Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Covenant



План:


Введення

Не слід плутати з The Kovenant.

Covenant - музична група з Швеції, одна з основоположників електронно-індустріального напряму futurepop. Утворена в 1994.


1. Склад

1.1. Поточні учасники


1.2. Колишні учасники

  • Clas Nachmanson - звукорежисура, звукозапис, синтезатори, бек-вокал (покинув групу в 2007)

2. Дискографія

2.1. Альбоми

  • 1994 - Dreams of a cryotank
  • 1995 - Dreams of a cryotank (перевидання)
  • 1996 - Sequencer
  • 1996 - Sequencer (перевидання)
  • 1998 - Europa
  • 2000 - United States of mind
  • 2000 - Synergy (концертний)
  • 2002 - Northern Light
  • 2006 - Skyshaper
  • 2007 - In Transit (концертний)
  • 2011 - Modern Ruin

2.2. Сингли, EP

  • 1995 - Figurehead (сингл)
  • 1996 - Stalker (сингл)
  • 1996 - Sequencer (Beta)
  • 1997 - Theremin EP
  • 1998 - Final Man (сингл)
  • 1998 - Euro EP
  • 1999 - Tour de force (сингл)
  • 2000 - Dead Stars (сингл)
  • 2000 - Der Leiermann (сингл)
  • 2002 - Call The Ships To Port (сингл)
  • 2003 - Bullet (сингл)
  • 2006 - Brave New World (сингл)
  • 2006 - Ritual Noise (сингл)
  • 2010 - Lightbringer (сингл)

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru