Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Шилдс, Брук


Фото

План:


Введення

Брук Кріста Камілла Шилдс ( англ. Brooke Christa Camille Shields , Рід. 31 травня 1965, Нью-Йорк, США) - американська супермодель і актриса.


1. Біографія

1.1. Кар'єра моделі

Кар'єра Шилдс як моделі почалася в середині 1970 -х років, коли вона була ще дитиною. Її перша робота була для серіалу "Слонова кістка", знятого Франческо Скавулло. Її агентом була Ейлін Форд, яка заявляє у своїй біографії в Lifetime Network, що вона відкрила дитячий підрозділ спеціально для Брук Шилдс.

В 1975 у віці 10 років Брук Шилдс зі схвалення своєї матері взяла участь у відвертій еротичній фотосесії Гарі Гросса для " Playboy Press ", знявшись абсолютно голою. Згодом вона багато років намагалася відсудити у журналу права на фото і негативи, але програла. Переснімок оригіналу, виконаний нью-йоркським художником Річардом Прінсом, повинен був виставлятися на загальний огляд в лондонській Галереї Тейт, проте поліція заборонила експозицію фотографії, пославшись на "дитячу порнографію".

На початку 1980 Шилдс була наймолодшою ​​топ-моделлю, коли-небудь з'явилася на обкладинці " Vogue ". Пізніше в цьому ж році актриса з'явилися в суперечливій теле-і друкованій рекламі джинсів від Calvin Klein. У рекламному слогані Шилдс вимовляє фразу: "Ви хочете знати, що знаходиться між мною і моїми джинсами? Нічого!"

До 16 років Шилдс стала однією з найбільш впізнаваних моделей у світі. Журнал " Time "від 9 лютого 1981 повідомляв, що її денний заробіток складав 10 000 $. В 1983 Шилдс з'явилася на обкладинці вересневого Paris Vogue, в жовтні і листопаді - американського Vogue і грудневого випуску італійської версії журналу.

Була першою лауреаткою анти-кінопремії "Золота малина".


2. Особисте життя

З 1997 по 1999 була заміжня за Андре Агассі. З 2001 - заміжня за Крісом Хенчі ( англ. Chris Henchy ). У шлюбі народилися дві дочки.

3. Фільмографія

Рік Російська назва Оригінальна назва Роль
1974 тф After the Fall дочка Квентіна
1976 ф Еліс, мила Еліс Alice, Sweet Alice / Communion Карен Спейджес
1977 тф The Prince of Central Park Крістін
1978 ф Чарівне дитя (фільм) Pretty Baby Віолет
1978 ф Король циган King of the Gypsies Тита
1979 ф Тілт Tilt Тілт (Бренда Луїза Девенпорт)
1979 ф Ванда Невада (англ.) Wanda Nevada Ванда Невада
1979 ф Тільки ти і я, малюк Just You and Me, Kid Кейт
1980 ф Блакитна лагуна The Blue Lagoon Емелін
1981 ф Нескінченна любов Endless Love Джейд Баттерфілд
1982 з Доктора The Doctors Елізабет Харрінгтон
1983 ф Цукру Sahara Дейл
1984 ф Маппет захоплюють Манхеттен (англ.) The Muppets Take Manhattan
1984 тф Мокре золото Wet Gold Лаура
1988 тф Діамантова пастка The Diamond Trap Тара Холден
1989 ф Зона швидкості (англ.) Speed ​​Zone! стюардеса / Брук Шилдс
1989 ф Бренда Старр Brenda Starr Бренда Старр
1990 ф Нетряні мрії (англ.) Backstreet Dreams Стіві
1992 ф Дика природа Running Wild Крістін
1992 з Квантовий стрибок Quantum Leap Ванесса Фостер
1993 тф I Can Make You Love Me Лаура Блек
1993 ф Личина Freaked Skye Daley
1993 з Байки зі склепу Tales from the Crypt Норма
1994 тф Американська любов Un amore americano Грета
1994 ф The Postgraduate
1994 ф Сьомий поверх The Seventh Floor Кейт Флетчер
1995 тф Ніщо не вічне Nothing Lasts Forever доктор Бет Тафт
1996 ф Шосе Freeway Мімі Вулвертон
1996 з Друзі Friends Еріка Форд
1998 ф Майже ідеальне пограбування The Almost Perfect Bank Robbery Сінді Лафранс
1998 тф Нещастя Маргарет (англ.) The Misadventures of Margaret Лілу
1999 ф Уїкенд The Weekend Ніна
1999 ф Чорне і біле Black and White Сем Донаджер
1999 ф Холостяк The Bachelor Баклі Хайл-Віндзор
2000 ф Після сексу (англ.) After Sex Кейт
1996 - 2000 з Непередбачувана Сьюзан (англ.) Suddenly Susan Сьюзан
2001 тф Запорука сімейного щастя What Makes a Family Жанін Нільссена
2001 з Журнал мод Just Shoot Me! Ерлін Нудлмен, сестра Ніни
2002 з Вдови Widows Ширлі Еллер
2003 мф Міс Павучок і її Друзі (англ.) Miss Spider's Sunny Patch Kids
2003 мс Брудний Гаррі Gary the Rat
2004 тф Знак чорної троянди Gone But Not Forgotten Бетсі Танненбаум
2004 з Я з нею (англ.) I'm with Her Іві Тайлер
2004 ф Чоловік напрокат (англ.) Mariti in affitto / Our Italian Husband Шарлін Тейлор
2004 з Шоу 70-х That '70s Show Памела Буркхарт
2004 мф Незвичайне пригода в місті пасхальних яєць The Easter Egg Adventure
2005 тф Запах нової машини New Car Smell Ейпріл
2005 ф Дворецький Боб Bob the Butler Енн Джеймісон
2006 з Закон і порядок. Злочинні наміри (англ.) Law & Order: Criminal Intent Келлі Слоан-Рейнс
2006 з Частини тіла Nip / Tuck Фейт Волпер
2007 з Дві з половиною людини Two and a Half Men Даніель Стюарт
2007 мс Бетмен The Batman
2007 ф Пакувальник Bag Boy місіс Харт
2008 мф Ліга справедливості: Новий бар'єр (англ.) Justice League: The New Frontier
2008 ф Опівнічний експрес The Midnight Meat Train Сьюзан Хофф
2008 мф Мінливі байки: Златовласка і три ведмеді Unstable Fables: Goldilocks & 3 Bears Show
2008 - 2009 з Помадні джунглі (англ.) Lipstick Jungle Уенді
2007 - 2009 з Ханна Монтана Hannah Montana Сьюзан Стюарт, мама Майлі і Джексона
2010 з Буває й гірше The Middle Рита Глосснер
2010 з Funny or Die Presents спляча знаменитість
2010 ф Помста пухнастих Furry Vengeance Теммі Сандерс
2010 тф Хлопчик, який розповідав про оборотне The Boy Who Cried Werewolf мадам Ві
2010 ф Дочка Кастро Castro's Daughter Бетсі Джонс
2011 ф Молодість Уїтні Браун The Greening of Whitney Brown Джоан Браун
2011 ф Як вийти заміж за мільярдера Chalet Girl Каролайн

4. Цікаві факти

Згідно генеалогічним дослідженням у програмі "Родовід сім'ї" по лінії батька є нащадком Генріха IV через його дочку Крістіну Бурбон. [1]

Примітки

  1. Сезон 1, Епізод 5 - www.nbc.com / who-do-you-think-you-are / bios / brookeS.shtml Who Do You Think You Are, NBC web site

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Брук
Брук, Майкл
Брук, Пітер
Тейлор, Брук
Брук, Чарльз Вайнер
Брук, Ісаак Семенович
Брук, Соломон Ілліч
Меллер ван ден Брук, Артур
Університет штату Нью-Йорк в Стоуні-Брук
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru