Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Homo iratus


Греція

План:


Введення

Homo Iratus - музичний колектив з Греції, який виконує свою музику в напрямку Brutal Death Metal.


1. Історія

Грецька деткор-альянс Homo Iratus був сформований в 1998 році Костасом (гітара), Алексом (вокал - гітара) і барабанщиком Аргурісом. Через місяць хлопці вже записали своє перше демо Absence of Progress. Через деякий час до групи приєднався вокаліст Джим з яким група записала пісню False Criteria, що увійшла до компіляції Vibes From Below випущену Psyclone Sinphonies. Через рік після першого демо, в 1999 році, до групи приєднався басист Ангелос, а ще через рік, у квітні 2000-го банду, за власним бажанням, покинув гітарист Костас.

Після цих змін у складі, хлопці засіли в студію для запису першого полноформатніка Human Consumes Human. Матеріал був досить хороший і бандою зацікавився лейбл Arctic Music Group завдяки якому дебютний полноформатнік волоських перців отримав офіційний реліз в 2001 році, хоча був записаний ще в середині квітня 2000-го. Після релізу хлопці встигли відіграти на одній сцені з такими бандами, як Napalm Death, Malevolent Creation, Hateplow, Impaled Nazarene, Nightfall, Less Than Human, Disembowel і багатьма іншими.

У 2002 році група записала міні-сиди Knowledge ... Their Enemy, який був реалізований тим же Arctic Music Group, і почала готуватися до запису наступного полноформатніка Apocalypse, який був виданий в 2004 році але вже не на Arctic Music Group, а на незалежному лейблі. Далі група, явно вирішила змінити стилістику своєї музики, поексперементувати і порадувала своїх фанів чудовим релізом Fall Out The Locust, який був виданий в недалекому 2006-му році.

Через деякий час в 2007 році на місце Аргуріса приходить барабанщик Білл.


2. Дискографія

  • 1998 - Absence of Progress (Demo)
  • 1999 - Homo Iratus (Demo)
  • 2001 - Human Consumes Human
  • 2002 - Knowledge ... Their Enemy (EP)
  • 2004 - Apocalypse
  • 2006 - Fall Of The Locust
  • 2009 - Truth Conquers All (EP)

Примітки


Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Homo georgicus
Homo Ludens
Ecce Homo
Homo georgicus
Homo pampeanus
Homo gautengensis
Homo cepranensis
Homo novus
Ecce Homo. Як стають самі собою
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru