Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Немоляєва, Анастасія Миколаївна



Анастасія Немоляєва
Фото
Анастасія Немоляєва на виставці творчих робіт
Ім'я при народженні:

Анастасія Миколаївна Немоляєва

Дата народження:

30 червня 1969 ( 1969-06-30 ) (43 роки)

Місце народження:

Москва, СРСР

Громадянство:

Flag of the Soviet Union.svg СРСР
Flag of Russia.svg Росія

Професія:

актриса, художник, дизайнер

Кар'єра:

1980 - наст. час

IMDb :

ID 0625985

Анастасія Миколаївна Немоляєва (нар. 30 червня 1969, Москва) - радянська і російська актриса театру і кіно, художник, дизайнер.


Біографія

Анастасія Немоляєва народилася 30 червня 1969 в Москві в родині оператора Миколи Немоляєва - рідного брата популярної кіноактриси Світлани Немоляєвої. Дідусь - кінорежисер Володимир Немоляєв, відомий за фільмами "Щасливий рейс", "Лікар Айболить" та ін, а бабуся все своє життя пропрацювала звукооператором на "Мосфільмі".

У дитинстві Анастасія захоплювалася малюванням, вишиванням, клеїла іграшки, розписувала кухонні дошки олійними фарбами.

В 1991 закінчила ГІТІС (майстерня М. Захарова). З 1995 по 1999 грала в театрі на Малій Бронній.

Анастасія Немоляєва заміжня за Веніаміном Скальніком, має трьох дітей. Разом з чоловіком займається дизайнерським бізнесом.

Анастасія співпрацює з багатьма відомими галереями Москви. Її роботи (скло, дерево, меблі) знаходяться в приватних зібраннях в Росії, Франції, Великобританії, Японії, Італії та інших країнах. Кілька робіт А. Немоляєвої знаходяться в Російському музеї наївного мистецтва. В 2005 взяла участь у мистецькій акції " Парад корів "у Москві.

В даний час [ коли? ] Анастасія не працює в театрі і зрідка знімається в кіно (фільм " Перегін ", куди її запросив Олександр Рогожкін, серіал Мисливці за діамантами), з чоловіком відкрила власну художню "Студію Анастасії Немоляєвої" і "Майстерню Веніаміна Скальніка", де працює дизайнером в техніці розпису по склу та дереву (меблі, посуд), а також розписує інтер'єри.


Фільмографія

Рік Назва Роль
1980 ф Старий новий рік Ліза Себейкіна
1980 тф Три року Сашенька
1982 ф Нас вінчали не в церкві дівчинка у дворі Губіна
1985 ф Дайте нам чоловіків! Наташа Павлова
1986 ф Кур'єр Катя Кузнєцова
1987 ф Час літати Надя
1987 ф Слідопит Мейбл
1987 ф Стара абетка Ім'я персонажа не вказано
1989 ф Інтердівчинка Лялька
1990 тф Арбатський мотив Катя
1990 ф Місце вбивці вакантне ... Ім'я персонажа не вказано
1990 ф Моя морячка Маша
1991 ф Дружина для метрдотеля Даша
1991 ф Царевбивця медсестра
1992 ф Сни про Росію Тетяна
1994 ф Маестро злодій Маша
1994 ф Я вільний, я нічий Маша
1995 ф Мещерські Наталі Станкевич
2003 ф Бальне плаття Ніна Вікторівна
2006 ф Перегін Ірина Володимирівна Зарева
2007 ф Танець живота Ніна
2009 ф Переправа Марфа Іванова
2011 з Мисливці за діамантами Тетяна Вікторівна

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Анастасія Миколаївна
Немоляєва, Світлана Володимирівна
Анастасія Гедіміновна
Анастасія Римлянки
Анастасія (фільм)
Анастасія (мультфільм)
Віннікова, Анастасія
Каменських, Анастасія Олексіївна
Волочкова, Анастасія Юріївна
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru