Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Трахтенберг, Мішель


Фото

План:


Введення

Мішель Крістін Трахтенберг ( англ. Michelle Christine Trachtenberg ; Рід. 11 жовтня 1985, Нью-Йорк, США) - американська актриса.


1. Біографія

1.1. Ранні роки життя

Мішель Трахтенберг народилася 11 жовтня 1985 року в Нью-Йорку, в єврейської сім'ї. Молодша дочка Лани, банківського менеджера, і Майкла Трахтенберга, фахівця в області волоконної оптики [1]. Її батько родом з Німеччини, а мати народилася в СРСР; Мішель побіжно говорить по-російськи [2] [3]. Мішель відзначає і Різдво, і Хануку [4] [5] [6], її бабуся і дідусь живуть в Ізраїлі [7]. Мішель виросла разом зі старшою сестрою Ірен (р. 1978) в районі Шіпсхед Бей в Брукліні і відвідувала Isaac Asimov PS 99 Elementary School і The Bay Academy for the Arts And Sciences Junior High School [8]. Пізніше відвідувала Notre Dame High School ( англ. ) (закінчила з відзнакою за напрямом "Соціальні науки і релігія") в Лос-Анджелесі, куди переїхала з матір'ю, залишивши батька в Нью-Йорку. У дитинстві займалася балетом.


1.2. Кар'єра

Вперше з'явилася на телебаченні у 3 роки в рекламі миючих засобів "Wisk" [9], далі, продовживши це заняття, знялася в більш ніж 100 рекламних роликів [9]. Першим помітним появою Мішель була її роль Нони Мекленберг в дитячому телесеріалі "Пригоди Піта і Піта" з 1994 по 1996. У цей же самий час вона грала Лілі Монтгомері в мильній опері " Всі мої діти " [10], де вперше працювала з майбутньою Баффі Сарою Мішель Геллар.

Кар'єра Трахтенберг в кінематографі почалася з головної ролі у фільмі "Шпигунка Херріет" в 1996, потім на телебаченні був ситком "Міго", за роль в якому вона і виграла премію "Молодий актор". У 1999 виконала роль Пенні, племінниці Інспектори Гаджета в однойменному фільмі. Влітку 2000 Мішель отримала роль Дон Саммерс в " Баффі - винищувачка вампірів ", яку грала до закінчення серіалу в 2003 році. Також була провідною на шоу" Truth or Scare "(англ.) про паранормальні явища з 2001 по 2003. Після цього вона в 2004 знялася в комедії " Євротур "зі Скоттом Мекловіцем в головній ролі. Також з'явилася в серіалі телеканалу HBO " Клієнт завжди мертвий "в епізодичній ролі Селест, розпещеної поп-зірки, у якої Кіт Чарльз служив охоронцем.

У березні 2005 Мішель зіграла головну роль фігуристки Кейсі Карлайл у Диснеївському сімейному комедійно-драматичному фільмі " Принцеса льодуКім Кеттролл. У квітні 2006 Трахтенберг запрошують на гостьову роль в серіал " Доктор Хаус ". В листопаді 2006 з'явилася в гостьовій ролі в одному епізоді шостого сезону номінованого на" Еммі "" Закон і порядок. Злочинний намір ". Також у неї була роль- камео в кліпі Fall Out Boy на пісню "This Ain't a Scene, It's an Arms Race" (разом з колегою по "Баффі" Сетом Гріном), і в спродюсував Хоакіном Феніксом відео "Tired of Being Sorry" для групи Балтазара Гетті "Ringside".

З 2008 року Трахтенберг з'явилася на CW в серіалі " Пліткарка "в ролі Джорджіни Спаркс, нещодавно покинула реабілітаційний центр. З осені 2009 знімається в драматичному серіалі" Милосердя "в ролі медсестри Хлої Пейн.


2. Фільмографія

Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
1991 з Закон і порядок Law & Order Діна Дрісколл
1993 з Кларисса Clarissa Explains It All Елсі Соуперстін
1995 ф Мелісса Melissa Лена
1993 - 1996 з Всі мої діти All My Children Ліллі Бентон Монтгомері # 1
1994 - 1996 з Пригоди Піта і Піта (англ.) The Adventures of Pete & Pete Нона Мекленберг
1996 ф Шпигунка Херріет (англ.) Harriet the Spy Херрієт М. Уелш
1996 з Dave's World (англ.) Dave's World Анджела
1996 з Space Cases (англ.) Space Cases жартівник # 1
1996 тф Christmas in My Hometown (Англ.) Christmas in My Hometown Ноель Мерфі
1997 з Міго (англ.) Meego Меггі Паркер
1998 з Guys Like Us (англ.) Guys Like Us Кеті
1998 тф Багатенький Річі 2 Richie Rich's Christmas Wish Глорія
1999 ф Інспектор Гаджет Inspector Gadget Пенні
2000 тф A Father's Choice (Англ.) A Father's Choice Келлі МакКейн
2000 ф Разом назавжди (англ.) Can't Be Heaven Джулі
2000 - 2003 з Баффі - винищувачка вампірів Buffy the Vampire Slayer Дон Саммерс
2004 ф Євротур EuroTrip Дженні
2004 з Клієнт завжди мертвий Six Feet Under Селест
2004 ф Загадкова шкіра Mysterious Skin Уенді
2005 ф Принцеса льоду Ice Princess Кейсі Карлайл
2005 тф Стрибок з пірсу Клозе (англ.) The Dive From Clausen's Pier Керрі Бив
2006 з Доктор Хаус House MD Мелінда Бардачов
2006 ф Прекрасний Огайо (англ.) Beautiful Ohio Сандра
2006 з Закон і порядок.Злочинний намір Law & Order: Criminal Intent Ліза Віллоу Тайлер
2006 ф Чорне Різдво Black Christmas Мелісса
2007 тф The Hill (Англ.) The Hill Меггі Роджерс
2006 - 2007 мс Робоцип Robot Chicken різні персонажі
2008 мф Dragonlance: Дракони осінніх сутінків Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight Тика
2008 тф Кільцеві гонки (англ.) The Circuit Кайлі Шайнз
2009 ф Останній шанс Against the Current Сьзан
2009 ф Татові знову 17 17 Again Меггі О'Доннелл
2009 мс The Super Hero Squad Show (англ.) The Super Hero Squad Show Валькірія
2010 ф Парочка копів Cop Out Ева Монро
2009 - 2010 з Милосердя (англ.) Mercy сестра Хлоі Пейн
2010 в DC Showcase: Jonah Hex DC Showcase: Jonah Hex Погана Дівчинка
2011 ф Відвези мене додому Take Me Home Tonight Ешлі
2011 з Дурман Weeds Емма Карлін
2008 - 2012 з Пліткарка Gossip Girl Джорджина Спаркс
2013 ф Sexy Evil Genius Міранда
2013 ф The Scribbler Еліс

3. Нагороди та номінації

Має 4 нагороди:

  • Special Jury Prize / Sarasota Film Festival: Breakthrough Performer Award for: Beautiful Ohio 2007,
  • Young Artist Award 2001, 1998, 1997

і 8 номінацій:

  • YoungStar Award 2000,
  • Young Artist Award 2000, 2002,
  • Teen Choice Award 2001,
  • Daytime Emmy Award 2004,
  • Saturn Award 2001, 2002, 2003

Примітки

  1. Michelle Trachtenberg Biography (1985 -) - www.filmreference.com/film/22/Michelle-Trachtenberg.html. Film Reference.
  2. Neumaier, Joe. 'Buffy's' sis on trach - www.nydailynews.com/archives/entertainment/2004/02/25/2004-02-25__buffy_s__sis_on_trach.html, Daily News (25 February 2004).
  3. Lee, Michael J. Exclusive Interview With Michelle Trachtenberg - www.radiofree.com/profiles/michelle_trachtenberg/interview02.shtml. Radio Free Entertainment (24 May 2005). Читальний - www.webcitation.org/65pSt8SW6 з першоджерела 1 березня 2012.
  4. "May 7, 2009 episode". Chelsea Lately.
  5. Chesterton, Lucy. Spotlight - Michelle Trachtenberg, The Sunday Telegraph (22 June 2008).
  6. White, Kelly Under Michelle 's Spell - www.findarticles.com/p/articles/mi_m0IBX/is_3_7/ai_67718265/pg_2. Girls 'Life (December 2000).
  7. James Marsters and Michelle Trachtenberg interview - www.webcitation.org/65pSwiIO7 з першоджерела 1 березня 2012.
  8. Butler, Karen. ON 'ICE': Sheepshead Bay native talks of tough workouts for lead in 'Ice Princess' - www.brooklynpaper.com/stories/28/12/28_12iceprincess.html, The Brooklyn Paper (19 March 2005). "When Michelle Trachtenberg was a young girl growing up in Sheepshead Bay, she dreamed of being a championship ice skater like her childhood idols, Michelle Kwan and Oksana Baiul.".
  9. 1 2 Koltow, Barry. Defining where 'Harriet' ends, Michelle Trachtenberg begins - www.thefreelibrary.com/-a083952945, Los Angeles Daily News (11 July 1996).
  10. Morales, Tatiana. Find And Fight For Your Dream - www.cbsnews.com/stories/2005/03/18/earlyshow/leisure/celebspot/main681555.shtml, CBS News (18 March 2005).

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Трахтенберг, Роман Львович
Ві, Мішель
Йост, Мішель
Пікколі, Мішель
Йео, Мішель
Родрігес, Мішель
Кван, Мішель
Польнарефф, Мішель
Пфайффер, Мішель
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru