Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Смирнов, Євгеній Володимирович


Народний артист Російської Федерації

План:


Введення

Євген Володимирович Смирнов (нар. 1947, Горьковская область) - актор Омського театру драми, Народний артист Росії, Заслужений артист України.


1. Біографія

Народився 28 грудня 1947 в Горках Варнавінского району Горьковської області. У семирічному віці з мамою переїхав до Уфи. Після закінчення в 1967 Уфимського училища мистецтв по класу театрального мистецтва, працював у театрі Червонопрапорного Чорноморського флоту міста Севастополя. В 1984 Смирнову присвоєно звання заслуженого артиста Української РСР. З 1989 по 1992 роки - актор київського Театру російської драми імені Лесі Українки. З 1996 року - артист Омського театру драми.

Серед його ролей - Александров ("Живий труп"), Князь ("Натуральне господарство в Шамбалу"), Фана ("Готель на годину"), М-сьє П'єр ("Запрошення на страту").


2. Фільмографія

  • 1980 - У матросів немає питань
  • 1988 - Театр - Гаррі Лежен
  • 1988 - Проводимо експеримент
  • 1993 - Стамбульський транзит - Чекмарьов
  • 1994 - тертя-брень - мисливець

3. Нагороди

Література

  • Яневський С. В. Євген Володимирович Смирнов / / Омський академічний від витоків / С. В. Яневський. - Омськ, 2004. - С. 306: портр.

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Герасимов, Євгеній Володимирович
Євгеній Савойський
Осін, Євгеній Вікторович
Динкін, Євгеній Борисович
Маргуліс, Євгеній Шулімович
Набоков, Євгеній Вікторович
Єлисєєв, Євгеній Іванович
Лагунов, Євгеній Олександрович
Додола, Євгеній Юрійович
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru