Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Ховард, Тревор



Тревор Ховард
Trevor Howard
Фото
Ім'я при народженні:

Тревор Уоллас Ховард-Сміт

Дата народження:

29 вересня 1913 ( 1913-09-29 )

Місце народження:

Кліфтонвілл, Кент, Англія

Дата смерті:

7 січня 1988 ( 1988-01-07 ) (74 роки)

Місце смерті:

Буші, Хартфордшир, Англія

Громадянство:

Flag of the United Kingdom.svg Великобританія

Професія:

актор

Кар'єра:

1944 - 1988

Нагороди:

BAFTA

IMDb :

ID 0002145

Тревор Ховард ( англ. Trevor Howarg ; 29 вересня 1913 - 7 січня 1988) - британський актор театру, кіно і телебачення, лауреат премій BAFTA і Emmy.


Біографія

Тревор Уоллас Ховард-Сміт був старшим і єдиним сином Артура Джона Ховарда-Сміта, представника компанії Lloyd's of London на Цейлоні, і його дружини, Мейбл Грей Уоллас, медсестри по професії. До п'яти років він проживав у Коломбо, у віці восьми років був відправлений у коледж Кліфтон, Брістоль, Англія.

Акторській майстерності Ховард навчався в Королівській академії драматичного мистецтва, за кілька років до Другої світової війни виступав в Лондоні. Його першою оплачуваною роботою стала участь в п'єсі Revolt in a Reformatory (1934), ще до того як він пішов з Королівської академії в 1935 році в пошуках невеликих ролей. У тому ж році він був помічений агентом кіностудії Paramount Pictures, проте відхилив пропозицію про співпрацю, віддавши перевагу театральну кар'єру. У 1936 році він був запрошений в Стратфорд в трупу Королівського шекспірівського театру, а також отримав роль в лондонському спектаклі Теренса Реттиг French without Tears, демонстрували на сцені протягом двох років. У 1939 році він повернувся в Стратфорд.

На початку Другої світової війни Ховард зголосився служити добровольцем у військах Королівських військово-повітряних сил Великобританії та Британської армії, але йому було відмовлено. Тим не менш, в 1940 році, після роботи в Колчестерском репертуарному театрі, він був покликаний в Королівський корпус зв'язку, в повітряно-десантну дивізію, ставши другим лейтенантом, перш ніж він був демобілізований в 1943 році.


Вибрана фільмографія

Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
1945 ф Коротка зустріч Brief Encounter Алек Харві
1945 ф Назустріч зіркам The Way to the Stars Картер
1946 ф Я бачу незнайомця I See a Dark Stranger лейтенант Девід Бейнс
1946 ф Зелений значить небезпека Green for Danger Барні Барнс
1947 ф Вони зробили мене втікачем They Made Me a Fugitive Клем Морган
1949 ф Пристрасна дружба The Passionate Friends Стівен Стреттон
1949 ф Третій чоловік The Third Man майор Келлоуей
1950 ф Одетта Odette Пітер Черчілл / Рауль
1950 ф Золота саламандра Golden Salamander Девід Редферн
1952 ф Вигнанець з островів Outcast of the Islands Пітер Віллемс
1953 ф Суть справи The Heart of the Matter Скоби
1955 ф Закохані з Тахо Les amants du Tage інспектор Льюїс
1955 ф Герої утлого суденця The Cockleshell Heroes капітан Х'ю Томпсон
1956 ф Навколо світу за 80 днів Around the World in 80 Days Фоллетін
1957 ф Інтерпол Interpol Френк Макнеллі
1957 ф Мануела Manuela Джеймс Протеро
1958 ф Ключ The Key Кріс Форд
1958 ф Коріння неба The Roots of Heaven Морель
1960 ф Сини і коханці Sons and Lovers Уолтер Морел
1962 ф Заколот на Баунті Mutiny On The Bounty Уїльям Блай
1964 ф Папа гусак Father Goose Френк Хоутон
1965 ф Операція "Арбалет" Operation Crossbow професор Ліндеманн
1965 ф Поїзд фон Райена Von Ryan's Express майор Ерік Фінчем
1965 ф Морітурі Morituri полковник Статтер
1965 ф Ліквідатор The Liquidator Мостін
1966 ф Маки - це теж квіти The Poppy Is Also a Flower Сем Лінкольн
1966 ф Потрійний хрест Triple Cross британський офіцер
1967 ф Довга дуель The Long Duel Янг
1968 ф Атака легкої кавалерії The Charge of the Light Brigade лорд Кардінган
1969 ф Битва за Англію Battle of Britain Кіт Парк
1969 ф Лола Lola дідусь Лоли
1970 ф Дочка Райана Ryan's Daughter батько Х'ю Коллінз
1971 ф Спіймати шпигуна To Catch a Spy сер Тревор Доусон
1971 ф Марія - королева Шотландії Mary, Queen of Scots Вільям Сесіл
1972 ф Людвіг Ludwig Ріхард Вагнер
1972 ф Образа The Offence лейтенант Картрайт
1972 ф Папесса Іоанна Pope Joan папа римський Лев IV
1973 ф Ляльковий будинок A Doll's House доктор Ранк
1974 ф Викрадачі діамантів 11 Harrowhouse Клайд Мессі
1974 ф Переслідування Persecution Пол Белламі
1975 ф Граф Монте Крісто The Count of Monte Cristo абат Фаріа
1975 ф Негідну поведінку Conduct Unbecoming полковник Бенджамін Стренг
1976 ф Аси в небі Aces High Сілкін
1976 ф Непристойні пригоди Тома Джонса The Bawdy Adventures of Tom Jones сквайр Вестерн
1977 ф Останній рімейк Красеня жесту The Last Remake of Beau Geste сер Гектор
1978 ф Стіві Stevie чоловік
1978 ф Супермен Superman перший старійшина
1979 ф Метеор Meteor сер Майкл Х'юз
1969 ф Ураган Hurricane батько Мелоун
1980 ф Морські вовки The Sea Wolves Джек Картрайт
1981 ф Велике лялькове подорож The Great Muppet Caper сердитий людина в ресторані (в титрах не вказаний)
1981 ф На відстані світлових років Les Annes lumire Йошка Полякефф
1981 ф Крокуючий за вітром Windwalker Крокуючий за вітром
1982 ф Місіонер The Missionary лорд Генрі Еймс
1982 ф Ганді Gandhi суддя Брумфілд
1984 ф Легенда про сера Гавейна і Зелений Лицар Sword Of The Valiant Король
1986 тф Петро Великий Peter the Great Ісаак Ньютон
1986 ф Іноземець Foreign Body доктор Стіррі
1987 ф Біле зло White Mischief Гілберт Колвайл
1988 ф Зоря The Dawning дідусь Ненсі
1988 ф Слуга диявола The Unholy батько Сілва

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Тревор-Ропер, Х'ю
Донован, Тревор
Ховард, Домінік
Ховард, Рон
Фло, Ховард
Ховард (округ, Техас)
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru