Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Панін, Андрій Володимирович


Фото

План:


Введення

Андрій Володимирович Панін - російський актор театру і кіно, заслужений артист Російської Федерації ( 1999) [1].


1. Біографія

Андрій Панін народився 28 травня 1962 в Новосибірську. Через два роки сім'я переїхала в Челябінськ. Потім, коли Андрію було шість років - у Кемерово, де і прожив шістнадцять років.

У Кемерово закінчив Інститут культури і ледве було не закінчив харчовий інститут. Деякий час працював в Мінусинськом театрі, а потім відправився підкорювати Москву. В 1991 він закінчив Школу-студію МХАТ, майстерня А. Калягіна і став актором МХАТ імені А. П. Чехова. Одружений на актрисі МХАТу Наталії Рогожкін. Серед його сценічних робіт - "Три сестри", "Скупий лицар", "Одруження", "Смертельний номер", антрепризна постановка "Зима". Зайнятий в спектаклях театру під керівництвом Олега Табакова.

Одну з перших ролей в кіно Андрій Панін зіграв у фільмі "По прямій". Популярність актор здобув завдяки картинам " Мама, не горюй " Максима Пежемського, " Мама " Дениса Євстигнєєва. Безсумнівним творчим досягненням актора є роль кримінального авторитета Льови Шаламова у фільмі режисера Олександра Атанесяна "24 години". Масова популярність прийшла до актора після телесеріалу " Бригада ", де він майстерно зіграв роль корумпованого співробітника правоохоронних органів, який пішов у глибокий кримінал початку 1990-х. Популярністю Паніна сприяв також успіх телесеріалу" Каменська ".

В 2005 був запрошений в журі Вищої ліги КВН.

В 2006 випустив експериментальну акторську майстерню у Всеросійському державному інституті кінематографії імені С. А. Герасимова.

У 2011 році Панін почав зніматися в ролі Доктора Ватсона в новому російському серіалі про Шерлока Холмса. За розповідями режисера, у новій версії розповіді Ватсона виявляться масовими фантазіями.


1.1. Нагороди

Заслужений артист Росії (1999) [1].

За фільм " Весілля "отримав приз за кращу чоловічу роль другого плану на фестивалі" Золотий овен ".

1.2. Особисте життя

Андрій Панін - батько трьох дітей. Від першого шлюбу з економістом Тетяною [2] у нього доросла донька Надія, від нинішнього шлюбу з Наталією Рогожкіна - сини Олександр і Петро.

2. Творчість

3. Амплуа

За Андрієм Паніним закріпився один з найскладніших образів-образ негідника, людини вигоди, розважливого ділка. Практично у всі фільмах, герої Паніна-слизькі особистості, не позбавлені чарівності, а в "Бою з тінню" у ньому навіть є певний лиск і шарм. Герої Паніна не прощають чужих помилок, розумні і хитрі.

3.1. Фільмографія

3.2. Актор

  1. 1992 - По прямій
  2. 1992 - Ризик без контракту - Костянтин
  3. 1994 - Прохіндіада 2 - чоловік на біржі
  4. 1997 - День повного місяця - капітан
  5. 1998 - Мама, не горюй - Морячок
  6. 1998 - Чехов і Ко - Петро Рубльов (6 серія "Тапер") / Пружина-пружінскій (7 серія "Невидимі світу сльози")
  7. 1999 - Мама - батько сімейства Юр'єви
  8. 1999 - Жінок кривдити не рекомендується - директор школи
  9. 1999 - Каменська - Стасов (фільми "Збіг обставин", "Чужа маска", "Не заважайте катові")
  10. 2000 - Весілля - Гаркуша
  11. 2000 - Кордон.Тайговий роман - В'ячеслав Крук
  12. 2000 - Ніжний вік - капітан Окуньков
  13. 2000 - Літній дощ - Романов
  14. 2000 - Артист і майстер зображення - Затейник, Лікер
  15. 2000 - 24 години - Льова Шаламов
  16. 2000 - Замість мене - бізнесмен
  17. 2001 - Життя забавами повне - Віктор
  18. 2001 - Сімейні таємниці - Максим Савін
  19. 2001 - П'ятий кут - Юрій строкаті
  20. 2001 - День народження Буржуя 2 - майор Мовенко
  21. 2001 - Отрути, або Всесвітня історія отруєнь - Чезаре Борджіа
  22. 2002 - Спартак і Калашников - Марат Іванович
  23. 2002 - Каменська 2 - Стасов (фільм 2 "Я помер вчора")
  24. 2002 - Марш Турецького -2 - Скунс (фільм 12 "Перевертень")
  25. 2002 - Навіть не думай! - Чернов
  26. 2002 - Бригада - Каверін
  27. 2002 - Шукшинські розповіді - Хмирь (фільм 6 "В'яне-пропадає")
  28. 2002 - Тріо - Микола Єгорович Агапов, майор
  29. 2003 - Шик - Платон Андрійович, закрійник
  30. 2003 - Каменська 3 - Стасов (фільми "Ілюзія гріха", "Коли боги сміються", "Сьома жертва")
  31. 2004 - Вершник на ім'я Смерть - Жорж
  32. 2004 - Навіть не думай 2: Тінь незалежності - Чернов
  33. 2004 - Морський диявол - імпресаріо
  34. 2004 - Водій для Віри - Савельєв
  35. 2005 - Мама не горюй 2 - Моряк
  36. 2005 - Повний вперед! - Микола Кокарев
  37. 2004 - Бій з тінню - Валієв
  38. 2005 - Піжмурки - Архітектор
  39. 2005 - Доктор Живаго - Євграф Живаго [1 серія]
  40. 2006 - Сволота - Вишневецький
  41. 2006 - Останній бронепоїзд - Михайло Романов / Лісоруб
  42. 2007 - Бій з тінню 2: Реванш - Валієв
  43. 2007 - Онук космонавта - Толян Титов, скінхед
  44. 2007 - Злочин і кара - Порфирій Петрович
  45. 2007 - Іванко - Гаврилов
  46. 2008 - Каменська 5 - Стасов (фільми "Реквієм", "Співавтори", "Закон трьох заперечень")
  47. 2008 - Морфій - Анатолій Лукич Дем'яненко, фельдшер
  48. 2008 - Приречені на війну - Стефан, поляк
  49. 2008 - Поцілунок не для преси - Олександр Олександрович, президент
  50. 2008 - Ілюзія страху - Ігор Короб
  51. 2008 - Пробка
  52. 2009 - Старша дружина - З'їзд
  53. 2009 - 9 травня. Особисте ставлення (кіноальманах) - Радянський солдат, колишній клоун (новела "У травні 1945-го")
  54. 2009 - Вовки - Зіновій Петрович
  55. 2009 - Журов - слідчий прокуратури Іван Іванович Журов
  56. 2009 - З йолопом (не був завершений)
  57. 2010 - Кандагар - штурман Готовий
  58. 2010 - Стомлені сонцем 2: Предстояння - Кравець, піонервожатий
  59. 2010 - Апельсиновий сік - Стівен
  60. 2010 - Близький ворог - Тяпкін, Валек, злодій в законі
  61. 2010 - Журов-2 - слідчий прокуратури Іван Іванович Журов
  62. 2010 - На зраді - Василь Кошкін
  63. 2010 - Одне ланка (Казахстан) - Іван
  64. 2011 - Generation П - Коля
  65. 2011 - Каменська 6 - Стасов (фільм 5 "Чорний список", фільм 6 "Пружина для мишоловки")
  66. 2011 - Стомлені сонцем 2 (телеверсія) - Кравець, піонервожатий
  67. 2011 - Висоцький.Спасибі, що живий - Анатолій Нефедов, лікар Висоцького
  68. 2011 - Бій з тінню 3D: Останній раунд - Валієв
  69. 2011 - Моя божевільна родина - Віктор Сергійович
  70. 2012 - Відрив - начальник табору майор Грумель
  71. 2012 - Спокута - Федір
  72. 2012 - Шерлок Холмс - Доктор Ватсон
  73. 2012 - Орда - хан Тінібек

3.3. Режисер

  1. 2005 - Повний вперед! - Спільно з Т. Владимирцева
  2. 2007 - Онук космонавта - спільно з Т. Владимирцева

Примітки

  1. 1 2 Указ Президента Російської Федерації від 18 квітня 1999 року № 502 - document.kremlin.ru / doc.asp? ID = 060552
  2. Андрій Панін - forum.kinomania.ru / showthread.php? t = 21687

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Жінжін, Андрій Володимирович
Курейчик, Андрій Володимирович
Степанчук, Андрій Володимирович
Гульцев, Андрій Володимирович
Васнецов, Андрій Володимирович
Гриневич, Андрій Володимирович
Плетньов, Андрій Володимирович
Богданов, Андрій Володимирович
Шевельов, Андрій Володимирович
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru