякий час вона стала студенткою коледжу Sarah Lawrence College, по закінченні якого була удостоєна ступеня бакалавра в галузі гуманітарних наук. Саме у цьому навчальному закладі майбутня актриса часто брала участь у студентських спектаклях.

Після завершення навчання в коледжі Джуліанна надійшла в нью-йоркську студію The Acting Studio, де пізнавала тонкощі акторської майстерності.

Вперше знялася в кіно у фільмі " В ім'я справедливості ", в якому грала проститутку. У 1994 році починаюча актриса пройшла кастинг і стала зніматися в популярному телевізійному серіалі" Швидка допомога ". У тому ж році Джуліана удостоїлася премії" Еммі "- за кращу жіночу роль.

У 2000 році актриса покинула серіал " Швидка допомога "і стала періодично грати в театрі, а також знімалася в незначних епізодах в інших телевізійних фільмах.

У 2010 році зіграла головну роль у серіалі " Гарна дружина ". За цю роль в 2011 році вона була удостоєна премії" Еммі "в номінації" Краща драматична актриса " [1].

У 2007 році актриса вийшла заміж і через рік народила сина.


2. Фільмографія

Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
1991 ф В ім'я справедливості Out for Justice Ріка
1993 з Закон і порядок Law & Order лейтенант Рут Мендоса
1993 з Вона написала вбивство Murder, She Wrote Рейчел Новара
1994 з Philly Heat Philly Heat Анабелла Лоріго
1994 з Забійний відділ Homicide: Life on the Street Лінда
1995 з Шоу Ларрі Сандерса (англ.) The Larry Sanders Show Джуліанна Маргуліс
1997 ф Мандрівник (англ.) Traveller Джен
1997 ф Дорога в рай Paradise Road Топсі Меррітт
1997 тф Austin Powers 'Electric Pussycat Swingers Club Austin Powers 'Electric Pussycat Swingers Club свінгерша
1998 ф Дорожче рубінів (англ.) A Price Above Rubies Рейчел
1998 ф Брати Ньютон (англ.) The Newton Boys Луїза Браун
1998 з Еллен (англ.) Ellen Ellen Screen Test # 5
2000 ф Що готуємо (англ.) What's Cooking? Карла
2000 мф Динозавр Dinosaur Ніра
2001 тф Тумани Авалона (англ.) The Mists of Avalon Моргана
2001 ф Великий день The Big Day Сара
2001 ф Втеча з Єлисейських полів (англ.) The Man from Elysian Fields Діна
2001 тф Дженіфер Jenifer психіатр
2002 ф Евелін (англ.) Evelyn Бернадетт Бітті
2002 ф Love Gets You Twisted Love Gets You Twisted оповідач
2002 ф Корабель-привид Ghost Ship Морін Еппс
2003 тф Гітлер: Сходження диявола Hitler: The Rise of Evil Елен Ханфштенгль
2004 ф Мережа (англ.) The Grid агент Марен Джексон
2004 з Клініка Scrubs Ніна Бродерік
2005 ф Рогатка Slingshot Карен
2006 ф Премія Дарвіна The Darwin Awards Карла
2006 ф Зміїний політ Snakes on a Plane Клер Міллер
2006 ф Прекрасний Огайо (англ.) Beautiful Ohio місіс Кубано
2006 ф Втрачена кімната The Lost Room Дженніфер Блум
2007 з Американські майстри (англ.) American Masters оповідач
2006 - 2007 з Клан Сопрано The Sopranos Джуліанна Скіфф
2008 з Кентерберійський закон (англ.) Canterbury's Law Елізабет Кентенбері
2009 ф Сіті-Айленд (англ.) City Island Джойс Ріццо
1994 - 2009 з Швидка допомога ER медсестра Керол Хеттеуей
2010 з Вулиця Сезам Sesame Street доктор Бергер
2009 - 2012 з Гарна дружина The Good Wife Алісія Флоррік
2012 ф Гумористи Stand Up Guys Російське ім'я персонажа не вказано

Примітки

  1. Американська телеакадемія роздала "Еммі" за найкращі роботи на ТБ - ria.ru/review/20110919/439743490.html (19 вересня 2011). Читальний - www.webcitation.org/65rutXUVt з першоджерела 2 березня 2012.

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Маргуліс, Лінн
Маргуліс, Григорій Олександрович
Маргуліс, Євгеній Шулімович
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru