Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Перрен, Франсіс (актор)


Фото

План:


Введення

Франсіс Перрен ( фр. Francis Perrin ; Рід. 10 жовтня 1947, Версаль, Франція) - французький актор, режисер і сценарист.

Російському глядачеві відомий по ролі "Шарля-Юбера Поше" у фільмі " Вкрали стегно Юпітера ".


1. Біографія

Франсіс Перрен народився 10 жовтня 1947 в Версалі. Навчаючись в Паризької консерваторії і " Комеді Франсез "відвідував курси Луї Сеньє ( фр. Louis Seigner ) І П'єра Дюкса ( Pierre Dux ).

Дебютує на широкому екрані в 1973 з маленькою роллю у фільмі "Консьєрж" Жана Жиро.

У наступному році він отримує головні ролі у фільмах "Не та любовна історія" і " Ляпас ", тим самим завойовуючи своє місце в кіноісскустве.

У той же час він грає безліч ролей другого плану в численних комедіях, таких як: "Безумства буржуазії" Клода Шаброля, " Робер і Робер " Клода Лелуша.

В 1972 грав у театрі "Комеді Франсез" ( фр. Comdie-Franaise ).

Зіграв роль у виставі "Витівки Скапена" за п'єсою Мольєра " Витівки Скапена "

З 1992 по 2000 був директором театру "Thtre Montansier" у Версалі.

В 2001 разом з Жаном-Клодом Бріалі виступив художнім заступником директора Фестивалю в Анжу ( фр. Festival d'Anjou ), Потім в 2002 і 2003 роках був директором.

Франсіс Перрен також займається благодійністю.

Не слід плутати Франсіса Перрена з вигаданим персонажем "Франсуа Перрен / Франсуа Піньон" Франсіса Вебера.


2. Фільмографія

2.1. Роботи в кіно

  • 1973 - Живцем похована / Sepolta viva
  • 1973 - Конс'єрж / Le Concierge
  • 1974 - Не та любовна історія / On s'est tromp d'histoire d'amour
  • 1974 - Ляпас / La Gifle
  • 1974 - Безстрашний д'Артаньян / D'Artagnan l'Intrpide
  • 1975 - Серйозний, як задоволення / Srieux comme le plaisir
  • 1975 - Це твердо до всього світу / C'est dur pour tout le monde
  • 1976 - Безумства буржуазії / Folies bourgeoises
  • 1976 - Посильний з Максима / Le Chasseur de chez Maxim's
  • 1977 - Сині папороті / Les Fougres bleues
  • 1977 - Сороконіжка б'є чечітку / Le mille-pattes fait des claquettes
  • 1978 - Робер і Робер / Robert et Robert
  • 1979 - Голубчик / Gros clin
  • 1980 - Вкрали стегно Юпітера / On a vol la cuisse de Jupiter
  • 1981 - Король дурнів / Le Roi des cons
  • 1982 - Неприємна фізіономія / Tte claques
  • 1982 - Божевільна історія Франсіса Перрена / La folle histoire de Francis Perrin
  • 1983 - Увесь світ може помилятися / Tout le monde peut se tromper
  • 1984 - Красиве серце / Le joli coeur
  • 1985 - Це трапилося зі мною / a n'arrive qu' moi
  • 1986 - Дебютант / Le dbutant
  • 1987 - Клуб зустрічей / Club de rencontres
  • 1990 - вважають небезпечним / Prsum dangereux
  • 1993 - Браконьєр / La braconne
  • 1993 - Інспектор Медез / Inspecteur Mdeuze
  • 1996 - Зелена красуня / La belle verte
  • 2004 - Рід людський: Парижани / Le genre humain - 1: Les parisiens
  • 2005 - Сміливість кохати / Le Courage d'aimer
  • 2006 - Петер Пан виріс а Джон Леннон помер / Peter Pan a grandi et John Lennon est mort
  • 2007 - Медовий Місяць / Lune de miel
  • 2009 - Кіт і миша / Chat et souris

2.2. Роботи на ТВ

  • 1972 - Буссарделі / Les boussardel
  • 1972 - Залізниці / Les chemins de fer
  • 1973 - Витівки Скапена / Les fourberies de Scapin
  • 1976 - Століття Освіти / Le Sicle des Lumires
  • 1977 - Це трапилося в Парижі / C'est arriv Paris
  • 1978 - Один ведмідь не як інші / Un ours pas comme les autres
  • 1978 - В театрі увечері / Au thtre ce soir
  • 1979 - Три мушкетери / Les trois mousquetaires ou L'escrime ne paie pas
  • 1980 - Севільський цирульник / Le Barbier de Sville
  • 1980 - Антена Франсіс Перрену / Antenne Francis Perrin
  • 1988 - Захоплення Скапена / Le ravissement de Scapin
  • 1991 - Максим і Ванда: Ключова революція в руках / Maxime et Wanda: Une rvolution cl en main
  • 1994 - Топаз / Topaze
  • 1995 - Максим і Ванда: Гарний сміття / Maxime et Wanda: Les belles ordures
  • 1997 - Чудо в Ельдорадо / Miracle l'Eldorado
  • 2000 - Дитя сорому / L'enfant de la honte
  • 2001 - Нові пригоди Лаки Люка / Les nouvelles aventures de Lucky Luke
  • 2002 - У цих руках / Sentiments partags
  • 2002 - Жульетта Лезаж, лікар для всіх / Juliette Lesage, mdecine pour tous
  • 2007 - Три чудові казки / Trois contes merveilleux
  • 2008 - Дама від Максима / La dame de chez Maxim
  • 2009 - Клара, французька пристрасть / Clara, une passion franaise

3. Режисер, сценарист

  • 1982 - Неприємна фізіономія / Tte claques
  • 1984 - Красиве серце / Le joli coeur
  • 1985 - Це трапилося зі мною / a n'arrive qu' moi
  • 1986 - Дебютант / Le dbutant

4. Нагороди


Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Перрен, Жак
Перрен, Жан Батист
Гранвела, Антуан Перрен де
Перрен, Клод-Віктор
Ле, Франсіс
Пуленк, Франсіс
Франсіс Лемарк
Пуленк, Франсіс
Пікабіа, Франсіс
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru