Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Evergrey


фото

План:


Введення

Evergrey - шведська прогрессив- метал -група, створена в 1995 році в місті Гетеборг. Останній випущений альбом групи - Glorious Collision ( 2011).


1. Тексти пісень

Тексти пісень Evergrey завжди були похмурі, і те ж саме можна сказати про образності. Лірика альбому The Dark Discovery зачіпала багато тем, багато з пізніх альбомів були концептуальними альбомами, зачіпали такі теми як самоперерожденіе (Recreation Day), параноя, викрадення інопланетянами (In Search of Truth), деструктивні секти і релігія (The Inner Circle).

Альбом Recreation Day зачіпає багато тем, починаючи від смерті і трауру і закінчуючи страхом і соромом, причому всі вони створюють єдину картину самоперерожденія. Ці ідеї розглядаються з багатьох точок зору, наприклад, самогубці ("As I Lie Bleeding"), людей, які пережили смерть близьких людей ("I'm Sorry", кавер хіта поп-співачки Дільби Демірбег), і мертві, які дивляться на свої непрощенних гріхи ("Unforgivable"). "Unforgivable" також був анонсом до нового альбому (The Inner Circle), який зачіпає ті ж самі дві теми, описані в пісні: релігія і насильство над дітьми.


2. Недавні події

4 квітня 2006 Evergrey видали свій шостий студійний альбом Monday Morning Apocalypse. Альбом був записаний і спродюсований Sanken Sandquist and Stefan Glauman, продюсерами Rammstein, Bon Jovi AND Def Leppard. Том Ендглунд сказав про співпрацю: "Це велика честь для нас працювати з такими чудовими продюсерами. Ми впевнені, що їм вдасться змусити нас звучати краще, ніж будь-коли" Альбом дебютував як # 6 в Швеції.

Протягом літа 2006 року, Evergrey зіграли на багатьох європейських фестивалях: among others, Sweden Rock Festival, Download Festival, Arvika Festival, Masters of Rock, Storsjyran і Sziget Festival. З 5 по 30 травня група гастролювала в США з In Flames, Nevermore і Throwdown. 15 вересня вони були хедлайнерами фестивалю Prog Power VII в Атлaнте.

24 жовтня 2006 Evergrey розпочали новий європейський тур. На розігріві у них була шведська дет-метал група Avatar, і вони побували в Німеччині, Італії, Іспанії, Франції, Нідерландах, Бельгії, Великобританії, Данії та Швеції.

Evergrey видали свій останній альбом Torn, у вересні 2008 року, продовжуючи свою тематику безумства і відчаю. Ярі Кайнулайнен замінив попереднього бас-гітариста в серпні 2007 року, і взяв участь у записі Torn.

8 травня 2008 Evergrey підписали контракт з Steamhammer / SPV. Він включав видання нового альбому. Новий альбом Torn вийшов у вересні 2008 року.

У травні 2010 року Йонас Екдал, Генрік Данхаге і Ярі Кайнулайнен пішли з Evergrey за взаємною рішенням через виниклі проблеми в спілкуванні. Вони вирішили розлучитися, щоб не зруйнувати свою довголітню дружбу. Замість них в групі з'явилися нові учасники.


3. Склад

Том С. Енглунд

3.1. Запрошені музиканти

  • Кіль Кьеллберг-Енглунд - жіночий вокал (1996 - по теперішній час)
  • Симфонічний Оркестр Гетеборга - струнний квартет (2004-2005)
  • Ртутний Хор (шведської Католицької церкви) - хор (2003)

3.2. Колишні учасники

  • Уїлл Чандра (1996-1998) - клавішні
  • Даніел Нойд (1996-1999) - бас-гітара / вокал
  • Ден Бронелл (1996-2000) - гітара
  • Патрік Карлссон (1996-2003) - ударні
  • Свен Карлссон (1999-2001) - клавішні
  • Крістіан Рен (2001-2002) - клавішні
  • Мікаел Хоканссон (1999-2006) - бас-гітара
  • Фредрік Ларссон - (2007) бас-гітара
  • Хенрік Данхаге - (2000-2010) гітара / бек-вокал
  • Ярі Кайнулайнен - (2007-2010) бас-гітара
  • Йонас Екдал - (2003-2010) ударні

4. Дискографія

  • The Dark Discovery (1998)
  • Solitude, Dominance, Tragedy (1999)
  • In Search of Truth (2001)
  • Recreation Day (2003)
  • The Inner Circle (2004)
  • A Night to Remember (CD & DVD концерту в Гетенбурге) (2005)
  • Monday Morning Apocalypse (2006)
  • Torn (2008)
  • Glorious Collision (2011)

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru