Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Фішер, Френсіс


Фото

План:


Введення

Френсіс Фішер ( англ. Frances Fisher , Рід. 11 травня 1952 ( 19520511 ) ) - американська актриса британського походження, відома за ролями Еліс у вестерні Клінта Іствуда " Непрощений "(1992) і матері Роуз Дьюітт Бьюкейтер у фільмі-катастрофі Джеймса Кемерона " Титанік "(1997).


1. Біографія

Френсіс Фішер народилася в селі Мілфорд-он-Сі на південному узбережжі Англії в 1952 році в родині будівельника та домогосподарки. [1] Батько Фішер, який працював у нафтопереробній галузі, був змушений через роботи часто змінювати місце проживання, у зв'язку з чим сім'я дев'ять разів переселялася з місця на місце, в підсумку влаштувавшись в США в штаті Техас. [2] Після закінчення школи Фішер деякий час працювала секретарем, а потім, покинувши батьківський дім, перебралася в Віргінію в місто Абінгдон, де дебютувала в якості актриси на сцені місцевого театру.

У 1976 Френсіс Фішер вперше з'явилася на телебаченні у мильній опері "Край ночі", в якій наступні п'ять років грала роль детектива Дебори Саксон. Потім протягом десяти років вона була в основному активна на театрі, виступаючи на сценах Нью-Йорка, а також багатьох міст усього східного узбережжя США. У 1991 році вона виконала роль Люсіль Болл в успішному телефільмі "Люсі і Дейзі: Попереду сміху".

На великому екрані Фішер з'являлася не так часто, і одними з найвідоміших її кіноролей стали Еліс в у вестерні Клінта Іствуда " Непрощений "(1992) і Рут Дьюітт Бьюкейтер, мати Роуз, в блокбастері Джеймса Кемерона " Титанік "(1997).

З 1989 по 1995 рік актриса зустрічалася з Клінтом Іствудом, і результатом їх відносин стало народження доньки Франчески Рут Фішер-Іствуд.

В даний час Френсіс Фішер полягає в національній раді директорів Гільдії кіноакторів США. [3]


2. Вибрана фільмографія

Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
1976 - 1981 з На порозі ночі Edge of Night детектив Дебора Саксон
1985 з Дороговказний світло Guiding Light Сюзетт Саксон
1989 з Ньюхарт Newhart Ліббі
1983 ф Can She Bake a Cherry Pie? Can She Bake a Cherry Pie? Луїз
1986 - 1987 з Зрівнювач Equalizer Франческа / Аманда Кауфманн
1987 тф Порушені обітниці Broken Vows Морін Філа
1987 ф Круті хлопці не танцюють Tough Guys Don't Dance Джессіка Понд
1987 ф Серце Heart Джіні
1988 ф Патті Херст Patty Hearst Іоланда
1988 ф Bum Rap Bum Rap Філліс
1988 з Розанна Roseanne Саванна
1989 з Полуночна спека In the Heat of the Night Кейт Морелл
1989 з Метлок Matlock Ненсі Проктор
1989 з Літня сцена CBS CBS Summer Playhouse Вайолет Коффін
1989 ф Рожевий кадилак Pink Cadillac Діна
1989 ф Заблукалі ангели Lost Angels Джудіт Лофтіс
1989 тф Жорстокий місто Cold Sassy Tree Лому Вільямс
1990 тф Суди і Сімпсон Sudie and Simpson місіс Мардж Аллен
1990 тф Стримати обіцянку A Promise to Keep Сара
1990 ф Ласкаво просимо додому, Роксі Кармайкл Welcome Home, Roxy Carmichael Рошель Босетті
1991 з Молоді наїзники Young Riders -
1991 ф Лос-Анджелеська історія LA Story Джун
1991 тф Lucy & Desi: Before the Laughter Lucy & Desi: Before the Laughtery Люсіль Болл
1991 ф Невдала підставка Frame Up Джо Уестлейк
1992 ф Непрощений Unforgiven Еліс
1992 тф Девлін Devlin Меріеллен
1993 з Закон і порядок Law & Order Сьюзан Бойд
1993 тф Атака 50-футової жінки Attack of the 50 Ft. Woman Доктор Теодора
1993 ф Богомол Praying Mantis Бетті
1994 ф Дитяча лихоманка Babyfever Роузі
1994 ф Моллі і Джина Molly & Gina Моллі
1994 ф Замести сліди Frame-Up II: The Cover-Up Джо
1995 тф Інша мати Other Mother: A Moment of Truth Movie Керол
1995 - 1996 з Дивне везіння Strange Luck Енжі
1995 ф Щасливі зірки над Генріеттою Stars Fell on Henrietta Кора Дей
1995 ф Whiskey Heir Whiskey Heir Deirdre
1996 ф Жіноча збоченість Female Perversions Аннунсіата
1996 ф Стриптиз Striptease Донна Гарсія
1997 ф Дика Америка Wild America Агнес
1997 ф Без гальм Do Me a Favor бібліотекар
1997 ф Титанік Titanic Рут Девітт Бьюкейтер
1999 з За межею можливого Outer Limits Леді Джулія
1999 - 2000 з Фірмовий рецепт Becker Доктор Елізабет Карсон
2001 з Секретні матеріали X Files Ліззі Гілл
2005 з Швидка допомога ER Хелен
2013 ф Гостя The Host Меггі Страйдер

Примітки

  1. Frances Fisher Film Reference biography - www.filmreference.com/film/16/Frances-Fisher.html. Filmreference.com.
  2. museumofthegulfcoast.org Notable People - Frances Fisher - www.museumofthegulfcoast.org / Content / Personalities / Notable_People / Frances_Fisher
  3. Screen Actors Guild National Board Of Directors - www.sag.org/node/5

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Фішер, Скотт
Фішер, Едмонд
Фішер, Куно
Фішер, Ендрю
Фішер, Едді
Фішер, Ірвінг
Фішер, Керрі
Стівенс, Фішер
Фішер, Ханс
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru