Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Mogwai


фото

План:


Введення

Mogwai (вимовляється: Могвай) - шотландська рок-група, утворена в Глазго в 1995 Стюартом Брейтсвейтом і Домініком Ейтчісоном, що стала одним із самих відомих широкій публіці представників пост-року [1].

Назва Mogwai узято з китайської мови, і приблизно означає "дух" або "зла душа", а також "монстр", "диявол", "демон". За словами гітариста Стюарта Брейсвейта, це назва взята з фільму " Гремліни " [2] і не має великого значення або глибокого сенсу для групи.


1. Учасники

  • Стюарт Брейсвейт ( англ. Stuart Braithwaite ) (Гітара, вокал)
  • Домінік Ейтчісон ( англ. Dominic Aitchison ) (Бас-гітара)
  • Мартін Баллок ( англ. Martin Bulloch ) (Ударні)
  • Джон Каммінгс ( англ. John Cummings ) (Гітара)
  • Баррі Бернс ( англ. Barry Burns ) (Клавішні, флейта, гітара, інше)

2. Дискографія

2.1. Студійні альбоми

  • Young Team (1997)
  • Come on Die Young (1999)
  • Rock Action (2001)
  • Happy Songs for Happy People (2003)
  • Mr. Beast (2006)
  • The Hawk is Howling (2008)
  • Hardcore Will Never Die, But You Will (2011)

2.2. Збірники

  • Ten Rapid (1997) - збірник раніше виданих пісень з різних джерел
  • EP +6 (2000) - пісні з 4 Satin, No Education = No Future (Fuck the Curfew) і EP
  • Government Commissions: BBC Sessions 1996-2003 (2005) - живі виступи з різних сесій BBC

2.3. Міні-альбоми

  • Tuner / Lower (1996)
  • Angels vs Aliens (1996)
  • Summer (demo) (1996)
  • Summer / Ithica 27φ9 (1996)
  • New Paths to Helicon, Parts 1 & 2 (1997)
  • 4 Satin (1997)
  • Club Beatroot, Part 4 (1997)
  • Do The Rock Boogaloo (1998)
  • No Education = No Future (Fuck the Curfew) (1998)
  • Mogwai: EP (1999)
  • "Travels in Constants" EP (2001)
  • US Tour EP (2001) - (спільно з Bardo Pond)
  • My Father My King (2001)
  • UK / European Tour EP (2001)
  • Friend of the night (2005)
  • Travel is dangerous (2006)
  • Earth Division EP (2011)

Примітки

  1. Ink 19 :: Mogwai - www.ink19.com/issues/september2003/musicReviews/musicM/mogwai.html
  2. Інтерв'ю з Стюартом Брейтсвейтом - gaude.ru / gallery / mogwai-nam-pridetsya-vorovat-edu

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru