Distemper

Distemper - одна з найбільш відомих російських ска-панк -груп. З 1989 групою випущений 21 альбом.


1. Історія групи

Група Distemper була заснована 4 вересня 1989 в Москві носатий, Баєм і Киселем, які раніше перебували в групі "Кризовий Відділення" і грали на локальних фестивалях і концертах.

Починали як хардкор-панк група. Через два роки після заснування групи Distemper записали свій дебютний альбом, який не мав особливого успіху. В 1992 до групи приєднався Слава "Дацент" Бірюков, який перейняв місце вокалу і з цього моменту писав більшість пісень. У новому складі група записала другий альбом, з яким вони стали відомі також за межами Москви за рахунок виступів у Санкт-Петербурзі, Волгограді, Кірові, а також в інших містах Росії.

В 1995 група почала співати в стилі ска-панк. Для цього довелося взяти в групу саксофоніста Ілліча. До 1998 група записала три альбоми, в тому числі "Face Control" ( 1997), який фанати вважають кращим альбомом групи. B 1998 в групу увійшов Вася ( Тромбон) і був завершений перший етап формування духовий партії. Віталік ( Труба) увійшов до складу групи тільки в 2006.

В 2002 Distemper вперше дали концерти за кордоном. З цього моменту майже кожен рік група виступає в Європі і вважається однією з найуспішніших російських груп Європи.

Distemper працює з багатьма іншими групами. В 2003 був записаний спільний альбом з групою The Know How ( США). В 2006 був записаний альбом " Якщо хлопці об'єднаються "з групою Таргани!.

Талісманом групи є "Чумова собака", що відсилає до назви гурту. Чумова собака, як людини в собачій масці, бере участь у концертах групи, розважаючи публіку комічним поданням. Чумова собака зображена на обкладинках усіх альбомів Distemper (Виключенням є альбом "Внатуре! Альо!! Хорош!" 1997, "Все або нічого" 2009 і сингл "Отримати Відповідь" 2010.


2. Склад

2.1. Поточний склад

2.2. Колишні учасники


3. Дискографія

3.1. Студійні альбоми

  • 1991 - Ми сьогодні з Баєм
  • 1993 - Ой ду-ду
  • 1995 - Місто
  • 1997 - Face Control
  • 1999 - Ну все! .. (перевиданий у 2006)
  • 2000 - Ска-панк шпигуни
  • 2001 - Доброго ранку
  • 2003 - Нам по ...!
  • 2004 - Ska Punk Moscow
  • 2005 - Подумай, хто твої друзі
  • 2007 - Світ створений для тебе
  • 2008 - My Underground
  • 2009 - Все або нічого

3.2. Концертні альбоми

  • 1997 - Внатуре! Альо!! Хороший! (Live)

3.3. Збірники

  • 2003 - Путівник по російській року
  • 2004 - XV

3.4. Спліт-альбоми

3.5. Триб'ют

  • 2010 - Tribute to Distemper

3.6. Сингли

  • 2010 - Отримати відповідь
  • 2011 - Я вмираю для тебе