Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Такшина, Юлія Євгенівна


Flag of Russia.svg

План:


Введення

Юлія Євгенівна Такшина (нар. 9 липня 1980, Білгород, СРСР) - російська актриса театру і кіно.


1. Біографія

Юлія Євгенівна Такшина народилась 9 липня 1980 в Бєлгороді ( СРСР) у звичайній білгородської родині. У віці в 7-ми років Юлія заявила, що хоче вступити в колектив театру " Сучасник ", де був танцюристом її старший брат Володимир. Після закінчення школи вступила до МГУ, але провчившись там півтора року, кинула вуз. Пізніше надійшла на акторське відділення в ВДУ імені Б. В. Щукіна, в 2006 вона закінчила інститут.


2. Особисте життя

Під час зйомок у "Не родись красивою" актриса зустрічалася з актором Григорієм Антипенко і народила від нього двох синів.

3. Кар'єра

Популярність актрисі принесла роль Віки Клочкової в телесеріалі " Не родись вродливою ".

4. Особисте життя

Юлія жила в цивільному шлюбі з актором Григорієм Антипенко, з яким познайомилася на зйомках серіалу "Не родись красивою", у них народилося два сини: Іван (27 червня 2007 р.) і Федір (3 липня 2009 р.). Після шести років спільного життя пара розпалася.

5. Фільмографія

Рік Назва Роль
2005 - 2006 з Не родись красивою Віка Клочкова
2006 ф А Ви йому хто? Катерина
2007 ф В очікуванні дива пасажирка в літаку
2007 ф Людина без пістолета Інга / Лена
2007 з Колишня француженка Жюлі
2008 ф Роман вихідного дня Жанна
2008 ф Парі на любов Катя Ломоносова
2009 ф Геній пустого місця Галченя
2009 ф Вікна Анфіса
2010 з Партизани ім'я персонажа невідомо
2010 ф Неадекватні люди Марина
2011 ф Комплекс повноцінності ім'я персонажа невідомо
2011 з Дівоча полювання танцівниця
2011 з Російська спадкоємиця психолог
2012 з Кухня Ім'я персонажа не вказано

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Горохова, Галина Євгенівна
Феофанова, Світлана Євгенівна
Яковлєва, Олександра Євгенівна
Павлова, Галина Євгенівна
Соболєва, Майя Євгенівна
Улицька, Людмила Євгенівна
Белоусова, Людмила Євгенівна
Титова, Людмила Євгенівна
Самойлова, Тетяна Євгенівна
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru