Знаймо

Додати знання

приховати рекламу

Цей текст може містити помилки.

Sonic Syndicate


фото

План:


Введення

Sonic Syndicate ( рус. "Звуковий синдикат" ) - метал -група з Фалькенберг, Швеція. Була сформована в 2002 і спочатку була відома як Fallen Angels ("Занепалі Ангели"). На творчість цієї групи величезний вплив зробили такі колективи як In Flames і Soilwork. Під ім'ям Fallen Angels вони записали три демозаписи, а після підписання в 2005 договору з Pivotal Rockordings група змінила назву на Sonic Syndicate і записала свій дебютний альбом, який називається Eden Fire ("Вогонь Едему ").


1. Біографія

Свій дебютний тур на підтримку першого альбому група почала по рідній Швеції. На початку лютого 2006 під час їхнього туру з групою Avatar ударник Кристоффер Бекланд покинув колектив, після чого його замінив Джон Бенгтссон. Також 2006 рік ознаменувався виходом з групи клавішника і додатком у вигляді другого вокаліста. Після закінчення туру група почала працювати над новим матеріалом на початку березня.

З 21 по 27 березня 2011 Sonic Syndicate в рамках туру WE RULE THE WORLD побували в Росії, в таких містах як: Ростов, Старий Оскол, Воронеж, Саратов, Нижній Новгород, Москва і, нарешті, в Петербурзі. "Концерт пройшов якнайкраще, група вміє" запалювати "публіку, дуже привітні й милі - нікому не відмовляли у фотографії або автографі."


2. Склад

2.1. Нинішній склад


2.2. Колишні учасники

  • Richard Sjunnesson - вокал (2000-2010)
  • Roland Johansson - вокал (2006-2009)
  • Kristoffer Bcklund - ударні та перкусійні, вокал (2002-2006)
  • Andreas Mrtensson - клавішні (2002-2006)
  • Magnus Svensson - бас-гітара (2002-2004)

3. Дискографія

  • Black Lotus ( Демо) (2003)
  • Fall From Heaven (Демо) (2003)
  • Extinction (Демо) (2004)
  • Jailbreak ( Сингл) (2005)
  • Eden Fire (2005)
  • Enclave / Flashback (Сингл) (2007)
  • Psychic Suicide / Denied (Сингл) (2007)
  • Only Inhuman (2007)
  • Jack Of Diamonds (Сингл) (2008)
  • My Escape (Сингл) (2008)
  • Love And Other Disasters (2008)
  • Burn This City (Сингл) (2009)
  • Revolution, Baby (Сингл) (2010)
  • Turn It Up (Сингл) (2010)
  • We Rule The Night (2010)

Примітки


Цей текст може містити помилки.

Схожі роботи | скачати

Схожі роботи:
Sonic Youth
Sonic the Hedgehog
Sonic the Hedgehog (16 біт)
© Усі права захищені
написати до нас
Рейтинг@Mail.ru