Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Морс, Девід


Фото

План:


Введення

Девід Баудіч Морс ( англ. David Bowditch Morse , Рід. 11 жовтня 1953, Гамільтон, Массачусетс, США) - американський актор, режисер, відомий за такими фільмами, як " Зелена миля "," Танцююча в темряві "," Скала "," 12 мавп "," Лангольєри "," Параноя ".


1. Біографія

Девід Морс народився в Гамільтоні, штат Массачусетс, в сім'ї шкільної вчительки Жаклін і торгового менеджера Чарльза Морса. У нього є три молодші сестри. Одружений на актрисі Сьюзен Уілер Дафф з 19 червня 1982. У них троє дітей - одна дочка і хлопчики-двійнята. В 1994 Девід переїхав в Філадельфію зі своєю родиною після землетрусу Northridge, щоб бути поряд з сім'єю його дружини. За заявою Морса, кращі фільми, в яких він знявся, - " Зелена миля "," Постовий на перехресті "" Біжить індіанець "і" Скала ".


2. Кар'єра

У 2006 році він грає роль другого плану у фільмі " Параноя ". У 2008 році Морс знявся в ролі Джорджа Вашингтона в міні-серіалі "Джон Адамс" ( англ. Jоhn Аdаms ), За яку він був вдруге номінований на премію " Еммі ". Він також мав успіх на Бродвеї, зігравши Джеймса "Shаrky" Харкін ( англ. Jаmes "Shаrky" Hаrkin ) У виставі "Мореплавець" ( англ. The Seаfаrer ).

У сцені бійки на зйомках "Параної" зламав кілька пальців, але не вийшов з образу і дограв епізод до кінця.


2.1. "Доктор Хаус"

У 2006 році Девід Морс зіграв детектива Майкла Тріттер (англ.) в медичному драматичному телесеріалі " Доктор Хаус ", за що був номінований на премію "Еммі".

На роль принципового і суворого поліцейського, який міг би "дотиснути" Хауса, Девіда запросив творець серіалу Девід Шор працював з ним в телесеріалі "Таксист", де Морс переконливо зіграв екс-полісмена Майка Ольшанські. За словами Девіда Морса, їм був потрібен хтось з характером, що не поступається головному героєві [1] :

Їм дуже потрібен був хтось, хто міг би протистояти Хаусу на рівних.
Оригінальний текст (Англ.)

They really needed somebody that could go toe-to-toe with House.

Пропозиція актор прийняв спокійно. А подивившись "Доктора Хауса", прийшов в подив [1] :

Цей хлопець, Хаус, - повний урод. Чому люди це дивляться?
Оригінальний текст (Англ.)

This guy House is a total jerk. Why are people watching this show?

Але захоплена реакція друзів Девіда, люблячих серіал, переконала актора взяти участь у зйомках.


3. Фільмографія

Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
1980 ф Приховані паси (англ.) Inside Moves Jerry Maxwell
1981 ф Our Family Business Phil
1981 з Nurse Kevin Mallory
1982 ф Повернення Макса Дагена (англ.) Max Dugan Returns Shoe Store Cop
1982 - 1988 з Сент-Елсвер St. Elsewhere Dr. Jack Morrison
1983 ф Prototype Michael
1984 ф Shattered Vows Father Tim
1985 ф When Dreams Come True Robert Wynton
1987 ф Place at the Table Російське ім'я персонажа не вказано
1987 з П'ятниця, 13-е Friday the 13th: The Series Director / Writer
1987 ф Personal Foul Російське ім'я персонажа не вказано
1987 ф Six Against the Rock Marvin Hubbard
1987 ф Downpayment on Murder Det. Jackson
1988 ф Winnie Thomas
1989 з Cross of Fire (англ.) Cross of Fire Російське ім'я персонажа не вказано
1989 тф Братство троянди The Brotherhood of the Rose Chris / Remus
1989 з Звонящий опівночі Midnight Caller Chandler
1990 ф Години відчаю Desperate Hours Albert
1991 ф Two-Fisted Tales Tom McMurdo
1991 ф Cry in the Wild: The Taking of Peggy Ann Bicycle Pete
1991 ф Біжить індіанець The Indian Runner Joe Roberts
1992 ф Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (англ.) Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster Rick Steiner
1992 з Reasonable Doubts Edward Durrell
1992 з Байки зі склепу Tales from the Crypt Російське ім'я персонажа не вказано
1992 з The Hat Squad Російське ім'я персонажа не вказано
1993 ф Miracle on Interstate 880 Dr. Jim Betts
1993 з Action Man Російське ім'я персонажа не вказано
1993 з Забійний відділ Homicide: Life on the Street Jim Bayliss
1993 з Підводна Одіссея SeaQuest DSV Lenny Sutter
1993 з Big Wave Dave's (англ.) Big Wave Dave's Dave Bell
1993 ф Хороший син The Good Son Jack
1994 ф Втеча The Getaway Jim Deer Jackson
1994 ф Magic Kid II Jack
1995 ф The Taming Power of the Small Російське ім'я персонажа не вказано
1995 ф Лангольєри The Langoliers капітан Брайан Енгл, пілот
1995 ф Tecumseh: The Last Warrior Galloway
1995 ф Постовий на перехресті The Crossing Guard John Booth
1995 ф Дванадцять мавп Twelve Monkeys Dr. Peters
1996 ф Скала The Rock Major Tom Baxter
1996 ф Крайні заходи Extreme Measures FBI Agent Frank Hare
1996 ф Довгий поцілунок на ніч The Long Kiss Goodnight Luke / Daedalus
1997 ф George B George
1997 ф Murder Live! Frank McGrath
1997 ф Контакт Contact Ted Arroway
1998 ф The Legend of Pig Eye Російське ім'я персонажа не вказано
1998 ф Парламентер The Negotiator Cmdr. Adam Beck
1998 з Історії з мого дитинства Stories from My Childhood Голос
1999 ф Жінка без правил Crazy in Alabama Dove Bullis
1999 ф Зелена миля The Green Mile Brutus "Brutal" Howell
2000 ф Доказ життя Proof of Life Peter Bowman
2000 ф На живця Bait Edgar Clenteen
2000 ф Танцююча в темряві Dancer in the Dark Bill Houston
2001 ф Щоденник міського священика Diary of a City Priest Father John McNamee
2001 ф Серця в Атлантиді Hearts in Atlantis Adult Bobby Garfield
2001 з Abraham and Mary Lincoln: A House Divided Авраам Лінкольн
2002 ф Подвійне бачення Shuang tong Kevin Richter
2002 ф Закон бійні The Slaughter Rule Gideon 'Gid' Ferguson
2002 - 2004 з Таксист (англ.) Hack Mike Olshansky
2005 ф Мрійник (англ.) Dreamer: Inspired by a True Story Palmer
2005 ф Поряд з Грейс Nearing Grace Shep Nearing
2005 ф Це трапилося в долині Down in the Valley Wade
2006 ф AWOL (англ.) AWOL Marquette
2006 ф St. Elsewhere: The Place to Be (англ.) St. Elsewhere: The Place to Be Російське ім'я персонажа не вказано
2006 ф 16 кварталів 16 Blocks Det. Frank Nugent
2006 - 2007 з Доктор Хаус House, MD Michael Tritter
2007 ф Параноя Disturbia Mr. Turner
2007 ф Зацькована Hounddog Daddy
2008 ф Пасажири Passengers Arkin
2008 ф Повелитель бурі The Hurt Locker Colonel Reed
2008 з Джон Адамс John Adams George Washington
2009 з Medium (англ.) Medium Douglas Lydecker
2009 ф Шанхай Shanghai Російське ім'я персонажа не вказано
2010 ф Мама з дитиною Mother and Child Тому
2011 ф Божевільна їзда Drive angry Вебстер
2013 ф Світова Війна Z World War Z ув'язнений, який вижив під час зомбі-апокаліпсису в покинутій в'язниці [2]

Примітки

  1. 1 2 Murray, Noel. David Morse. Random Roles - www.avclub.com / articles / david-morse, 2355 / (Англ.) . The AV Club (23 червня 2008). Читальний - www.webcitation.org/66g29x44n з першоджерела 4 квітня 2012.
  2. movieweb.com "World War Z Adds David Morse" - www.movieweb.com / news / world-war-z-adds-david-morse

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Морс, Марстон
Морс, Стів
Юм, Девід
Лейн, Девід
Рокфеллер, Девід
Хассельхофф, Девід
Уорнер, Девід
Робінсон, Девід
Духовни, Девід
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru