Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Мельникова, Дар'я Олексіївна


Flag of Russia.svg

План:


Введення

Дар'я Олексіївна Мельникова ( 9 лютого 1992, Омськ) - російська актриса.


1. Біографія

З 3-х років почала серйозно займатися танцями. Спочатку у складі колективу народного мистецтва "Перлинка". Одночасно навчалася у школі мистецтв до 7 років на загальноестетичного відділенні, потім до 12 років займалася на хореографічному і музичному по класу фортепіано. З 12 років займалася в танцювальних ансамблях (джаз, джаз-модерн, хіп-хоп). З 5 років професійно займається балетом. У кіно знімається з 2006. Першою для Дарини стала головна роль у фільмі " Попелюшка 4x4.Все починається з бажань ". Режисер фільму Юрій Морозов зауважив актрису на фестивалі візуальних мистецтв у дитячому таборі " Орлятко ". Фільм вийшов лише в 2008. За виконання головної ролі в цій картині актриса відзначена двома кінонагородами. З 2007 знімається в серіалі " Татусеві дочки ", який їй приніс величезну популярність. У червні 2008 року стало відомо, що Дарина Мельникова повинна зіграти в новому фільмі про Алісу Селезньову [1] [2].

В 2009 Дарина надійшла в Вище театральне училище імені М. С. Щепкіна (курс Володимира Бейліса й Віталія Іванова) на бюджетне місце.

В 2010 Дарина планувала випустити книгу під назвою "Картинки для залучення уваги" [3].


1.1. Сім'я

  • отець Олексій
  • мати Наталія [4]

2. Фільмографія

Рік Назва Роль
2007 - 2012 з Татусеві дочки Євгенія Сергіївна Васнецова, третя дочка
2007 ф Попелюшка 4x4.Все починається з бажань Попелюшка
2007 з Білка в колесі Даша
2009 з Правила угону Анжела Ботова
2009 ф Горобиновий вальс Люба Синиця
2009 з Серце капітана Немова Віка
2009 з Таке життя Лена Соколова
2010 з Гаражі Оля
2010 ф Записки експедитора таємної канцелярії Фекла
2010 ф Вигук Василиса
2011 ф Записки експедитора таємної канцелярії 2 Фекла
2011 ф Наречений Оля
2012 ф Пригоди Аліси.Бранці трьох планет Аліса Селезньова
2012 ф Сталева метелик Чума
2013 ф Невидимки Головна роль

3. ТВ


4. Реклама

5. Нагороди


Примітки



Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Будинок Мельникова
Мельникова, Світлана Євгенівна
Мельникова, Євгенія Костянтинівна
Дар
Центральний науково-дослідний і проектний інститут будівельних металоконструкцій імені М. П. Мельникова
Дар (фільм)
Претт, Дар'я
Дар Костянтина
Обсерваторія Ка-Дар
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru