"Фабрика" - російська жіноча поп-група, що з'явилася в ході проекту " Фабрика зірок -1 "і посіла на ньому 2-е місце. Продюсер групи - Ігор Матвієнко. В рамках туру "Фінал у твоєму місті" дали більше 200 концертів. Пісня "Про любов" протрималася 26 тижнів у хіт-парадах.


1. Історія

Спочатку в групу входили: Саті Казанова, Ірина Тонева, Олександра Савельєва і Марія Алаликіна, але пізніше Марія Алаликіна покинула колектив, вирішивши присвятити себе навчанню і особистому житті. [1] Довгий час Саті, Ірина та Олександра виступали втрьох. У травні 2010 року колектив залишила Саті Казанова, яка вирішила зайнятися сольною творчістю [2]. На її місце була запрошена колишня солістка російської поп-групи " Hi-Fi "- Катерина Лі.

У 2011 році гурт бере участь у проекті "Фабрика зірок. Повернення", де змагаються випускники "Фабрики зірок" різних років, кожен з яких колись починав свою кар'єру в "Зоряному Будинку". "Фабрика" входить в команду продюсера Ігоря Матвієнка.


2. Склад

Зараз група складається з Ірина Тонева, Олександри Савельєвої і Катерини Лі. Це третій склад групи за всю історію. У травні 2010 Саті Казанова покинула колектив і з вересня 2010 почала сольну кар'єру. В 2003 групу залишила Марія Алаликіна після відходу з групи продовжила навчання в МДЛУ і через рік народила дівчинку, яку назвали Катериною.

2002 - 2003 Ірина Тонева Саті Казанова Олександра Савельєва Марія Алаликіна
2003 - 2010 Ірина Тонева Саті Казанова Олександра Савельєва
2010 - н.в. Ірина Тонева Катерина Лі Олександра Савельєва

3. Дискографія

3.1. Альбоми

  • 2003 - Дівчата фабричні
  • 2008 - Ми такі різні
  • 2008 - Кращий і улюблене

3.2. Сингли

  • 2003 - Про любов
  • 2003 - Море кличе
  • 2004 - 5 хвилин
  • 2004 - Дівчата фабричні
  • 2004 - Лелик
  • 2004 - Рибка
  • 2005 - Він
  • 2005 - За обрій (Спільно з " Іванушки International ")
  • 2005 - Не винувата я
  • 2006 - Романтика
  • 2007 - Запалюють вогники
  • 2007 - Білим-білим
  • 2008 - Ми такі різні
  • 2009 - А любити так хочеться
  • 2010 - Алі-баба
  • 2010 - Я тебе Зацілую
  • 2011 - Зупинки
  • 2012 - Фільми про любов

3.3. Кліпи

Рік Кліп Склад Режисер Альбом
2003 "Про любов" Ірина Тонева, Олександра Савельєва, Саті Казанова, Марія Алаликіна Федір Бондарчук "Дівчата фабричні"
2003 "Море кличе" Ірина Тонева, Олександра Савельєва, Саті Казанова Федір Бондарчук "Дівчата фабричні"
2003 "Дівчата фабричні" Ірина Тонева, Олександра Савельєва, Саті Казанова Федір Бондарчук "Дівчата фабричні"
2004 "Рибка" Ірина Тонева, Олександра Савельєва, Саті Казанова Гліб Орлов "Дівчата фабричні"
2005 "Не винувата я" Ірина Тонева, Олександра Савельєва, Саті Казанова Федір Бондарчук "Ми такі різні"
2006 "Романтика" Ірина Тонева, Олександра Савельєва, Саті Казанова Віктор Придувалов "Ми такі різні"
2007 "Запалюють вогники" Ірина Тонева, Олександра Савельєва, Саті Казанова Володимир Якименко "Ми такі різні"
2008 "Ми такі різні" Ірина Тонева, Олександра Савельєва, Саті Казанова Федір Бондарчук "Ми такі різні"
2010 "Алі Баба" Ірина Тонева, Олександра Савельєва, Катерина Лі Євген Куріцин TBA
2010 "Я тебе Зацілую" Ірина Тонева, Олександра Савельєва, Катерина Лі Марат Адельшін TBA
2011 "Зупинки" Ірина Тонева, Олександра Савельєва, Катерина Лі Євген Куріцин TBA
2012 "Фільми про любов" Ірина Тонева, Олександра Савельєва, Катерина Лі Алан Бадоєв TBA

4. Премії



Джерела