Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Мелодія (ансамбль)



План:


Введення

Інструментальний ансамбль "Мелодія" - естрадно - джазовий оркестр, заснований Георгієм Гараняном в СРСР в 1973 році при Всесоюзній фірмі грамзапису "Мелодія".


1. Історія

Георгій Гаранян заснував свій музичний колектив після того, як у 1973 році розпустили Концертний естрадний ансамбль Всесоюзного радіо і Центрального телебачення, в якому він брав участь з середини 1960-х.

За 13 років під керівництвом Георгія Гараняна, ансамблем було випущено 16 сольних пластинок-гігантів і 9 пластинок-міньйонів.

Основною діяльністю ансамблю були записи в студії.

Ансамбль "Мелодія" відтворений в 2004 році.

У 2006 році, на основі ансамблю "Мелодія" був створений "Біг-Бенд Георгія Гараняна" [1].


2. Склад

Початковий інструментальний склад: 3 труби, 3 тромбона, 1-2 саксофона, ритм-група.

2.1. Керівники

У перші роки діяльності ансамблю, посаду другого керівника виконував трубач Володимир Чижик.

2.2. Основні аранжувальники

  • Георгій Гаранян
  • Борис Фрумкин
  • Ігор Кантюков

2.3. Виконавці

  • Георгій Гаранян - саксофон
  • Олексій Зубов - саксофон
  • Сергій Гурбелошвілі - саксофон
  • Олександр Піщиков - саксофон
  • Михайло Цуріченко - саксофон
  • Костянтин Носов - труба
  • Володимир Чижик - труба
  • Герман Петров - труба
  • Радамес Шакар - труба
  • Віктор Гусейнов - труба
  • В'ячеслав Назаров - тромбон
  • Костянтин Бахолдіна - тромбон
  • Леонтій Черняк - тромбон
  • Борис Фрумкин - клавішні
  • Вагіф Садихов - клавішні
  • Олександр Бухгольц - гітара
  • Ігор Кантюков - бас-гітара, контрабас
  • Олександр Симоновський - ударні
  • Георгій Альбегов
  • Анатолій Куликов

3. Дискографія

  • 1973 - "Ваші улюблені пісні грає ансамбль" Мелодія ""
  • 1973 - "У старих ритмах"
  • 1973 - "Популярна мозаїка"
  • 1973 - " Мурад Кажлаев. Круті повороти "
  • 1974 - "Знайомі мелодії"
  • 1974 - "Лабіринт. Джазові композиції"
  • 1974 - " Рей Конніфф в Москві "
  • 1977 - "Гарний настрій"
  • 1978 - "Твори Дюка Еллінгтона "
  • 1978 - "Ансамбль" Мелодія "грає танго Оскара Рядок "
  • 1980 - "Танцювальна музика радянських композиторів"
  • 1980 - "Ансамбль" Мелодія "грає популярні російські народні і радянські пісні"
  • 1980 - "Концерт в Бомбеї "
  • 1980 - "Ранок і вечір. Танцювальна музика Матвія Блантера "
  • 1980 - " Володимир Висоцький. Пісні "
  • 1981 - "Весна молодості"
  • 1982 - "Популярна зарубіжна мозаїка (Дискоклуб-4, платівка 1)"
  • 1982 - " Каравели в Москві "
  • 1982 - "Пісня залишається з людиною"
  • 1983 - "Танцювальна музика Анатолія Кирияка (Дискоклуб-11, платівка 1)"
  • 1984 - " Юрій Саульський. Джазовий калейдоскоп "
  • 1984 - "Добре / C'est si bon"
  • 1985 - "Весна іде"
  • 1986 - "Besame Mucho" (див. статтю Bsame Mucho)
  • 1986 - "Просте і складне. Сергій Гурбелошвілі, саксофон"
  • 1987 - "Це пісня для близьких друзів ...". Пісні Яна Френкеля співає Андрій Миронов.
  • 1989 - "П'ять новел. Микола левіновская "
  • 2004 - "Перевірено часом" [2] [3]

4. Спільна діяльність

4.1. Співаки


4.2. Композитори

4.3. Музика до фільмів

5. Фільмографія

  • 1976 - Місто. Осінь. Ритм. [5]
  • 1976 - Сумувати не треба - фільм про ансамбль "Мелодія" п / у Г. Гараняна [6].

Примітки

  1. Біографія Георгія Гараняна. www.garanian.ru - www.garanian.ru / biografic.html
  2. Дискографія. melos.msk.ru - melos.msk.ru / Melodia.htm
  3. Дискографія. www.garanian.ru - www.garanian.ru/news/disco/
  4. Інтерв'ю з Георгієм Гараняном. bulvar.com.ua - www.bulvar.com.ua/arch/2007/50/475eec69081f2/
  5. Фільм "Місто. Осінь. Ритм.". kino-teatr.ru - kino-teatr.ru/short/movie/sov/85363/annot /
  6. Телеканал "Ностальгія". nostalgiatv.ru - www.nostalgiatv.ru/408/?ddate=2010-02-19

Література

  • Мелодія - slovari.yandex.ru / ансамбль мелодія / Джаз. XX століття / Мелодія / (Фейертаг Б. Б. Джаз. XX століття: Енциклопедичний довідник. - СПб.: Скіфія, 2001. - 561, [2] с.: Іл.)
  • Георгій Гаранян - slovari.yandex.ru / ансамбль мелодія / Хто є хто в культурі / Гаранян Георгій Арамович / (Хто є хто в сучасній культурі. Ексклюзивні біографії. - Випуск 1-2. - М.: МК-Періодика, 2006-2007 .)

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Мелодія
Мелодія (фірма)
Забута мелодія для флейти
Ансамбль
Берлінер ансамбль
Мікроканоніческій ансамбль
Канонічний ансамбль
Музичний ансамбль
Хілліард-ансамбль
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru