Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Сеніта


Flag of Italy.svg

План:


Введення

Сеньіт Задикий Задикий ( англ. Senhit Zadik Zadik ), Відома також як Сеніта ( англ. Senit ) (Нар. 1 жовтня 1979, Болонья, Італія) - італійська співачка Ерітрейського походження, яка представила Сан-Марино на Конкурсі пісні Євробачення 2011 в Дюссельдорфі, Німеччина. Конкурсна пісня " Stand by "(" Залишитися ") була виконана (10 травня) в рамках першого півфіналу конкурсу. До фіналу не пройшла.


1. Біографія

Сеніта народилася в Болоньї, в сім'ї емігрантів з Еритреї. Свою кар'єру співачка почала закордоном, виступаючи в різних мюзиклах в Швейцарії та Німеччини. В 2002 Сеніта повернулася до Італії, і в 2006 випустила свій дебютний альбом. У наступному році вона випустила свій другий альбом - "Un Tesoro necessariamente nascosto". В 2009 - третій англомовний альбом "So High".

2. Дискографія

  • 2006 - Senit
  • 2007 - Un Tesoro necessariamente nascosto
  • 2009 - So High

3. Сингли

  • 2005 - La mia citt cambiata
  • 2005 - La cosa giusta
  • 2005 - In mio potere
  • 2007 - La faccia che ho
  • 2009 - Work hard
  • 2009 - Party on the dance floor
  • 2011 - Through the rain

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru