Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Трусов, Аркадій Васильович


Фото

План:


Введення

Аркадій Васильович Трусов ( 1905 - 1982) - радянський і російський актор кіно. Заслужений артист РРФСР ( 1942).


1. Біографія

Аркадій Трусов народився 10 січня 1905 в селі Олексіївському (нині Татарстан).

На початку 1930-х років Аркадій Трусов був артистом флотської самодіяльності в Кронштадті, а з 1935 - в театрі Балтійського флоту. Грав характерні ролі, в основному це були матроси і солдати, "прості" мужички.

Дебют у кінематографі відбувся у фільмі " Бєлінський "де в епізоді він зіграв урядника, і з тих пір Аркадій Трусов стає одним із самих знімаються артистів на" Ленфільмі "(куди він і перейшов у 1956), всього їм було зіграно понад 120 ролей у кіно.

Пішов з життя 23 липня 1982. Похований у Санкт-Петербурзі на Большеохтінском кладовищі.


2. Визнання і нагороди

3. Творчість

3.1. Ролі в театрі

3.2. Фільмографія

  1. 1951 - Бєлінський - урядник (немає в титрах)
  2. 1952 - Римський-Корсаков - капітан II рангу (немає в титрах)
  3. 1955 - Справа Румянцева - дядько Яша
  4. 1956 - Медовий місяць - бригадир Конкін (немає в титрах)
  5. 1957 - Всього дорожче - Зернятко
  6. 1957 - Балтійська слава - робітник-більшовик (немає в титрах)
  7. 1957 - Безсмертна пісня - Опанас Мартинич
  8. 1957 - Шторм
  9. 1957 - Ходіння по муках.Сестри.1 фільм - робочий (немає в титрах)
  10. 1957 - Вулиця повна несподіванок - громадянин слухав уявне виступ Василя Шанешкіна на Ісаакіївській площі (немає в титрах)
  11. 1957 - Тамбов-Ламб (короткометражний) - матрос
  12. 1957 - Степан Кольчугин - Афанасій Кузьмич
  13. 1957 - Розповіді про Леніна - шофер (немає в титрах)
  14. 1957 - На острові Далекому ... - Член комісії
  15. 1958 - Під стукіт коліс - дядько Ілля коваль
  16. 1958 - Коловороті життя - Рекс
  17. 1958 - Євгеній Онєгін - поміщик (немає в титрах)
  18. 1958 - У дні Жовтня - робочий (немає в титрах)
  19. 1958 - Андрійко - матрос
  20. 1959 - Лоша (короткометражний) - вахмістр
  21. 1959 - Золотий ешелон - Ліпатов
  22. 1959 - Не май 100 рублів ... - лісник
  23. 1959 - Достігаєв та інші - Кузьма
  24. 1959 - 1961 - Піднята цілина.1 серія - старий на вигляд козак, член церковної ради, до війни був у Військовому беззмінним попечителем церковнопарафіяльної школи "
  25. 1959 - Токтогул - епізод
  26. 1959 - У твоїх руках життя - працівник фабрики (немає в титрах)
  27. 1960 - Додому
  28. 1960 - Чужа біда
  29. 1960 - Анафема
  30. 1960 - 1961 - Балтійське небо - вістовий Хромих
  31. 1961 - Коли дерева були великими - голова сільради
  32. 1961 - Смугастий рейс - кок
  33. 1961 - Піднята цілина - козак-змовник
  34. 1961 - Дівча, з якою я дружив - бригадир вантажників (немає в титрах)
  35. 1961 - Два життя - убитий солдат (немає в титрах)
  36. 1962 - Дивак-людина - Савранський шахрай
  37. 1962 - Коли розводять мости - змінний командир буксира (немає в титрах)
  38. 1962 - Вступ
  39. 1962 - На семи вітрах - поранений сержант
  40. 1963 - Все залишається людям
  41. 1963 - Знайомтесь, Балуєв!
  42. 1963 - Це трапилося в міліції - епізод
  43. 1963 - Останній хліб - Кузьмич
  44. 1963 - Поки жива людина - епізод
  45. 1963 - Мандат - епізод
  46. 1963 - Все залишається людям - старий на риболовлі біля багаття
  47. 1964 - Живе такий хлопець - кум-буркотун (немає в титрах)
  48. 1964 - Зайчик - садівник
  49. 1964 - Пам'ятай, Каспар! - Німець-конвоїр
  50. 1964 - Голова - Гнат Захарович
  51. 1964 - Поїзд милосердя - Сухоедов
  52. 1964 - Вірте мені, люди - дільничний міліціонер Кухаренко
  53. 1964 - Фро - учень на курсах
  54. 1964 - Товариш Арсеній - городовий (немає в титрах)
  55. 1964 - Донська повість - Юхим Петрович (немає в титрах)
  56. 1965 - Музиканти одного полку - Кутюмін
  57. 1965 - Тридцять три - Іванов
  58. 1965 - Чисті ставки - Ентоні працівник друкарні
  59. 1965 - Людина без паспорта - Клок
  60. 1965 - Про що мовчала тайга - дід Макар
  61. 1965 - Повз вікон йдуть поїзди - дядько Прокіп опалювач в інтернаті
  62. 1965 - Друзі і роки - Іван голова колгоспу
  63. 1965 - Аварія - робітник на будівництві
  64. 1966 - Поганий анекдот - городовий
  65. 1966 - Друзі і роки - голова колгоспу
  66. 1966 - Начальник Чукотки - козак (немає в титрах)
  67. 1966 - Крила - Морозов
  68. 1966 - Людина без паспорта - голуб'ятник
  69. 1966 - Зимовий ранок - шофер
  70. 1966 - Денні зірки - епізод
  71. 1966 - Гіркі зерна - епізод
  72. 1966 - Бур'ян - Гордій Чумак
  73. 1967 - Війна під дахами - партизан
  74. 1967 - Пароль не потрібен - Тимоха мисливець
  75. 1967 - Подія, якої ніхто не помітив - Аркадій Васильович виконроб
  76. 1967 - Суд (короткометражний) - Гліб Глібович
  77. 1968 - Вірінея - Антип
  78. 1968 - Іван Макарович - дядько Кузя
  79. 1968 - Кроки по землі - дід Никифор табунник степовій станиці
  80. 1968 - Орлята Чапая - дядько Семен
  81. 1968 - В день весілля - дід Неандер
  82. 1969 - Дивні люди.Думи (кіноальманах) - коваль
  83. 1969 - Мама вийшла заміж - обхідник
  84. 1969 - Я, Франциск Скорина ... - призвідник розправи над божевільними (немає в титрах)
  85. 1969 - Чайковський - Агафон
  86. 1969 - Її ім'я - Весна - поранений у шпиталі
  87. 1970 - Кремлівські куранти - робочий
  88. 1970 - Любов Ярова - 1-й конвоїр Швандя
  89. 1970 - Дивовижний заклад - епізод
  90. 1970 - Нічна зміна - погонич "однієї кінської сили" біля шлагбауму ж.-д. переїзду (немає в титрах)
  91. 1970 - І був вечір, і був ранок ... - Матрос
  92. 1971 - Перевірка на дорогах - партизан
  93. 1971 - Бацька - Ніл
  94. 1971 - Надбання республіки - старий матрос капітан судна, що перевозило колекцію
  95. 1971 - Даурія - Андрій
  96. 1972 - Коло - вахтер
  97. 1972 - Дванадцять місяців - Грудень
  98. 1972 - Зимородок - шляховий обхідник
  99. 1972 - Червоні бджоли - Олексій Семенов сторож
  100. 1972 - Боба і слон - сторож зоопарку
  101. 1973 - Земля Саннікова - офіціант
  102. 1973 - Розумні речі - старий солдат
  103. 1973 - Шукаю людину - Тимофеич
  104. 1974 - Одіножди один - "абітурієнт" на річковому вокзалі в Києві
  105. 1975 - Зірка привабливого щастя - Федір
  106. 1975 - Єдина - кухар
  107. 1976 - Двадцять днів без війни - гість-співак
  108. 1976 - По секрету всьому світу - дядько Паша
  109. 1976 - Строгови - Герасим крутки староста
  110. 1976 - Степанова пам'ятка - рудокоп
  111. 1977 - 1979 - Відкрита книга - епізод
  112. 1977 - Талант - дядько Костя двірник
  113. 1977 - Любов Ярова (телеспектакль) - епізод (немає в титрах)
  114. 1978 - Отець Сергій - священик
  115. 1978 - Йдучи - йди - Федот
  116. 1978 - Пізня зустріч - батько фронтового друга Гущина
  117. 1978 - Незручні сусіди (короткометражний)
  118. 1979 - Дивовижні пригоди Дениса Корабльова - дядько Паша майстер в гаражі
  119. 1979 - Тайгова повість - лікар
  120. 1980 - Політ з космонавтом - Михайло Трегубов лісник
  121. 1981 - Комендантська година - дід
  122. 1981 - 20 грудня - швейцар у МВС

Примітки


Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Трусов
Трусов, Петро Валентинович
Аркадій
Флавій Аркадій
Аркадій (Єршов)
Фідлер, Аркадій
Фрімен, Аркадій
Арканов, Аркадій
Аркадій (Остальський)
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru