Денис Володимирович Матросов (нар. 10 грудня 1972, Москва) - російський актор театру і кіно.


1. Біографія

Народився 10 грудня 1972 в Москві. З 1989 по 1991 навчався в Школі-студії МХАТ, потім з 1991 по 1994 в Щепкінське театральному училищі (курс Н. А. Верещенко). З 1994 по 1995 проходив військову службу в Театрі Російської Армії, де, згодом, відпрацював актором 8 років. З 2003 по 2005 актор брав участь у проекті німецького диригента Герда Альбрехта. Євгеній Онєгін у виконанні Віденського симфонічного оркестру і читців на музику С. Прокоф'єва. З 2004 року грає в антрепризних театральних проектах.


2. Особисте життя

Одружений на актрисі Марії Куликової. 22 серпня 2011 у них народився син Іван [1].

Першим шлюбом був одружений на артистці Театру Російської армії, Людмилі Татарові. У 2000 році у них народилися близнята Володя і Юра, яких Матросов не визнав своїми, через це незабаром розлучилися. 7 лютого 2012 ця історія стала предметом обговорення в програмі " Нехай говорять "на Первом канале [2].


3. Театральні роботи

З 1994 по 2002 Денис Матросов був актором Театру Російської Армії. З 2004 грає в антрепризах: театру "Міленіум", Ольги Ліфенцевой, Людмили Жівітченко.

Антрепризи:

  • " Трамвай "Бажання" " Теннессі Вільямса - Мітч
  • "Будьте здорові, мосьє!" - Служитель похоронного бюро Атропос
  • "Авантюрна сімейка" - Капітан естонської поліції Вельт
  • " Ханума " А. Цагарелі. Режисер: Роберт Манукян - князь Коте Пантіашвілі
  • "Шаленості любові" - видавець Анрі Ботен
  • "Піпаркукас" - Антон
  • "Божевільний вікенд" - Фредерік Вальтер
  • "Пастка" - Даніель Корбан

4. Фільмографія

  1. 1990 - Зроблено в СРСР - фотограф Леха
  2. 1996 - Любов на плоті - Митя
  3. 2001 - Сміттяр - круп'є
  4. 2001 - Зупинка на вимогу 2 - картковий шулер
  5. 2001 - Фаталісти
  6. 2002 - Навіть не думай - круп'є
  7. 2002 - Дві долі - Вадим
  8. 2003 - Люди і тіні-2. Оптичний обман - Віталій Литовців
  9. 2003 - Подаруй мені життя - Костя
  10. 2005 - Неділя в жіночій лазні
  11. 2005 - Кармеліта - Антон Астахов
  12. 2005 - Любов моя - Вадим Строєв
  13. 2005 - Новий російський романс художник Сергій Недельська
  14. 2006 - А Ви йому хто? - Віктор
  15. 2006 - Сищики-5 - Федір Точільцев
  16. 2007 - Білка в колесі - Костянтин
  17. 2007 - Тримай мене міцніше - Данила
  18. 2008 - Мара - Дмитро Колєсніков
  19. 2008 - Від тюрми і від суми - В'ячеслав
  20. 2008 - Кухня
  21. 2009 - Кармеліта.Циганська пристрасть - Антон Астахов
  22. 2010 - Заметіль - Павло
  23. 2010 - Зозуля - Рома
  24. 2011 - Інший чоловік - Анатолій Тетерін
  25. 2012 - Профіль вбивці - Микола Удальцов, полковник
  26. 2012 - Щасливий квиток

5. Робота на телебаченні


Примітки