Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Mystery Blue


фото

План:


Введення

Mystery Blue - рок-група з Франції, яка грає мелодійний хеві-метал з жіночим вокалом.


1. Історія

Після створення в 1982, група багато гастролювала в якості підтримки таких колективів як Motrhead, Saxon, Def Leppard, Satan Jokers, Tyran 'Pace і Vengeance. Після виходу перших двох альбомів "Mystery Blue" та "Circle of Shame", група розпалася.

В 1996 Фензі, гітарист і засновник групи, зібрав групу з новим складом, з яким і був записаний третій альбом "Spirit of Your Song".

Останнім часом група багато виступала на різних рок-фестивалях, таких як Swordbrothers і Headbangers Open Air разом з группаммі Girlschool, Virgin Steele, Rock Bitch і Destruction.

У 2009 році група випустила альбом Hell & Fury.


2. Склад групи

  • Наталі Гейер - вокал
  • Френзі Філіппон - гітара
  • Данні Ольманн - бас-гітара
  • Вінс Келлер - ударні

2.1. Колишні учасники

  • Мішель Торрес - вокал
  • Іван Байблед - гітара
  • Патрік Фаллер - бас-гітара
  • Жан-Марк Гогель - ударні
  • Рікі Гасслер - ударні

3. Дискографія

  • Demo, 1983 (демо)
  • Mystery Blue, 1984
  • Circle of Shame, 1986
  • Spirit of Your Song, 1998
  • Demo 2002, 2002 (демо)
  • Metal Slaves, 2003
  • Claws of Steel, 2006
  • Hell & Fury, 2009

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Magical Mystery Tour
The Blue Marble
Blue Canary
Kind of Blue
Blue Cheer
Atlas Blue
Blue System
Blue Gene
Shocking Blue
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru