Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Салерно, Сабріна


фото

План:


Введення

Sabrina, повне ім'я Сабріна Дебора Салерно (Sabrina Debora Salerno) - італійська фотомодель, актриса, телеведуча і популярна співачка 80-х.


1. Біографія

Сабріна народилася 15 березня 1968 в Генуї. У 1986 році, будучи фотомоделлю, виграла кілька італійських конкурсів краси, стала Міс Лігурія. Отримала запрошення на телебачення і стала телеведучою на одному з каналів (Canale 5 холдингу Fininvest), що належать Сильвіо Берлусконі.

В 1986 вийшов її перший сингл "Sexy Girl". Рік по тому вийшов сингл "Boys" ("Summertime Love"), який приніс співачці популярність.


2. Дискографія

Сабріна в 2010 році в Москві

2.1. Альбоми

  • 1987 - Sabrina
  • 1988 - Something Special
  • 1988 - Super Sabrina
  • 1990 - Super Remix
  • 1991 - Over the Pop
  • 1996 - Maschio Dove Sei
  • 1999 - Numeri
  • 1999 - A Flower's Broken
  • 2008 - Erase / Rewind Official Remix

2.2. Сингли

  • 1986 - Sexy Girl
  • 1987 - Lady Marmalade
  • 1987 - Boys (Summertime Love)
  • 1987 - Hot Girl
  • 1988 - All of Me (Boy Oh Boy)
  • 1988 - My Chico
  • 1988 - Like a Yo-Yo
  • 1988 - Sex
  • 1989 - Gringo
  • 1990 - Yeah Yeah
  • 1991 - Siamo donne
  • 1991 - Shadows of the Night
  • 1991 - Cover Model
  • 1994 - Rockawillie
  • 1994 - Angel Boy
  • 1995 - Boys '95
  • 1996 - Fatta e rifatta
  • 1999 - I Love You
  • 2006 - I Feel Love (Good Sensation)
  • 2008 - Erase / Rewind
  • 2009 - Erase / Rewind (Remix By Andrea T Mendoza Vs Tibet)

3. Фільмографія

  • 1986 - Ferragosto OK (телефільм)
  • 1986 - Professione vacanze (телесеріал)
  • 1986 - Grandi magazzini
  • 1988 - Festa di Capodanno (мінісеріал)
  • 1989 - Fratelli d'Italia
  • 1998 - Jolly Blu
  • 1998 - Tutti gli uomini sono uguali (ситком)
  • 2005 - Colori
  • 2006 - Film D

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Салерно (князівство)
Сабріна (фільм, 1954)
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru