Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Турчинський, Володимир Євгенович


Фото

План:


Введення

Володимир Євгенович Турчинський ( 28 вересня 1963 ( 19630928 ) , Москва, СРСР [1] - 16 грудня 2009, дер. Пашуково, Ногінський район, Московська область, Росія [2] [3]) - російський теле- і радіоведучий, шоумен, актор, підприємець, рекордсмен у силових видах спорту, екс-президент Всеросійської федерації силового екстриму [4]. Прізвисько - "Динаміт".


1. Біографія

1.1. Дитинство і юність

Володимир народився 28 вересня 1963 в Москві в сім'ї військового, отець Євгеній Володимирович Турчинський, або вітчим В'ячеслав Сергійович Силаєв - офіцер Головного управління прикордонних військ КДБ СРСР, мати Ніна Миколаївна Турчинська [5] (1937 [6]) займала керівні посади в м'ясної промисловості. Його дід, генерал-майор Володимир Турчинський, з 1964 по 1978 рік очолював Ульяновське вище військово-технічне училище імені Богдана Хмельницького. Жив у Ульяновську протягом шести років в дитинстві. Вони жили на вулиці Карла Маркса, навпроти військового училища. Ходив у двоповерхову дерев'яну школу, збудовану ще батьком Леніна Іллею Миколайовичем Ульяновим [7]. У четвертому класі почав серйозно займатися спортом. У п'ятому класі став срібним призером першості Москви по боротьбі. У восьмому класі потрапив у збірну Москви з самбо, в 16 років виконав норматив майстри спорту. До третього курсу вчився в Московському інституті інженерів цивільної авіації (МІІГА) за фахом програміст. За його власними словами, за власним бажанням пішов в армію. Строкову службу проходив у військах зв'язку. Демобілізувавшись, перейшов до Державного Центрального ордена Леніна інститут фізичної культури (ГЦОЛІФК), де отримав диплом тренера-викладача. [8]


1.2. Кар'єра

У роки перебудови Володимир підробляв фотографом, продавав знімки в різні журнали. Був охоронцем у акторів і співаків, наприклад, у Діми Малікова. Перекладав статті з англійської мови для російської спортивної преси. Працював в охороні Черкізовського м'ясокомбінату. Пізніше очолив службу безпеки в сімейній фірмі, що займалася комп'ютерними технологіями. [9] Працював вчителем молодших класів. [10]

Володимир Турчинський - майстер спорту з самбо і дзюдо, кандидат у майстри спорту з вільної і класичної боротьби. Потім він перемкнувся на американський футбол і вступив в команду "Московські ведмеді". У 1991 році ця команда виграла перший і єдиний чемпіонат СРСР з американського футболу. [11]. Володар Кубка Росії з американського футболу в складі команди "Московські гіганти". Виступав з цією командою в напівпрофесійної футбольній лізі в США.

В середині 1990-х років Володимир брав участь у знаменитому телешоу "Бої гладіаторів", де прославився як гладіатор Динаміт. Неодноразово брав участь у світовій першості серед найсильніших атлетів планети - "World's Strongest Man". Був визнаний найсильнішим атлетом Росії 1998 за версією професійної ліги "Інтерстронг". З 2003 по 2009 Володимир був президентом російської "Професійної ліги силового екстриму" (PLSE). Директор і засновник мережі фітнес -клубів "Марк Аврелій".

З 1999 Володимир брав участь у спортивній молодіжній програмі "Star-Старт", спочатку в якості гостя, потім співведучий. [12] [13] У 2001 В. Турчинського запросили вести дитячу програму "Мама, тато, я - спортивна сім'я", що виходила на каналі РТР. Продюсер цієї програми Юрій Сапронов, колишній одночасно співпродюсером телесеріалу "Кобра. Антитерор", запропонував Володимиру епізодичну роль у серіалі. Дебютувавши в першій серії, він закінчив серіал головною роллю. [14] З 2002 Володимир був солістом рок-групи "Гуарана". [15] У 2006 Володимир брав участь у зйомках дитячої телевізійної освітньої програми Вулиця Сезам (телеканал СТС). [16]

Володимир Турчинський вів цілу низку телепрограм: " Фактор страху "( 2003), "Фактор страху-2" ( 2004) на телеканалі НТВ; "Найсильніша людина" на телеканалі "Спорт"; " Сміх без правил "(з квітня 2007), " Убивча ліга "(з 2007) на телеканалі ТНТ та інших. З середини листопада 2004 вів програму про джазі і блюзі "Останній з могікан" на радіостанції "Срібний дощ". Знявся у багатьох російських фільмах. Грав у виставі "Гумовий принц" на сцені Московського Державного театру естради.

У вересні 2006 в серії "Гід по фітнесу" вийшла книга Володимира Турчинського "Вибухова філософія", що розкриває філософські та практичні аспекти здорового способу життя.

Був депутатом муніципального Зборів внутрішньоміського муніципального освіти Вешняки в Москві. [17]

За словами самого Турчинського, він є почесним громадянином міста Мальборо (англ.) (штат Массачусетс, США) [10] (цей титул дали практично всій команді американського футболу "Московські гіганти" напівпрофесійної ліги за внесок у російсько-американську дружбу [8]). Турчинський нерідко називав себе також почесним громадянином Єкатеринбурга, проте насправді їм не був [18].


1.3. Сімейний стан

Полягав у шлюбі три рази. Перша дружина Турчинська Ірина Олександрівна (1959 [19] [20]) (9-разова чемпіонка світу з армрестлінгу [20]) - толкательніци ядра; друга - майстер спорту з легкої атлетики, відома легкоатлетка Лариса Нікітіна (Турчинська), виступаючи на змаганнях в Австралії, вона вирішила там залишитися. [14] [21] Третя - Ірина Олександрівна Турчинська (1975) [21], закінчила інститут за спеціальністю "захист комп'ютерної інформації", потім Інститут фізкультури, фахівець з бодібілдінгу і фітнесу, фітнес-модель, віце-чемпіонка Москви з бодіфітнесу [22], генеральний директор клубу "Міс Фітнес" [23]. Син Ілля Турчинський (1986) [24] (від першого шлюбу) - чемпіон Москви по боротьбі на руках, навчався в Академії МВС [21]; дочка Ксенія Турчинська (12 листопада 1999 [25]) (від третього шлюбу).


1.4. Смерть

За кілька годин до своєї смерті Володимир Турчинський взяв участь в зйомках у програмі "Добрий вечір, Москва!" на телевізійному каналі " ТВ Центр "(" ТВЦ ") [26]
і дав інтерв'ю репортерам телевізійної програми "В годину пік" на телевізійному каналі " РЕН ТВ ", яке, як з'ясується вже на ранок наступного дня, виявилось в його житті останнім.

Помер від інфаркту близько 5 години ранку 16 грудня 2009. У той момент він знаходився в своєму будинку в селі Пошуковий, Ямкінское сільське поселення Ногінського району Московської області. [2] [27] Прокинувшись вранці, Турчинський відчув себе погано. Він втратив свідомість, впав на підлогу і вдарився підборіддям. Його дружина викликала бригаду швидкої допомоги. Прибулі за викликом лікарі констатували смерть. Приблизно за три тижні до смерті Турчинський звертався у військово-морський госпіталь зі скаргами на болі в грудях. [28]
24 січня 2010, на вечорі пам'яті Володимира Турчинського, з нагоди 40-денного терміну жалоби, Ірина Турчинська, вдова Володимира, повідомила публічно, що після того як Володимиру стало погано, він був живий ще близько 30 хвилин, в той час як до найближчої лікарні від їхнього будинку 20 хвилин їзди " неотложка "добиралася 1 годину 20 хвилин. [29] [30]
Стало відомо, що днем ​​раніше в одній клініці йому зробили процедуру плазмаферезу. [3] За фактом смерті слідчими органами Слідчого комітету при прокуратурі РФ по Московській області проводилася дослідча перевірка клінік, в яких Турчинський спостерігався останні півроку. Одна з них - це госпіталь в районі " Беговой ", де він робив процедуру з очищення крові. [28]

Володимира Турчинського поховали [31] 18 грудня 2009 на цвинтарі в підмосковному селі Воскресенське Ногінського району біля могили його вітчима В'ячеслава Силаєва (помер від інсульту 25 лютого 2009 [32] [33] [34]) [35] [36]

Вивчивши всі обставини смерті Турчинського, прокуратура відмовилася від порушення кримінальної справи [37].


2. Сім'я

  • Дід Володимир Олександрович Турчинський - (7 січня 1919, Ленінакан - жовтень 1978, Ульяновськ) - пройшов шлях від курсанта до генерал-майора, в 1964 році був призначений на посаду начальника Ульяновського військово-технічного училища ім. Богдана Хмельницького [7] [38].
  • Отець Євген Володимирович Турчинський, або вітчим, так як Турчинський називав його батьком, військовий В'ячеслав Сергійович Силаєв (2.3.1939 - 25.02.2009) [32] [33] воював в Афганістані, нагороджений бойовими орденами, полковник прикордонних військ КДБ, боксер і штангіст [ 19]
  • Мати Ніна Миколаївна Турчинська стала заступником директора Черкізовського м'ясокомбінату. У 13 років вона отримала перший юнацький розряд з плавання. [19]
  • Бабуся по матері була модельєром, але після смерті чоловіка в 1943 збожеволіла [19]
  • Дід по матері Микола загинув у 1943 році [19]

3. Цікаві факти

  • Коли Турчинський активно тренувався, він важив 130 кг. У 2006 році його вага складала 110 кг. [39] Його зріст був 175 см.
  • В 2003 його син Ілля від першого шлюбу у віці 17 років важив 117 кг і мав зріст 182 см. [8]
  • Прізвисько "Динаміт" Володимиру дали французькі самбісти в 1980-х роках за своєрідність характеру. [8]
  • Володар диплома і золотої медалі "Міжнародного клубу рекордсменів Книги Гіннесса ". Він встановив наступні рекорди: зрушив літак "Руслан" (260 тонн), підняв слониху (3,5 тонн), підняв "дев'ятку" з 12 пасажирами, виграв розтяжку з 30 учасниками, лівою рукою протягнув 20-тонний двоповерховий автобус 100 метрів. [40]

4. Фільмографія

  1. 2001 - 2007 - Кобра. Антитерор - полковник Влад Кошкін
  2. 2001 - FM і хлопці (епізод)
  3. 2002 - 2003 - Спецназ - підполковник пустотливі, спецназ ВВ (2-я серія: "Засідка")
  4. 2003 - Російський спецназ - майор Озолин по кличці "Динаміт", спецназ ГРУ
  5. 2003 - Батьківщина чекає - Іван Ковчугін по кличці "Кінг-Конг"
  6. 2004 - Спецназ по-російськи 2 - майор Озолин по кличці "Динаміт", спецназ ГРУ
  7. 2004 - Обережно, Задов! - комбат
  8. 2004 - Золота медуза - начальник ГУВС, полковник міліції Вова
  9. 2005 - Право на любов - Віктор Поліщук
  10. 2005 - Батьківщина чекає 2
  11. 2005 - 2006 - Люба, діти і завод - Тимофій
  12. 2006 - Грозові ворота - контррозвідник
  13. 2006 - Щасливі разом - камео (епізод)
  14. 2006 - Чого хоче жінка (Контрольний поцілунок) - чоловік боксер-важкоатлет
  15. 2006 - Єралаш, випуск № 200, серія "Термінатор" - Термінатор
  16. 2007 - Чорна кров 2
  17. 2007 - Квартирне питання [41]
  18. 2007 - Антидурь - Влад Кошкін
  19. 2008 - Ділки - прапорщик Леонід Опанасович Прашчак
  20. 2008 - Попелюшка 4x4.Все починається з бажань - зачарований принц
  21. 2008 - Найкращий фільм - продавець зброї
  22. 2008 - Справжня любов - Едік
  23. 2008 - Свати - Динаміт ( камео)
  24. 2008 - Непереможний - Солодов
  25. 2008 - Солдати.Новий заклик - прапорщик Боровий
  26. 2009 - Татусеві дочки - бодібілдер Федя (229 серія)
  27. 2009 - Галигін.ru
  28. 2010 - Небо в огне - капітан Савелій Калачов, начальник БАО, заст. ком. полку
  29. 2010 - Стерво для чемпіона

4.1. Дубляж

  1. 2003 - Елізіум - Генерал Некрос
  2. 2008 - Астерікс на Олімпійських іграх - Клавдій Корнедурус
  3. 2009 - 9 - Восьмий

5. ТВ


6. Твори

Примітки

  1. РІА новини - RIAN.ru/society/20091216/199542461.html - Володимир Євгенович Турчинський. Біографічна довідка
  2. 1 2 Lenta.ru - Lenta.ru/news/2009/12/16/vladimir - Помер Володимир Турчинський
  3. 1 2 Life.ru - Life.ru/news/6686 - Помер шоумен Володимир Турчинський
  4. Всеросійська федерація силового екстриму отримала офіційний статус -
  5. Дружина Турчинського злягла з приступом - StarsTime - starstime.com.ua/news/2790.html
  6. Про смерть Турчинського мама дізналася в лікарні - www.lifenews.ru/news/6717
  7. 1 2 А ДИНАМІТ-ТО НАШ! "Ulpressa - вся преса і всі новини Ульяновська. Газети Ульяновська в електронному вигляді, щоденне постійне оновлення - ulpressa.ru/news/2009/06/04/article84376 /
  8. 1 2 3 4 Динаміт налякав слона, газета "Зміна" (Санкт-Петербург), 04 вересня 2003 року. - Smena.ru/news/2003/09/04/763
  9. Спогади мами - Turchinsky.ru / childhood / vospominaniya-mamyi.htm
  10. 1 2 Нові вісті - NewIzv.ru/news/2004-11-29/15921
  11. Історія американського футболу в СРСР і Росії - AmericanFootball.ru / Hist_RUS.php
  12. СургутІнформТВ - SITV.ru / projects / starstart
  13. Телешоу - Tele-Show.ru/page31700.htm
  14. 1 2 Гастроном' - GastroMag.ru / newsgastro / view_archive.asp? a = 3 & id = 1759 & r = 9
  15. АіФ - Gazeta.AiF.ru/online/superstar/42/07_01
  16. Media atlas - MediaAtlas.ru / news /? id = 19695
  17. Депутати муніципального Зборів внутрішньоміського муніципального освіти Вешняки в Москві. - Veshnyaki.info / deputies.html
  18. Турчинського всі вважали "своїм хлопцем". У Турчинського було багато друзів в уральської столиці, "Комсомольская правда - Урал", 16.12.2009. - Ural.KP.ru/print/article/24412/585609
  19. 1 2 3 4 5 Мама Володимира Турчинського: "Розлучення, роки перебудови важко відбилися на синові" - Світська хроніка та культура | KP.UA - kp.ua/daily/241209/207922 /
  20. 1 2 Armsport :: армрестлінг, армспорт, рукоборье, армшоу, Російська асоціація армспорту - www.armsport-rus.ru/NewVer/Elite.asp?cl=about
  21. 1 2 3 Володимир Євгенович Турчинський (Динаміт) / Vladimir Turchinskiy: Боюся задушити дружину ... в обіймах - www.peoples.ru/tv/turchinskiy/interview4.html
  22. Ваше дозвілля - VashDosug.ru/exhibition/person/16143
  23. Ехо Москви - Echo.MSK.ru/guests/10154 /
  24. Динаміт Турчинський зізнався, що зраджував дружині, а вона все простила :: donbass.ua - новини Донбасу -
  25. Дружина Володимира Турчинського Ірина Турчинська: Пам'ятаю наш перший Новий рік ... - Володимир Турчинський - blogs.privet.ru/community/Dinamit/91418170
  26. У день смерті Турчинський знімався в програмі "Добрий вечір, Москва!" - KP.ru/online/news/588487
  27. Lenta.ru - Lenta.ru/news/2009/12/16/cause - СКП назвав причину смерті Турчинського
  28. 1 2 Life.ru - Life.ru/news/6725 - Після смерті Турчинського перевірять три клініки
  29. Анастасія Козлова Вдова Турчинського: "Швидка відмовила нам у допомозі" - KP.ru/daily/24429/598156. Комсомольська правда (24 січня 2010 року). - Основна стаття. Читальний - www.webcitation.org/61AmU3jGd з першоджерела 24 серпня 2011.
  30. Анастасія Козлова Вдова Турчинського: "Швидка відмовила нам у допомозі" - KP.ru/f/54/flv/44/57/415744.flv. Комсомольська правда (24 січня 2010 року). - Відеозапис. Читальний - www.webcitation.org/61AmYxfBf з першоджерела 24 серпня 2011.
  31. Зображення поховання - Cemeterys.MSK.ru/page-535.html
  32. 1 2 http://ncontent.life.ru/media/gallery_data/0912/76f251825f92dff2dc4a71849273b535.jpg - ncontent.life.ru/media/gallery_data/0912/76f251825f92dff2dc4a71849273b535.jpg
  33. 1 2 http://cemeterys.msk.ru/new_foto/turchinskiy2.JPG - cemeterys.msk.ru/new_foto/turchinskiy2.JPG
  34. У Володимира Турчинського помер батько - infinitiv.ru - infinitiv.ru/26-02-2009_07-59
  35. На могилі Турчинського дружина залишила стрічку "До зустрічі на небесах ..." - Світська хроніка та культура | KP.UA - kp.ua/daily/191209/207229 /
  36. Володимир Турчинський похований у Підмосков'ї - Lenta.ru/news/2009/12/18/vladimir. Lenta.ru (18 грудня 2009). Читальний - www.webcitation.org/61AmbAItd з першоджерела 24 серпня 2011.
  37. Прокуратура відмовилася порушити справу про смерть Турчинського - Lenta.ru/news/2010/02/05/vladimir
  38. Ульяновська Міська Дума - депутати, рішення, постанови, округу, улянівськ, новини, депутати, історія, повістка, опитування, контакти - Олександрович Турчинський & l10n = ru & sign = 9777193e4b14ba83f5b2323690801753 & keyno = 0
  39. Турчинський тяжкості не піднімає - Cofe.ru / apple / article.asp? heading = 10 & article = 10381
  40. РІА Новини - RIAN.ru/society/20091216/199542461.html - Володимир Євгенович Турчинський. Біографічна довідка
  41. Кіно-Театр. Ru - Kino-Teatr.ru/kino/movie/ros/2969/annot /

Література

  • Богданова Т. Володимир Турчинський: "Я - типовий підкаблучник" / / АиФ - Gazeta.AiF.ru/online/superstar/42/07_01. - 21 червня 2004
  • Богомолов Н. Володимир Турчинський: "Мій екстрим - піднімати слонів і тягати літаки" / / Нові вісті - NewIzv.ru/print/8878. - 4 серпня 2004 року.
  • Веселовський А. Московський богатир змінює професію / / Нові вісті - NewIzv.ru/news/2004-11-29/15921. - 25 листопада 2004.
  • Воронова С. "Сміх без правил": Павло Воля проти Володимира Турчинського / / телешоу - Tele-Show.ru/page31700.htm. - 2007.
  • Капустіна В. Динаміт налякав слона / / Смена.ру. - Smena.ru/news/2003/09/04/763 - 4 вересня 2003.
  • Карюк В. Володимир Турчинський: "Я завжди орієнтувався на результат" / / Робота & зарплата - Astrahan.Zarplata.ru/book/articles/18190/print.html. - 22 жовтня 2007.
  • Медведєва О. Володимир Турчинський: Живу з двома блондинками / / Експрес-газета - EG.ru / publication.mhtml? Part = 62 & PubID = 5550 & Page = 20. - 22 квітня 2004.
  • Ткаченко Т. Краще один день прожити як тигр, ніж все життя - як осел / / Бізнес - Business.ua/i640/a21907. - 25 квітня 2005 року.
  • Юр'єва О. Володимир Турчинський: практично бог / / Гастроном' - GastroMag.ru / newsgastro / view_archive.asp? a = 3 & id = 1759 & r = 9.

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Фортів, Володимир Євгенович
Флінт, Володимир Євгенович
Жаботинський, Володимир Євгенович
Голубєв, Володимир Євгенович
Жаботинський, Володимир Євгенович
Єгоров, Володимир Євгенович
Трутовський, Володимир Євгенович
Захаров, Володимир Євгенович
Кристовський, Володимир Євгенович
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru