Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Штольц, Ерік



Ерік Штольц
Eric Stoltz
Фото
Ерік Штольц в 2009
Ім'я при народженні:

Ерік Кемерон Штольц ( англ. Eric Cameron Stoltz )

Дата народження:

30 вересня 1961 ( 1961-09-30 ) (51 рік)

Місце народження:

Уіттьер, Каліфорнія, США

Громадянство:

Flag of the United States.svg США

Професія:

актор режисер

Кар'єра:

1982 - наст. час

IMDb :

ID 0000655

Ерік Штольц ( англ. Eric Stoltz , Рід. 30 вересня 1961, Уіттьер ( англ. Whittier ), Каліфорнія, США) - американський актор.


Біографія

Ерік Штольц народився в сім'ї вчителів (мати Штольца померла від раку в 1994). Схильність до акторського ремесла проявилася у Еріка Штольца ще в шкільні роки. Штольц вивчав театральне мистецтво в Університеті Південної Каліфорнії і знімав одну квартиру з Ентоні Едвардсом (відомого по своїй ролі доктора Марка Гріна в серіалі "Швидка допомога"). В Нью-Йорку Штольц брав уроки у Стелли Адлер, Вільяма Трейлора і Пеггі Фейрі.

На початку 80-х років Штольцу запропонували першу кінороль у молодіжній комедії " Як швидко летить час у школі Ріджмонт Гань ". У Еріка Штольца обширна фільмографія. На березень 2004 р. він знявся в більш ніж 50 ігрових фільмах, брав участь у 14 епізодах у серіалах, у 18 телевізійних фільмах, мінісеріалі і документальних фільмах, більш ніж в 20 театральних постановках і сценічних читаннях, на основі яких зокрема було створено 10 аудіоспектаклю, короткометражних фільмів, музичних відеокліпів і чотири проекти, де Штольц виступає в якості режисера.

Ерік Штольц повинен був зніматися в ролі Марті МакФлая у фільмі "Назад у майбутнє". Було відзнято велику кількість матеріалу (5 тижнів зйомок), однак незабаром він був замінений режисером Земекісом на Майкла Джей Фокса. В інтернеті й зараз можна знайти кадри із зйомок за участю Еріка Штольца.


Фільмографія

(Неповна фільмографія)

  • 2009: / Капріка / Caprica (TV-серіал)
  • 2007: / The Grand Design
  • 2007: / Close to Home
  • 2007: / Medium
  • 2006: / The Lather Effect
  • 2005: / The Triangle
  • 2005: / The Honeymooners
  • 2005: / Hello
  • 2005: / Will & Grace
  • 2005: / Character Studies
  • 2004: / Childstar
  • 2004: Ефект метелика / Butterfly Effect
  • 2003: / When Zachary Beaver Came to Town
  • 2003: / Out of Order (Fernsehserie)
  • 2003: / Happy Hour
  • 2002: Правила сексу / The Rules of Attraction
  • 2002: / Law & Order: Special Victims Unit
  • 2001-2002: / Once and Again
  • 2001: / My Horrible Year!
  • 2001: Гарвардська тусовка / Harvard Man
  • 2001: / Things Behind the Sun
  • 2001: / Hollywood Palms
  • 2000: / The Last Dance
  • 2000: / One Kill
  • 2000: / The House of Mirth
  • 2000: / Thirty
  • 2000: / Common Ground
  • 2000: / The Simian Line
  • 2000: / Jesus & Hutch
  • 2000: / It's a Shame About Ray
  • 1999: / The Lot
  • 1998-1999: / Chicago Hope
  • 1999: / Our Guys: Outrage at Glen Ridge
  • 1999: Вбивця ворон / A Murder of Crows
  • 1998-1999: / Hercules
  • 1999: / The Passion of Ayn Rand
  • 1998: / Hi-Life in Manhattan
  • 1994-1998: / Mad About You
  • 1998: / Blackout Effect
  • 1997: / Mr. Jealousy
  • 1997: Анаконда / Anaconda
  • 1997: Ключі від Тулса / Keys to Tulsa
  • 1997: / Homicide: Life on the Street
  • 1997: / The Rocking Horse Winner
  • 1997: / Highball
  • 1997: / The Definite Maybe
  • 1996: Джеррі Магуайер / Jerry Maguire
  • 1996: / 2 Days in the Valley
  • 1996: / Grace of my Heart
  • 1996: / Inside
  • 1996: / Don't Look Back
  • 1995: / Partners
  • 1995: / Fallen Angels
  • 1995: / Kicking and Screaming
  • 1995: Пророцтво / The Prophecy
  • 1995: Флюк / Fluke
  • 1995: / Rob Roy
  • 1995: / Killing Time
  • 1994: / Little Women
  • 1994: Спи зі мною / Sleep with Me
  • 1994: Вбити Зої / Killing Zoe
  • 1994: Кримінальне чтиво / Pulp Fiction
  • 1994: / Roommates
  • 1993: Романи на чужині / Foreign Affairs
  • 1993: Справедливість серця / The Heart of Justice
  • 1993: голяка в Нью-Йорку / Naked in New York
  • 1993: / Bodies, Rest & Motion
  • 1992: Неодружені чоловіки і незаміжні жінки / Singles
  • 1992: Танець на воді / The Waterdance
  • 1991: / Money
  • 1991: / A Woman at War
  • 1990: Мемфіська красуня / Memphis Belle
  • 1990: / Sensibility and Sense
  • 1989: Скажи що-небудь ... / Say Anything ...
  • 1989: Муха 2 / The Fly II
  • 1989: / Our Town
  • 1988: / Haunted Summer
  • 1988: Маніфест / Manifesto
  • 1988: / Greasy Lake
  • 1987: / Sister, Sister
  • 1987: / Lionheart
  • 1987: / Чудеса свого роду
  • 1985: / Codename: Emerald
  • 1985: Маска / Mask
  • 1985: / The New Kids
  • 1984: / The Wild Life
  • 1984: / Running Hot
  • 1984: / Surf II
  • 1983: / St. Elsewhere
  • 1983: / A Killer in the Family
  • 1982: / Seven Brides for Seven Brothers
  • 1982: Як швидко летить час у школі Ріджмонт Гань / Fast Times at Ridgemont High
  • 1982: / Paper Dolls
  • 1981: / The Violation of Sarah McDavid
  • 1981: / Knots Landing
  • 1981: / Walking Tall
  • 1980: / The Waltons
  • 1980: / Eight Is Enough
  • 1979: / The Seekers
  • 1979: / CBS Afternoon Playhouse
  • 1978: / The Grass Is Always Greener Over the Septic Tank

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Штольц, Роберт
Ерік
Ерік
Ерік Бьернсон
Цабель, Ерік
Кнудсен, Ерік
Ерік Ромер
Хаген, Ерік
Ерік Адамс
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru