Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Роббінс, Тім


Фото

План:


Введення

Тімоті Френсіс "Тім" Роббінс ( англ. Timothy Francis "Tim" Robbins ; Рід. 16 жовтня 1958 ( 19581016 ) , Уест-Ковіна, Каліфорнія, США) - американський актор, який здобув популярність завдяки фільмам " Дархемські бик "(1988 рік)," Гравець "(1992 рік)," Підручний Хадсакера "(1994 рік)," Втеча з Шоушенка "(1994 рік) і" Таємнича річка "(2003 рік).


1. Біографія

Тім Роббінс народився в Уест-Ковіна (штат Каліфорнія, США) і виховувався в католицької і надзвичайно побожній родині. Вирвавшись нарешті на свободу і почавши вчитися в університеті штату Нью-Йорк, Роббінс перші два роки занять перетворив в одну суцільну вечірку [1]. Кінокар'єру починав з епізодичних ролей у телесеріалах. Помітні ролі в кінофільмах почав отримувати з другої половини 1980-х років. Можливо, кульмінацією його кінокар'єри була головна роль у пригодницькій драмі " Втеча з Шоушенка "(1994).

З 1988 року Роббінс перебував у цивільному шлюбі з актрисою Сьюзан Сарандон; у них двоє дітей. 24 грудня 2009 після 23 років спільного життя пара розлучилася. У 2003 році удостоєний премії " Оскар "за кращу роль другого плану (фільм" Таємнича річка ", реж. Клінт Іствуд). Два роки потому знявся у Стівена Спілберга в " Війні світів ". Відомий антиглобаліст.

13 жовтня 2008 Тім Роббінс став володарем зірки на Голлівудській алеї слави [2].


2. Фільмографія

Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
1975 тф Суботнім вечором в прямому ефірі Saturday Night Live Камео
1981 ф Блюз Хілл-стріт Hill Street Blues Російське ім'я персонажа не вказано
1982 з St. Elsewhere St. Elsewhere Ендрю Рейнхардт
1984 ф Toy Soldiers Toy Soldiers Бо
1984 ф No Small Affair No Small Affair Нельсон
1984 з Санта-Барбара Santa Barbara Російське ім'я персонажа не вказано
1985 ф Студентські канікули Fraternity Vacation Ларрі "Матуся" Такер
1985 ф Понеділок SLM The Sure Thing Геррі Купер
1985 з Детективне агентство "Місячне світло" Moonlighting Російське ім'я персонажа не вказано
1985 ф Підступи в Країні чудес Malice In Wonderland Джозеф Коттен
1986 ф Говард-качка Howard the Duck Філ
1986 ф Кращий стрілець Top Gun Лейтенант Сем "Мерлін" Уеллс
1987 ф П'ять кутів Five Corners Гаррі
1988 ф Дархемські бик Bull Durham Еббі Кальвін "Nuke" ЛаЛуш
1988 ф Кустарі Tapeheads Джош Тагер
1989 ф Ерік-вікінг Erik the Viking Ерік
1989 ф Міс Феєрверк Miss Firecracker Делмонт
1990 ф Драбина Іакова Jacob's Ladder Джейкоб Сінгер
1990 ф Смерч Twister Джефф
1990 ф Людина в кадилаку Cadillac Man Ларрі
1991 ф Тропічна лихоманка Jungle Fever Джеррі
1992 ф Гравець Player Гріффін Мілл
1992 ф Боб Робертс Bob Roberts Роберт "Боб" Робертс молодший
1993 ф Короткі історії Short Cuts Джин Шепард
1994 ф Висока мода Prt--Porter Джо Флінн
1994 ф Коефіцієнт інтелекту IQ Ед Уолтерс
1994 ф Підручний Хадсакера Hudsucker Proxy Норвілл Барнс
1994 ф Втеча з Шоушенка Shawshank Redemption Енді Дюфрейна
1995 ф Мрець іде Dead Man Walking Російське ім'я персонажа не вказано
1997 ф Нічого втрачати Nothing to Lose Нік Бім
1999 ф Дорога на Арлінгтон Arlington Road Олівер Ленг
1999 ф Остін Пауерс: Шпигун, який мене спокусив Austin Powers: The Spy Who Shagged Me Президент
1999 ф Колиска буде гойдатися Cradle Will Rock Російське ім'я персонажа не вказано
2000 ф Місія на Марс Mission to Mars Вудро "Вуді" Блейк
2000 ф Фанатик High Fidelity Ян "Рей" Реймонд
2001 ф Небезпечна правда Antitrust Гері Уїнстон
2001 ф Природа Людини Human Nature Натан Бронфман
2002 ф The Truth About Charlie The Truth About Charlie Льюїс Бартоломью
2003 ф Код 46 Code 46 Вільям Гелді
2003 ф Таємнича річка Mystic River Дейв Бойл
2005 ф Таємне життя слів Secret Life of Words Джозеф
2005 ф Затура: Космічна пригода Zathura: A Space Adventure Батько
2005 ф Війна світів War of the Worlds О'Гілві
2006 тф Tenacious D: Медіатор долі Tenacious D: The Pick of Destiny Незнайомець
2006 ф Вигода у вогні Catch a Fire Нік Вос
2007 ф Шум Noise Девід Оуен
2008 ф Щасливчики The Lucky Ones Фред Чивер
2008 ф Місто Ембер: Втеча City Of Ember Лоріс Харроу
2011 ф Зелений Ліхтар Green Lantern Сенатор Роберт Хаммонд

Примітки


Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Марті Роббінс
Роббінс, Ентоні
Роббінс, Герберт
Роббінс, Гарольд
Роббінс, Фредерік Чапмен
Рот, Тім
Макгро, Тім
Данкан, Тім
Шельди, Тім
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru