Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Europe



Europe
фото
EUROPE live at Minsk 28.03.08
Основна інформація
Жанри

хард-рок
хеві-метал
глем-метал

Роки

1979-1992, 1999
з 2003 по наші дні

Країна

Швеція Швеція

Лейбли

Epic Records
Sanctuary Records

Склад

Джоуї Темпест
Джон Норум
Джон Левен
Мік Мікаель
Ян Хоглунд

Колишні
учасники

Петер Олсон, Марсел Якоб, Тоні Рено, Ки Марселло

Офіційний сайт

Europe - шведська рок-група з Стокгольма.

Europe - шведська рок-група, створена в Стокгольмі в 1979 році під назвою Force вокалістом Джоуї Темпест і гітаристом Джоном Норум. Хоча багато хто відносить команду до глем-металу, їх стиль поєднує елементи хард-року і хеві-метала.

Europe придбала всесвітню популярність в 80-х рр.. XX століття, після випуску їх третього альбому The Final Countdown (1986), який став дуже успішним комерційно - тільки в США було продано понад три мільйони копій. З 1986 по 1992 рік група продала більше 20 мільйонів копій альбомів по всьому світу і, таким чином, зайняла 4-е місце в списку найбільш вдалих проектів зі Швеції.

У 1992 році група тимчасово припинила діяльність. Напередодні нового 1999 музиканти знову об'єдналися для того, щоб виступити в Стокгольмі і оголосити про плани на офіційне возз'єднання групи в 2003 році.


Склад групи

  • Джоуї Темпест - вокаліст, так же гітарист
  • Джон Норум - гітарист
  • Джон Левен - басист
  • Мік Мікаель - клавішник, бек-вокаліст
  • Ян Хоглунд-барабанщик

Дискографія

  • Europe (1983)
  • Wings of Tomorrow (1984)
  • The Final Countdown (1986)
  • Out of This World (1988)
  • Prisoners in Paradise (1991)
  • Start from the Dark (2004)
  • Secret Society (2006)
  • Last Look at Eden (2009)

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Mozilla Europe
Top Industrial Managers for Europe
MTV Europe Music Awards
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru