Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Pleymo


Франція

План:


Введення

Pleymo - французька rapcore -група. З'явилася в 1997 р. Група змішує реп і метал. У Франції Pleymo вирішили стати першопрохідцями стилю. Це було досить спірне рішення, так як на грунті побутового расизму французи, хто слухає реп, не люблять людей, які слухають метал, і навпаки. Тексти Pleymo написані в основному на французькій, хоча іноді зустрічаються арабські і просто придумані слова. Частина пісень співається англійською. Назва групи і різнобарвний імідж походить від іграшкових чоловічків " Playmobil ".


1. Історія

Pleymo почалася в 1997 р. в Парижі. Спочатку група називалася Pleymobil, склад 1997 : Марк - вокал, Матіас - гітара, Бенуа - бас, Фред - ударні. Пізніше до них приєднався DJ Франк, а місце Маттіаса зайняв Ерік. В 1998 хлопці підкоригували назва групи - тепер вони стали просто Pleymo. На тлі загального захоплення американським нью-металом, визначилося і музичний напрямок колективу.

У 1998 р. записується EP Pleymo. Випустивши його на вінілі, група, безсумнівно, хотіла показати свій нестандартний підхід до написання музики, проте з комерційної точки зору це виявилося абсолютно невигідно. Але перший крок уже був зроблений. Їх помічає Стефан Крамер (Stephan Kraemer), продюсер групи Watcha.

Щоб швидше заявити про себе, Pleymo об'єднується в команду з іншими молодими паризькими групами - Enhancer, Noisy Fate, AqME, і Wunjo. Це "творче об'єднання" отримало назву ТЕАМ Nowhere. Спільні концерти та промоушн сприяли зростанню популярності, і у хлопців з'явилася своя, хай невелика, армія шанувальників.

В 1999 Pleymo сідають у студію. Запис і зведення дебютного альбому групи проходила в Бельгії, на студії Impulse Studio, в червні того ж року Keckispasse виходить на лейблі Wet Music, і за півтора року розходиться накладом в 10 000 копій, що для дебюту було досить непоганим результатом. Майже відразу ж починаються інтенсивні концертні тури на підтримку альбому. Кемар, спільно з іншими учасниками Team Nowhere записує спільну пісню об'єднання, яка так і називалася - "TN". Тим часом, зростання популярності колективу залучив до них увагу великих звукозаписних лейблів. В 2000 музиканти укладають контракт з Epic Records.

В 2002 виходить другий альбом Episode 2: Medecine Cake. Його продюсер Фабріс Лейні (Fabrice Leyni), відомий по роботі з реперами NTM. Так само на альбомі, в моді того часу, відзначилися музиканти з дружніх груп: Флавія (Flav) з Wunjo, Мартін (Martin) з Stereotypical Working Class і Боб (Bob) з Watcha. Виходить кліп на пісню "New Wave", який приносить Pleymo світову популярність. На концертах в Японії хлопці відзначилися на одній сцені з Offspring і No Doubt.

В 2007 Pleymo виступили у трьох містах Росії : Москві, Санкт-Петербурзі і Нижньому Новгороді.


2. Склад

  • Марк (Marc "Kemar" Maggiori), р. 16 червня 1977 - вокал
  • Бенуа Жульярд (Benoit "B1" Julliard), р. 14 липня 1975 - бас
  • Ерік (Eric "Riko" Devilloutreys), р. 29 січня 1978 - гітара
  • Деві Портелло (Davy "Vost" Portella), р. 26 жовтня 1975 - гітара
  • Франк (Frank "Kefran" Bailleuil), р. 25 травня 1978 - діджей
  • Фред (Fred "Burns" Ceraudo), р. 31 грудня 1976 - ударні

3. Дискографія

3.1. Студійні альбоми

  • 1998 - Demo Album (Kekispasse)
  • 1999 - Kekispasse
  • 2002 - Episode 2: Medecine Cake
  • 2002 - Doctor Tank's Medecine Cake
  • 2003 - Rock
  • 2006 - Alphabet Prison

3.2. Живі альбоми

  • 2002 - (EP) Live
  • 2005 - Ce Soir C'est Grand Soir

Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru