Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Hedningarna



Hedningarna
фото
Основна інформація
Жанр

Фолк-музика, Фолк-рок, Етнічна музика

Роки

1989 - теперішній час

Країна

Швеція Швеція

Лейбл

Silence Records

Склад

Хольбус Тотті Маттсон (Hllbus Totte Mattson), Андерс Норудде (Anders Norudde), Крістіан Свенссон (Christian Svensson), Магнус Стіннербом (Magnus Stinnerbom)

Колишні
учасники

Бьерн Толлін (Bjrn Tollin), Аніта Лехтола-Толлін (Anita Lehtola-Tollin), Лійса Матвейнен (Liisa Matveinen), Санна Курки-Суон (Sanna Kurki-Suonio), Телль Пауласто (Tellu Paulasto), Ульф Іварссон (Ulf Ivarsson)

www.silence.se / hedningarna

Hedningarna ( швед. "Язичники" ) - Скандинавська група.

Група була утворена в Швеції в 1988 мультиінструменталіста Андерсом Норудде (Stake), Бьерном Толлін і Хольбусом Тотті Маттсон. Дебютний альбом 1989 Hedningarna був інструментальним, в 1992 в колектив увійшли фінські вокалістки Санна Курки-Суон і Аніта Лехтола.

Група поєднує традиційний шведський і фінський фольклор з електронним звучанням. У музиці Hedningarna акустичні і старовинні інструменти органічно поєднуються з новими технологіями - синтезаторами, семплера і так далі.


Дискографія

  • Hedningarna ( 1989)
  • Kaksi! ( 1992)
  • Tr ( 1994)
  • Kruspolska SASHA mixes ( 1994)
  • Hippjokk ( 1997)
  • Karelia Visa ( 1999)
  • 1989-2003 ( 2003)
  • 2009 (Hedningarna Remixes by DJ Nikto)

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru